Noi aventuri la Disney Channel
Înapoi la blog

Noi aventuri la Disney Channel

02.09.2022 Recomandări TV

Disney Channel este locul în care întâlnești serialele și personajele preferate, unde distracția, râsetele și aventurile sunt disponibile în orice moment.

Explorează noul Disney Channel și urmărește noile episoade cu supereroii preferati, dar și cele mai recente seriale pe care le vei putea urmări în curând.

 

FANTOMA ȘI MOLLY MCGEE

Peripețiile fantomei morocănoase Scratch și ale simpaticei adolescente Molly vor reuși să îi lege într-o prietenie care va ține pentru totdeauna.

Noi episoade din 5 septembrie, de luni până vineri,la ora 18:00.

 

GHOSTFORCE

Aventurile echipei Ghostforce formată din Liv, Andy și Mike se apropie de final. Cei trei se luptă în continuare cu fantoma care bântuie New York-ul.

Din 5 septembrie, te așteptăm cu noi episoade, de luni până vineri, la ora 19:00.

 

O VRĂJITOARE ÎNGROZITOARE

Mildred Hubble este studentă în primul an la Academia de Vrăjitoare Cackle și trăiește visul fiecărui copil: învață cum să facă magie adevărată! Însă aceasta află curând că nu este chiar cea mai pricepută vrăjitoare. Serialul este bazat pe îndrăgitele cărți ale lui Jill Murphy.

Urmărește noul serial din 12 septembrie, de luni până vineri, la ora 20:25.

 

ȘCOALA VIKINGILOR

În noul serial, Erik, Ylva și Arni trăiesc cele mai amuzante aventuri în timp ce se pregătesc să devină următoarea generație de vikingi.

Află ce se întâmplă la această școală specială din 19 septembrie, de luni până vineri, la ora 18:30.

 

Cu Focus Sat App vezi online Disney Channel oricând și de oriunde

Disney Channel este disponibil live și în reluare timp de 7 zile în Focus Sat App cu orice pachet TV Satelit Acces și TV Online Play TV.

Dacă nu ai deja aplicația o poți descarca si testa timp de 7 zile pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Iar pentru serialele preferate poți alege să primești în App notificarea de vizionare și nu vei rata niciun moment de distracție.

Testează Focus Sat App