Fii pe fază și nu rata cele mai noi sezoane ale serialelor AXN
Înapoi la blog

Fii pe fază și nu rata serialele îndrăgite de la AXN

15.07.2022 Focus Sat App Recomandări TV

În iulie și august ai doză dublă de acțiune, aventură, mister și distracție la AXN!

Vara aceasta, la AXN, te așteaptă ultimele misiuni ale trupei speciale S.W.A.T din sezonul cinci, precum și cazurile spectaculoase pe care doctorul Shaun Murphy le va rezolva în finalul celui mai nou sezon Doctorul cel bun ( The Good Doctor). Dacă te numeri printre fanii serialului Cititorii de oase (Bones) te invităm să urmărești cum evoluează tensiunea dintre Brennen și Booth, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Week-end-urile sunt rezervate maratoanelor de filme la AXN. Camerista (Maid in Manhattan), Omul Păianjen (Spiderman) 1 și 2, Goosebumps: Îți facem părul măciucă (Goosebumps) se numără printre titlurile lunii august.

 

Seriale

Cititorii de oase (Bones) - de luni până vineri, episoade duble, de la ora 19:10

Cititorii de oase (Bones)

Temperance Brennan, un antropolog criminalist, expertă în a citi indicii rămase ascunse în oasele victimelor, face echipă cu agentul FBI Seeley Booth pentru a investiga crime, acolo unde metodele standard dau greș. De cele mai multe ori, între Brennan și Booth apar conflicte atât personale, cât și profesionale, dar chimia dintre cei doi nu poate fi ignorată. 

 

S.W.A.T sezonul 5, episoade duble, marțea, de la ora 21:00

S.W.A.T

Acțiunea și adrenalina se intensifică, iar Hondo și colegii săi vor avea și mai multe obstacole de depășit în ultimele misiuni din acest sezon. Traficanți de droguri periculoși, criminali în serie și atacuri teroriste sunt provocările pe care echipa SWAT va trebui să le ducă la bun sfârșit și care te vor ține cu sufletul la gură.

 

Doctorul cel bun (The Good Doctor) sezonul 5, joia, de la ora 21:00

Doctorul cel bun (The Good Doctor)

Drama medicală “Doctorul cel bun”, care a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume, continuă cu ultimele episoade din sezonul cinci.  Finalul sezonului promite noi cazuri complicate, luptă contra cronometru pentru a salva viețile pacienților, precum și multe drame atât în spital, cât și pe plan personal pentru medicii din spitalul St. Jose Bonaventura. Relația dintre Lea și Shaun a fost pusă și mai mult la încercare de-a lungul sezonului, însă cei doi se pregătesc de cel mai important eveniment de până acum – propria nuntă, pe care vor să o sărbătorească alături de toți cei dragi. 

 

Doc – În mâinile mele ( Doc- Nelle tue mani) – din 11 august, joia, episoade duble, de la ora 21:00

Doc – În mâinile mele

Doctorul Andrea Fanti este unul dintre cei mai buni medici interniști din Italia, autoritar și încrezător, dar care are o relație impersonală, chiar detașată față de pacienții săi.  În urma unui traumatism cranian, supraviețuiește, dar își pierde amintirea ultimilor 12 ani din viață. Andrea se trezește într-o lume necunoscută în care cei dragi au devenit brusc străini, relațiile noi sunt uitate și triumfurile sale medicale sunt aproape pierdute. Spitalul este singurul loc în care se simte cu adevărat acasă și unde va trebui să își reconstruiască viața întâi ca pacient, apoi ca soț, tată și, în cele din urmă, ca medic. Inspirat de povestea adevărată a doctorului Pierdante Piccioni, cunoscut în Italia ca “doctorul Amnezie”.

 

Filme

Camerista (Maid in Manhattan) – 7 august, de la ora 14.30

Camerista (Maid in Manhattan)

Filmul spune povestea Marisei Ventura (Jennifer Lopez), o mamă singură, independentă,  născută și crescută în New York, care lucrează ca menajeră într-un hotel de cinci stele din Manhattan. Printr-o întorsătură a destinului, Marisa îl întâlnește pe Christopher Marshall (Ralph Fiennes), un politician renumit, moștenitor al unei dinastii puternice, care crede că Marisa este un alt oaspete în hotel. Cei doi trăiesc o noapte magică, până când identitatea Marisei este dezvăluită, iar lumile diferite din care fac parte intră în coliziune directă.

 

Goosebumps: Îți facem părul măciucă (Goosebumps) – 13 august, de la ora 21.00

Goosebumps: Îți facem părul măciucă

Supărat că s-a mutat dintr-o metropolă într-un oraș mic, adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette) se animă când o întâlnește pe frumoasa Hannah (Odeya Rush), care locuiește în apartamentul vecin. Singura problemă este că tatăl lui Hannah este R. L. Stine (Jack Black), misteriosul autor al bestsellerului Goosebumps. Curând, Zach află de ce Stine este atât de ciudat – acesta este prizonierul propriei imaginații, personajele celebre din cărțile sale sunt reale, iar Stine își protejează cititorii, ținând creaturile închise în cărțile sale. Când Zach dezlănțuie neintenționat creaturile și aceștea încep să terorizeze orașul, Stine, Zach și Hannah fac echipă pentru a îi readuce în manuscrise.

 

Omul-Păianjen  (Spiderman) - 20 august, de la ora 21.00

Omul-Păianjen

Peter Parker, un adolescent obișnuit, se transformă într-un super erou, după ce este mușcat accidental de un păianjen radioactiv. Când unchiul său este ucis cu sălbăticie în timpul unui jaf, tânărul Peter jură că își va folosi noile puteri pentru a-i răzbuna moartea. Omul Păianjen se străduiește să scape străzile de criminali, ceea ce îl aduce în conflict direct cu Green Goblin, un super răufăcător.

 

Omul-Păianjen 2 (Spiderman) - 27 august, de la ora 21.00

Omul-Păianjen 2 

Peter Parker, un student devenit super-erou, descoperă că se află într-o situație complicată: are de înfruntat un adversar formidabil pe nume Dr. Otto Octavius, un om de știință, ale cărui experimente merg prost, transformându-l într-o creatură metalică, asemănătoare unei caracatițe. Pe plan personal, Peter trebuie să se decidă între a fi Omul Păianjen și a lupta pentru a-i apăra pe cei neajutorați sau a fi în sfârșit alături de adevărata sa iubire, Mary Jane Watson (Kirsten Dunst).

 

Charlie Talisman (Good Luck Chuck) – 28 august, de la ora 16.40

Charlie Talisman (Good Luck Chuck)

Când avea zece ani, Chuck (Dane Cook) a încălcat o regulă fundamentală a unui joc popular „învârte sticla”, refuzând să sărute o fată. Hotărât să se asigure că Chuck nu găsește niciodată dragostea adevărată, un răzbunător pune un blestem care îl urmărește pe Chuck până la maturitate. După 20 de ani, Chuck este un dentist de succes care, pur și simplu, nu poate menține o relație stabilă. Într-o zi, în timp ce participă la nunta unei foste iubite, Chuck își dă seama că fiecare fostă parteneră și-a găsit dragostea adevărată după ce a terminat relația cu el. Astfel, toate femeile care doresc să se căsătorească vor acum o aventură cu Chuck, pe care îl văd ca pe un talisman norocos. În timpul întâlnirii cu Cam (Jessica Alba), Chuck începe să bănuiască că a găsit femeia visurilor sale, însă știe ce urmează.  Soluția – să găsească cât mai repede modul de a rupe blestemul care l-a urmărit din copilărie. 

 

Canalul AXN este inclus în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în pachetele TV Online Play TV. Cu Focus Sat App îl poți urmări pe orice dispozitiv smart de oriunde te afli. Dacă ai ratat începutul unei film sau serial, ai la dispoziție funcția Restart pentru a-l reporni. Iar dacă vrei, poți pune pauză și apoi apeși butonul "LIVE" pentru a reveni la transmisiunea în direct.

Focus Sat App poate fi testată gratuit timp de 7 zile de cei care vor să o descopere și nu se numară încă printre clienții Focus Sat.

ÎNCEARCĂ 7 ZILE GRATUIT