Luna iubirii la DIVA
Înapoi la blog

Luna iubirii la DIVA

31.01.2023 Recomandări TV

Sărbătorește dragostea cu filme care îți vor încălzi inima și seriale care îți vor captiva mintea

Filme romantice în luna îndrăgostiților, din 5 februarie începând cu ora 16:00

Duminică, 5 februarie, urmărește Regăsirea, care îi are ca protagoniști pe Maggie Lawson și pe Sam Page. Librăria lui Jamie  (Lawson) este amenințată de un nou proiect, iar arhitectul  ei este Sawyer (Page), fostul ei iubit. Îi va ajuta trecutul să găsească un interes comun?

Sâmbăta, 11 februarie, te afli În prezența dragostei, un film romantic în care Joss (Eloise Mumford), o profesoară la universitate, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de Daniel (Julian Morris), un tată singur.

Sâmbătă, 18 februarie, poți urmări o Încurcătură mediteraneană. Julian (Jeremy Jordan), un chef celebru din New York, are un accident așa că își roagă fratele geamăn – Josh (același Jeremy Jordan) – să participe la un concurs culinar în locul lui. Nimeni n-o să-și dea seama, nu? Josh este bucătar în Alaska, în localul părintesc, deci știe cum să mânuiască un cuțit ca un expert. Evident, la fața locului, acesta se îndrăgostește de Meg (Jessica Lowndes), care jurizează evenimentul. Și care crede că e însurat... cu alt bărbat. Pelicula a fost filmată în Malta, unde are loc concursul culinar din poveste.

Duminică, 19 februarie, povestea romantică Ingredientul secret îi are drept protagoniști pe Kelly (Erin Cahill) și pe Andrew (Brendan Penny). Ea este patiser într-un mic oraș, iar Andrew este fostul logodnic pe care îl reîntâlnește la o competiție organizată în New York cu ocazia zilei de Valentine’s Day. Oare au toate șansele ca relația lor să renască?

 

Noi mistere numai bune de investigat

Crime în Franța este o serie de filme plină de mister, axată pe cazuri complicate, perfecte pentru pasionații de povești polițiste, care ghicesc mereu primii cine este vinovatul. Le poți vedea în fiecare miercuri de la 21:00.

Prima zi a lunii februarie aduce pe micile ecrane Surse criminale, o poveste în care fiica unui ofițer încearcă să dovedească nevinovăția mamei sale. Pe 8 februarie vizităm un sat alpin francez pentru a studia Pietre negre. Pe 15 februarie filmul Crime la Lille te poartă prin Courrieres, locul dezastrului minier din 1906. Pe 22 februarie este investigată o Crimă pe insula d'Yeu.

Marion 

Din 2 februarie, în fiecare joi de la 21:00 câte două episoade

Deschide porțile unui univers noir, ancorat în cultura franceză, prin intermediul noii serii care o are în prim plan pe Edwige Marion (Louise Monot). Aceasta se alătură echipei Gării de Nord din Paris (cea mai aglomerată stație de tren din Europa, a cărei arhitectură a inspirat-o pe cea a Gării de Nord din București).  în calitate de comisar de divizie al brigăzii de căi ferate. Ea investighează cele mai întunecate cazuri, încercând în același timp să echilibreze responsabilitățile de mamă pentru fiica sa adoptată și rolul ei de polițist. Povestea este bazată pe romanul omonim semnat de Danielle Thiéry (75 de ani), una dintre primele femei din istoria poliției franceze care a devenit comisar, în 1976.

 

Serialele tale preferate continuă

Durere și vindecare

De luni până vineri, de la 17:50, câte două episoade

Actiunea de la Spitalul Universitar Santa Rosa este în toi în noile episoade din februarie. Pentru a-l înveseli pe Camilo, Hector promite că îl va aduce pe Rambo, hamsterul său, la spital. Valentina, Esteban și Paula vor să afle unde e Roman, iar Maria Clara primește oferte și în viața personală și în cea profesională.

Camera de gardă

Din 14 februarie, sezon nou, marțea, de la 21:00, câte două episoade

Cea mai aglomerată secție de urgență din Chicago își deschide larg porțile pentru sezonul cu numărul 8 și îi readuce în lumina reflectoarelor pe Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss), care luptă pentru a-și sprijini pacienții, Dr. Daniel Charles (Oliver Platt), psihiatrul spitalului, Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson), care se asigură că toți pacienții primesc îngrijire de calitate și compasiune, Dr. Ethan Choi (Brian Tee) în călătoriea sa de auto-descoperire și pe asistenta Maggie Lockwood (Marlyne Barrett), care se confruntă cu probleme serioase de familie. 

Blanca: Fără ochi

Din 27 februarie, lunea, de la 21:00

Cele șase episoade o au în prim-plan pe Blanca (Maria Chiara Giannetta), o tânără care a orbit în copilărie. Protagonista se folosește de abilitățile sale auditive și analitice excepționale în munca sa de consultant al poliției în Genova. Producția italiană este bazată pe romanul semnat de Patrizia Rinaldi și a fost lansată în decembrie 2021.

Astrid și Raphaelle

Lunea, de la 21:00 și finalul sezonului pe 20 februarie

Astrid Nielsen și Raphaëlle Coste au parte de noi investigații provocatoare în finalul sezonului când caută făptașul unei crime bizare și misterioase, după ce un biolog cercetător este găsit mort într-o seră tropicală. Astrid își vede stabilitatea emoțională pusă în pericol atunci când ea și Raphaëlle cercetează moartea misterioasă a mai multor bărbați fără adăpost.

Pregătește popcornul și bomboanele de ciocolată în formă de inimă și lasă-te cuprins de filmele și serialele de la DIVA!

 

Filmele de la DIVA se văd online cu Focus Sat App

Canalul DIVA este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

În cazul în care ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile DIVA, este posibil cu Focus Sat App. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe AICI.

Dacă nu ai deja aplicația o poți descărca și testa gratuit timp de 7 zile pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Poți adăuga în lista de favorite filmele și serialele preferate de la DIVA și nu ratezi nicio premieră sau episod nou.

Testează 7 zile gratuit