Filme festive în premieră, la DIVA
Înapoi la blog

Filme festive în premieră, la DIVA

08.12.2023 Recomandări TV

Aici începi maratonul de iubire cu filme crăciunești cu DIVA, în fiecare zi, toată ziua!

Seria de filme romantice festive din acest an ajunge la final, la DIVA.

Postul de televiziune continuă să difuzeze unul după altul, în fiecare zi din decembrie (între orele 06:00-02:00), filme romantice de sărbători.

Acest maraton tematic plin de iubire și peisaje de iarnă perfecte pregătește perfect terenul pentru venirea lui Moș Crăciun și introduce amatorii genului în spiritul sărbătorilor de final de an. Seria festivă conține și un cadou suplimentar: 14 filme difuzate în premieră în România! Acestea din urmă sunt programate în fiecare marți și vineri de la ora 20:00 și duminica de la 16:00.

 

Satul magic de Crăciun

8 decembrie, ora 20:00

Summer are parte de o surpriză – mama ei, Vivian, se mută cu ea. Înainte de sărbători, aceasta scoate la iveală un sătuc tematic miniatural și își provoacă nepoata, Chloe, să o ajute să-l aranjeze. Nu trece mult și figurinele încep să genereze adevărate miracole în viața reală.

Vezi online

Satul magic de Crăciun

Miracol de Hannukah

Din 10 decembrie, ora 16:00

Doar un miracol de Hanukkah îi poate ajuta pe Molly și Jacob să rămână împreună, după ce descoperă că sunt concurenți direcți – ambii au un magazin de delicatese evreiești.

Vezi online

Miracol de Hannukah

Marele spectacol de Crăciun

Din 12 decembrie, ora 20:00

Acțiunea din acest film romantic are loc în 1958, când Maggie fuge la New York, pentru a-și îndeplini visul: să danseze pe scena Radio City Music Hall, alături de celebrele The Rockettes, în spectacolul special de Crăciun. Își lasă în urmă logodnicul, familia înstărită și o viață perfect aranjată, din care nu prea vrea să facă parte.

Vezi online

Marele spectacol de Crăciun

Crăciun cu familia mea

Din 15 decembrie, ora 20:00

Atunci când jurnalista Campbell Wallace își întâlnește tatăl biologic, trebuie să decidă dacă îi spune acestuia cine este. Concluzia la care ajunge va schimba definitiv Crăciunul.

Vezi online

Crăciun cu familia mea

Crăciunul lui Holly

Din 17 decembrie, ora 16:00

Emily vine acasă de sărbători, dar descoperă că părinții ei au propriile planuri – pleacă în Florida și o lasă să se ocupe singură de decoratul casei (ceva ce e luat foarte în serios de asociația locală a proprietarilor).

Crăciunul lui Holly

Crăciun la Evergreen: Clopote de nuntă

Din 19 decembrie, ora 20:00

Povestea face parte dintr-o serie de 4 filme de Crăciun a căror acțiune are loc în Evergreen. Michelle își planifică intens nunta, iar Hannah se ocupă de lansarea muzeului din Evergreen și se gândește să renunțe la relația cu Elliot.

Crăciun la Evergreen: Clopote de nuntă

Felicitarea de Crăciun

Din 22 decembrie, ora 20:00

Când Nicky descoperă o felicitare de Crăciun de la un admirator secret din liceu, încearcă să-l găsească și să-i mulțumească, alături de prietena ei, Simone.

Felicitarea de Crăciun

Darul liniștii

Din 24 decembrie, ora 16:00

După moartea soțului ei, Tracy s-a îndepărtat de credință și, înaintea celui de-al doilea Crăciun pe care îl va petrece singură, își caută alinarea într-un grup de sprijin. Aici învață că timpul, Dumnezeu și ceilalți oameni sunt soluția durerii copleșitoare pe care o simte.

Darul liniștii

Crăciun la Londra

Din 26 decembrie, ora 20:00

Un arhitect american își petrece sărbătorile de iarnă la Londra și angajează o expertă în cumpărături pentru a găsi cadoul perfect pentru iubita lui.

Crăciun la Londra

Un Crăciun în Scoția

Din 29 decembrie, ora 20:00

În timpul unei călătorii în Scoția, un designer ajută o comunitate mică să creeze o instalație luminoasă festivă și descoperă ceva neașteptat la fața locului: dragostea.

Crăciun la cabană

Din 31 decembrie, ora 16:00

Fosta prezentatoare TV Lex Riley trebuie să petreacă sărbătorile de iarnă la o cabană, alături de fiul ei, fostul soț și noua iubită a acestuia; pentru a-și ocupa timpul cu ceva. Cât mai departe de ultimii doi, face voluntariat la cabană și așa îl cunoaște pe Eric Trembley.

Urmărește premierele DIVA online de oriunde ești cu Focus Sat app

Dacă nu ai deja aplicația o poți descarca si testa gratuit timp de 7 zile pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop și smart TV. Apoi adaugi în lista ta de favorite din app filmele preferate, poți seta chiar și să primești notificare de vizionare și nu ratezi niciun moment festiv marca DIVA.

Urmărește-ne pe pagina de Facebook și participă la concursul organizat împreună cu DIVA! Avem super premii pentru iubitorii filmelor de Crăciun!

Vezi 7 zile gratuit