“Monștri la muncă”, sezonul 2, începe la Disney Channel
Înapoi la blog

„Monștri la muncă”, sezonul 2, începe la Disney Channel

07.05.2024 Recomandări TV

Serialul animat revine cu un nou sezon în care personajele îndrăgite au parte de o mulțime de aventuri haioase.

Serialul, câștigător al premiului Emmy, este inspirat de franciza „Compania Monştrilor” (Monsters, Inc.) de la Studiourile Disney și Pixar. Noile episoade ale sezonului 2 vor fi difuzate la Disney Channel începând cu 6 mai, de luni până vineri la ora 18:50. Cu Focus Sat app le puteți vedea online pe orice dispozitiv smart, live sau în reluare timp de 7 zile.

„Monștri la muncă”, povestea lui Tylor Tuskmon

Povestea acestui serial începe cu tânărul Tylor Tuskmon care a absolvit Universitatea Monștrilor Speria Cum Laude. De când era mic și speriat în clasa a patra, la Școala Generală din Șoctania, Tylor a visat să devină Sperietor ca idolul său, James P. Sullivan. Visul lui e pe cale să devină realitate… sau nu. În prima zi la Compania Monștrilor, află că speriatul nu mai este la modă, ci râsul! Nu mai e nevoie de Sperietori, ci de Păcălici. Visul nu e complet pierdut. Tylor este repartizat în echipa de mentenanță a Companiei Monștrilor (CMM), unde trebuie să lucreze cu o echipă de mecanici, inclusiv cu o veche prietenă de la facultate. Această schimbare îi dărâmă visul lui Tylor, dar acesta își construiește un nou scop: să învețe să fie amuzant și să devină Păcălici. „Monștri la muncă” spune povestea lui Tylor Tuskmon și a visului său de a deveni Păcălici, plus aventurile lui alături de CMM-iști, echipa care face ca toată Compania Monștrilor să funcționeze normal.

Sezonul 1, Tylor își dorește să devină Păcălici

Fritz, supraveghetorul CMM-iștilor, prezintă un ritual de inițiere pentru noul angajat, Tylor Tuskmon. Dar Tylor nu vrea să intre în ciudata familie a CMM-iștilor, ci își dorește altceva: să devină Păcălici. Când Tylor află că Mike predă cursuri de comedie, vrea să participe și se enervează atunci când toată echipa CMM i se alătură la cursuri. În final, o urgență de la Etajul de Râs necesită intervenția CMM și Tylor vede cum aceștia acționează cu precizie. Astfel, începe să respecte echipa aceasta de ciudați.

Sezonul 2, noi aventuri amuzante

Rolul de Păcălici al lui Tylor Tuskmon, precum și prietenia lui cu Val sunt puse la încercare. Când Tylor primește o ofertă de muncă de la o companie rivală, Teamă SA, colegii săi de la Compania Monștrilor îi pun la îndoială loialitatea. În timp ce parteneriatul lui cu Val e pe marginea prăpastiei, Tylor trebuie să descopere unde îi este locul. Îndrăgitele personaje din filmul „Compania Monștrilor”, Mike Wazowski și James Sullivan, vor continua să ne amuze în noul sezon al seriei animate, împreună cu noi personaje la fel de distractive precum Tylor, Val, Duncan, Cutter și Fritz.

Urmăriți online seria animată „Monștri la muncă”  

Canalul Disney Channel este disponibil live și în reluare timp de 7 zile în Focus Sat app cu oricare dintre pachetele TV Online Play TV sau Play TV Extra. Îl puteți urmări pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop sau smart TV.

Nu uitați să setați în app notificarea de vizionare pentru noul sezon al seriei animate „Monștri la muncă” și nu veți rata peripețiile pline de haz, fie că veți vedea serialul alături de cei mici fie cu întreaga familie. În app aveti posibilitatea să creați până la 5 profiluri personalizate cu preferințele de vizionare ale fiecăruia dintre cei dragi.

Vreți să testați Focus Sat app timp de 7 zile?

Testează Focus Sat app