Kanal D2 în grila Focus Sat
Înapoi la blog

Kanal D2 în grila Focus Sat

02.05.2023 Recomandări TV Informări

Kanal D2, noul post de televiziune marca Dogan Media International recent lansat luna aceasta, face acum parte din grila Focus Sat. Îl poți viziona online cu Focus Sat App, cu orice pachet activ TV Online Play TV sau TV Satelit Acces.

Ce emisiuni poți urmări pe Kanal D2

Noul post TV promite noi surse de divertisment și informație, punând la dispoziție cele mai importante știri ale zilei, dar și emisiuni binecunoscute

Emisiuni și seriale

Bravo, ai stil” Sezonul 8, de luni până vineri de la 19:00

"Bravo, ai stil!" este unicul reality show din România despre modă şi atitudine şi s-a impus pe piaţă ca o adevărată pepinieră de influenceri si de vedete de televiziune. În acelaşi timp, constituie o adevarată călătorie a formării pentru zecile de concurente care au ajuns în platoul emisiunii. Juratii show-ului sunt Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Alexandru Abagiu, iar gazda emisiunii este Ilinca Vandici.

NEWSTIME”, de luni până vineri de la 21:00

Radu Andrei Tudor prezintă informaţia proaspătă şi relevantă de pe agenda publică, precum şi o sinteză a celor mai importante ştiri ale zilei.

Familia Borgia”, luni și marți de la 22:00

O călătorie extraordinară în epoca celebrului Niccolo Machiavelli, într-o perioadă dominată de intrigi, trădări, violenţă, aspiraţii politice, în mijlocul acestui tumult aflându-se puternica familie Borgia. Scenariul serialului, precum şi producţia poartă semnatura celebrului maestru al suspansului, Tom Fontana.

Gomora”, miercuri de la 22:00

Serialul prezintă ascensiunea şi căderea reţelei Camorra, celebra organizaţie criminală. Povestea grupului mafiot este redată prin ochii personajului principal, Ciro, mâna dreaptă a capului organizaţiei. "Gomora" este un serial eveniment, inspirat dintr-o realitate crudă şi se bazează pe bestseller-ul omonim al lui Roberto Saviano.

Sisi”, joi, de la 22 :00

Sisi redă povestea de maturitate a emblematicei împărătese, rămasă în memoria colectivă ca primul superstar al Europei. O adolescentă fără griji se îndrăgosteşte de împăratul Austriei, Franz Joseph, iar parcursul ei spectaculos şi-a lăsat amprenta în istorie. Producţia abordează cu măiestrie teme universale şi atemporale precum libertatea, iubirea, determinarea şi datoria, toate învăluite de maniera excentrică în care se trăia la înalta curte a acelor vremuri.

Yanxi, Palatul Suspinelor”, de luni până miercuri de la ora 15:00

Acțiunea se petrece în perioada Chinei Imperiale, în timpul domniei împăratului Quian Long (început de secol al XVIII-lea). Serialul spune povestea unei tinere care caută adevărul despre moartea surorii ei. Pentru deslușirea enigmei, femeia intră ca slujitoare în haremul împăratului. Aici va învăța lecții importante despre dragoste, loialitate, sacrificiu. Producția realizată în China, în 2018, a primit 31 de premii internaționale și este una grandioasă prin decoruri, costume speciale, atmosferă, ca o adevărată călătorie în timp și spațiu, în China începutului de secol al XVIII-lea.

Drumul tăcerii”, joia și vinerea de la ora 15:00

Într-o comunitate puternică şi bogată din Atena, în care viaţa oamenilor pare să se desfăşoare fără evenimente majore, dispariţia unui autobuz şcolar cu tot cu elevi pune pe jar întreaga ţară. Ancheta poliţiei este declanşată, iar piesele unui puzzle şocant care uimeşte de la episod la episod te va ține cu sufletul la gură.

Instinct de mamă”, de luni până duminică de la ora 18:00

Serialul spune povestea tulburătoare a unei mame care își caută cu disperare fetița. Eroina serialului este Hicran, interpretată de Elçin Zehra İrem, o tânără care încearcă să-şi refacă viaţa după pierderea copilului ei, chiar la naşterea acestuia. Desi i s-a spus ca fiica ei a murit la venirea pe lume, tânăra mama are convingerea că micuţa trăieşte. Neliniştea ei se transformă într-o continuă luptă pentru găsirea copilului pierdut, în ciuda intrigilor şi a haosului care îi împresoară familia. Povestea emoţionantă despre iubire necondiţionată şi sacrificiu are în centrul ei lupta neîncetată a acestei mame pentru a-şi regăsi fiica.

 

Emisiuni din canalul de YouTube „ theXclusive”

Duet cu Alexandra”, vineri de la ora 22:00 - O combinaţie reuşită de interviuri, dezvăluiri inedite şi muzică live oferite de Alexandra Ungureanu şi invitaţii săi într-o ambianţă primitoare şi relaxantă.

Detectorul de minciuni”, sâmbăta de la ora 22:00 – Emisiunea aduce invitaţi din industria de entertainment şi pe cei mai cunoscuţi influenceri. Întrebările îndrazneţe şi reacţiile invitaţilor conectaţi la detectorul de minciuni creează adevărate momente de amuzament şi relaxare.

În Oglindă”, duminica de la 22:00 - Interviuri pline de emoţie şi profunzime vor dezvălui publicului larg o serie de personalităţi din diverse domenii, prin materialele realizate de Mihai Ghiţă.

În fiecare duminică poți urmări „Invitatul de la 12”, producția de excepție marca Radio Impuls prezentată de către Cosmin Cernat. Din lista de show-uri pe care Kanal D2 va face parte și matinalul „Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat”.

 

Vezi Kanal D2 exclusiv online cu Focus Sat App

Canalul Kanal D2 este disponibil exclusiv online cu Focus Sat App.

În cazul în care ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile Kanal D2, este posibil cu Focus Sat App. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe AICI.

Dacă nu ai deja aplicația o poți descarca și testa gratuit timp de 7 zile pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Poți adăuga în lista de favorite filmele și serialele preferate de la DIVA și nu ratezi nicio premieră sau episod nou.

Testează 7 zile gratuit