Noile premiere Canal+
Înapoi la blog

Noile premiere Canal+ deschid în curând sezonul super-acțiunii

19.08.2022 Recomandări TV Focus Sat App

Descoperă protagoniștii unor producții memorabile Canal+ Original: polițiști, judecători, avocați, psihologi, agenți sub acoperire - toți angrenați într-o complicată spirală a crimei, pedepsei și ispășirii.

 

Vei asista la confruntări pentru care nicio limită nu este greu de depășit ca să-ți poți ține familia unită, să aperi justiția, să lupți împotriva pericolului ascensiunii extremei drepte, sau chiar ca să depășești granițele dintre lumea celor vii și a celor morți.

 

Vezi mai jos ce noutăți Canal+ Original ți-am pregătit la Focus Sat TV și în biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat:

Klangor (premiera în 29.08)

Klangor

O afacere cu droguri între un gardian și un deținut ia o întorsătură dramatică și duce la evadarea prizonierului psihopat Emil Knapik. După 24 de ore polițiștii îl găsesc, dar viața a două familii legate de penitenciar este dată peste cap. Rafał Wejman, psihologul închisorii, o caută cu disperare pe fiica sa adolescentă Gabi, care a dispărut fără urmă după ce a mers la o întâlnire cu iubitul ei secret Ariel. Însă, Ariel este descoperit mort în râu, iar situația dramatică se complică pe măsură ce Gabi devine principalul suspect. Treptat adevărul iese la iveală, iar Rafal devine tatăl care nu mai are nimic de pierdut, va încălca nişte limite pe care nu ar fi crezut că le va trece vreodată.

 

Spirala crimei (premiera în 12.09)

Spirala crimei

Serialul aduce în prim-plan criminalitatea și justiția, prezentate din diferitele perspective ale oamenilor din sistem, pe de o parte polițiști, pe de altă parte judecători și avocați de la Palais de Justice din Paris. Vei face cunoștință cu Laure Berthaud, căpitan de poliție, care nu se ferește niciodată să-și asume riscuri; Gilou, colegul lui Berthaud, un tip de polițist dur, ale cărui metode și stil de viață nu sunt întotdeauna cele mai ortodoxe; Josephine Karlsson, o avocată talentată și extrem de ambițioasă, care este hotărâtă să ajungă în vârf cu orice preț; judecătorul magistrat Francois Roban, care aplică legea cu meticulozitate, însă dedicarea cu care luptă împotriva criminalității creează uneori disconfort la niveluri înalte. Drumurile lor se vor insersecta când este descoperită o bandă criminală ce lucrează în colaborare cu polițiști corupți.

 

Avocatul (premiera în 10.11)

Avocatul

Frank Nordling este un avocat tânăr cu o carieră extrem de promițătoare. În copilărie, Frank și sora lui, Sara, au fost martori la moartea părinților ca urmare a exploziei unei bombe plasate în mașina lor. Ca adult, Frank află că de fapt ei au fost uciși de unul dintre liderii lumii interlope din Copenhaga, Thomas Waldman. Spre groaza lui Frank, Waldman se întâmplă să fie unul dintre cei mai importanți clienți ai firmei de avocatură unde el lucrează. Acum Frank trebuie să se infiltreze în organizația lui Waldman, să devină avocatul și omul său de încredere. Ca să evite să-i pună în pericol pe cei apropiați Frank trebuie să păstreze aparențele și să respecte cu strictețe regulile jocului. Merită plătit prețul? Și cine păcălește cu adevărat pe cine?

 

Poarta roșie (premiera în 08.12)

Poarta roșie

Într-o clădire industrială de la marginea orașului, comisarul Cagliostro cercetează o crimă la fața locului: un bărbat zace mort pe o podea. Însă, în toată cariera lui nu a mai văzut niciodată așa ceva! Pentru că mortul este chiar el – se uită la propria sa scenă a crimei. O viziune asupra viitorului îl oprește pe Cagliostro să părăsească această lume – el trebuie să rămână pentru a-și găsi ucigașul deoarece este singura modalitate de a salva viața soției sale, Anna. Va reuși el să își separe prietenii de dușmani înainte ca premoniția sa să se adeverească și, în același timp, va putea să remedieze greșelile pe care le-a făcut în timpul vieții?

 

Ridley Road (premiera în 24.12)

Ridley Road

Bazat pe o poveste adevarată, mini-seria ne prezintă povestea unei tinere evreice, Vivien Epstein, care își urmărește iubitul Jack într-o lume periculoasă a disimulării și trădării. Când Jack este grav rănit și dat dispărut, ea nu ezită să se alăture mișcării clandestine 62 Group din care acesta făcea parte și care încearcă să oprească ascensiunea extremei drepte în Marea Britanie în 1962. Vivien ajunge să se infiltreze în NSM, o mișcare neo-nazistă care începea să prindă teren în Londra, și își asumă din ce în ce mai mult mentalitatea extremistă cu riscul trădării compatrioților săi.

 

Noile producții Canal+ Original vor fi disponibile în biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat, alături de numeroase alte seriale europene multi-premiate, precum „Ani și ani”,  „Posedare”, „Ultimele pantere”,   „Regele Varșoviei”, „Ostatici în subteran”, „Ostatici pe apă”  „Planeta celor singuri”, „Ai încredere în mine”, „Pro și contra”,  „Paris Police 1900”, „Secretul celor cinci”, „Nox”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Baron Noir”, „Pedagogul”.

 

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV Satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV Online Play TVAplicația Focus Sat poate fi testată gratuit timp de 7 zile de cei care vor să o descopere și nu se numară încă printre clienții Focus Sat. 

Testează 7 zile gratuit