Meniu de sărbătoare la TV Paprika
Înapoi la blog

Meniu de sărbătoare la TV Paprika

11.04.2023 Recomandări TV

Găsește inspirație urmărind maratoanele tematice sau premiera lunii aprilie

Luna aceasta, TV Paprika a pregătit un întreg meniu plin de varietate, savoare și multă carismă pe orice ecran. Vei găsi inspirație în bucătărie pentru sărbătorile pascale și nu numai, urmărind maratoanele tematice sau premiera lunii aprilie.

Maratoanele tematice „Campionatul deserturilor” continuă și în luna aprilie la TV Paprika, de luni până vineri, de la ora 20:45. De această dată, poți urmări atât emisiunea originală, cât și „Campionatul Deserturilor – Noua Zeelandă” și, ulterior, „Campionatul deserturilor – Canada”.

Indiferent de zona geografică în care se desfășoară confruntarea, regulile rămân aceleași: un grup de cofetari entuziaști va trece prin probe de foc (și câteodată de gheață!) pentru a-și dovedi abilitățile în competiția. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai provocatoare încercări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar.

Premiera lunii aprilie este al doilea sezon al show-ului extrem de dulce „Deserturile Almei”, difuzat de luni până vineri, de la 20:15. Gazda serialului este o bloggeriță populară în Spania, Alma Obregón. Supranumită „Regina brioșelor”, ea te va uimi cu reţetele sale dulci şi originale. Va începe simplu, cu înghețată de vanilie, biscuiți, prăjituri clasice precum tortul „Pădurea neagră” – servit în cești mici! – și va continua cu brioșe uriașe și budinca de pâine cu ciocolată.

În zilele dinaintea Paștelui, îi poți însoți la drum pe Gordon, Gino și Fred, de luni până vineri, de la 10:30.  Emisiunea „La drum cu Gordon, Gino și Fred” îi prezintă pe cei trei cunoscuți bucătari într-un roadtrip prin Europa, cu rulota. Fiecare episod te va călăuz prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase.

Este timpul să încingem și grătarele, la iarbă verde!

În serile de weekend TV Paprika difuzează două emisiuni despre cele mai bune tehnici pentru preparatele la grătar. 

Tom Kerridge – Bucate la grătar” este difuzat sâmbătă și duminică, de la ora 21:30. Bucătarul deținător de stele Michelin Tom Kerridge prepară la grătar diverse tipuri de carne, pește, dar și legume. Vei putea degusta cu privirea o serie de mâncăruri proaspete și aromate: de la puiul prăjit pe cutia de bere, dulgherul mare la grătar și salata de conopidă preparată lent până la tortul cu miere copt lent. Imediat după, urmează „Minunății la grătar”, emisiune prezentată de Darren Robertson. În bucătăria lui se folosesc ingrediente proaspete, alături de cărbuni încinși.

 

Concurs dulce TV Paprika

Te invităm pe pagina de Facebook Focus Sat să participi până pe 16 aprilie la concursul organizat împreună cu TV Paprika și poți câștiga o mașină de copt pâine.

 

Cu Focus Sat App vezi online TV Paprika pe orice device

Canalul TV Paprika este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

În cazul în care ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile TV Paprika, este posibil cu Focus Sat App. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe.

Dacă vrei să testezi gratuit Focus Sat App timp de 7 zile o poți descărca pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV și o poți accesa de oriunde din U.E. Adaugă în lista de favorite emisiunile preferate de la TV Paprika și nu ratezi nimic din ceea ce te interesează!

TESTEAZĂ 7 ZILE GRATUIT