HBO te ține în priză cu noi surprize
Înapoi la blog

HBO te ține în priză cu noi surprize

19.05.2023 Recomandări TV

Fii pe fază la filmele și serialele noi, precum și la poveștile care continuă și în această lună la HBO și în HBO Max!

În premieră

Spy/Master

Din 19 mai, 2 episoade disponibile în HBO Max

Producția Max Original este primul serial românesc nominalizat la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, 2023. Filmat în București și Budapesta și co-produs cu Warner TV Serie (Germania), serialul a avut premiera mondială în cadrul Berlinale Series.

Această miniserie de spionaj prezintă o săptămână din viața lui Victor Godeanu (Alec Secăreanu, God's Own Country), mâna dreaptă a lui Nicolae Ceaușescu și cel mai important consilier al acestuia. Scenariul este inspirat din viața lui Ion Mihai Pacepa, fostul general de Securitate care a dezertat în Statele Unite în 1978, provocând furia dictatorului.

Spy/Master este scris de Adina Sădeanu și Kirsten Peters, regizat de Christopher Smith (Temple), iar imaginea le aparține lui Ben Wheeler BSC (The Tourist, The Baby) si Ádám Fillenz HCA (Vienna Blood, Battle: Freestyle). Din distribuție mai fac parte actorii români Ana Ularu, Andreea Vasile și Alexandra Bob.

 

Joyride

Mully (Charlie Reid), în vârstă de 12 ani, și-a pierdut mama și descoperă că tatăl lui, îngropat în datorii, fură banii pe care i-au strâns în numele ei. Mully ia banii, fură un taxi și e șocat să găsească o femeie, Joy (Olivia Colman), cu copilul ei, pe bancheta din spate. Pentru Joy, faptul c-a devenit mamă e dificil și are de gând să-și dea bebelușul unei prietene, care o să-l crească ca și cum e al ei. Ea i se alătură lui Mully într-o călătorie plină de adrenalină prin Irlanda, furând mașini, luând feribotul și trecând de baricadele poliției. Tatăl lui Mully e pe urmele lor, iar Joy e disperată să scape și să-și lase viața în urmă. Însă acești doi infractori se apropie treptat, descoperind că amândoi s-au simțit ignorați de părinții lor, însă amândoi au de oferit iubire.

 

Acolo unde cântă racii

Acest thriller bazat pe romanul de succes al Deliei Owens prezintă povestea unei fete abandonate, Kya (Daisy Edgar-Jones), care s-a crescut singură în zonele mlăștinoase periculoase din Carolina de Nord. Ani la rând, zvonurile despre „fata din mlaștini” au bântuit Barkley Cove, izolând-o pe isteața și curajoasa Kya de comunitatea ei. Atrasă de doi tineri din oraș, Kya se deschide unei lumi noi și uimitoare, însă când unul dintre ei e găsit mort, comunitatea o consideră imediat suspecta principală. Pe măsură ce procesul progresează, verdictul despre ce s-a întâmplat de fapt devine din ce în ce mai neclar, amenințând să dezvăluie secretele ascunse în mlaștină.

 

Seriale care te vor hipnotiza

Instalatorii de la Casa Albă

În fiecare marți, de la 21:00

Inspirată de evenimente adevărate, această miniserie îi prezintă pe E. Howard Hunt (Woody Harrelson) și pe G. Gordon Liddy (Justin Theroux), doi fanatici dezorientați care chiar cred că toate infracțiunile pe care le comit vor salva America. Este o poveste moralizatoare despre nebunia de a alege loialitatea și patriotismul, în defavoarea onestității, integrității și bunului simț.

 

Un spion printre prieteni

În fiecare vineri, câte două episoade, de la 21:00

Serialul prezintă povestea adevărată a lui Nicholas Elliott (Damian Lewis) și a lui Kim Philby (Guy Pierce), 2 spioni britanici și prieteni de-o viață. Trădarea lui Philby și dezertarea în Rusia, după ce a fost expus ca agent sovietic dublu, a rezultat în distrugerea serviciilor de spionaj britanice.

 

Seriale care continuă și în luna mai

Succesiunea

În fiecare luni, de la 22:00

În sezonul patru, care are 10 episoade, se apropie momentul când conglomeratul media Waystar Royco va fi vândut vizionarului tech Lukas Matsson (Alexander Skarsgard). Ideea acestei vânzări seismice provoacă angoase existențiale și probleme printre membrii familiei Roy, care se gândesc cum vor arăta viețile lor după ce afacerea va fi încheiată. Așa începe o luptă pentru putere, în timp ce familia se gândește la un viitor în care influența lor culturală și politică va fi limitată. În distribuția acestui sezon vei regăsi numele actorilor: Brian Cox, Hiam Abbass, Greg Hiersh, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, Jeremy Strong, Kieran Culkin,  Sarah Snook, Dame Harriet Walter, Alan Ruck, Justine Lupe.

Primele trei sezoane ale serialului „Succesiunea” s-au bucurat de un succes răsunător: 48 de nominalizări la Premiile Emmy și 13 trofee câștigate, inclusiv pentru Cel mai bun serial dramatic (al doilea și al treilea sezon). Lansat în octombrie 2021, al treilea sezon a fost răsplătit cu premiul SAG pentru cea mai bună distribuție a unui serial dramatic și a câștigat premiile WGA, DGA și PGA.

 

Urmărește premierele cu HBO Max

HBO Max este inclus în pachetul TV Satelit Acces Max și în extraopțiunea MaxPak, precum și în pachetul TV Online Play TV Extra. Ai ratat o premieră, un film sau un episod? Intră în HBO Max!

Pentru clienții TV Online accesul în platforma HBO Max este disponibil după perioada inițială de testare gratuită. Mai multe informații despre modul în care poți accesa platforma pentru prima dată găsești AICI.

Alege acum pachetul TV Online Play TV Extra și beneficiezi de oferta specială în prima lună!

Oferta TV Online