DIVA a programat filme dedicate Crăciunului
Înapoi la blog

Filme festive în premieră la DIVA

14.11.2022 Recomandări TV

DIVA a programat filme dedicate Crăciunului în fiecare zi, întreaga zi, în cel mai mare maraton al filmelor festive de până acum!

PREMIERELE FESTIVE DE MARȚI ȘI VINERI, de la 20:00

Ho! Ho! Ho! Savurați maratonul de filme de Crăciun mai bogat ca niciodată!

Premierele de marți și vineri de la 20:00 sunt:

Spune „da” Crăciunului

15 noiembrie - Spune „da” Crăciunului (Saying Yes to Christmas, 2021). O dorință de Crăciun o face pe June (Erika Prevost) cea muncitoare să accepte să participe la toate activitățile de Sărbători. Cum o să reușească să gestioneze un volum mare de lucru de la serviciu și să se bucure de magia Sărbătorilor când sentimente adormite sunt reaprinse?

Înzăpeziți de Crăciun

18 noiembrie - Înzăpeziți de Crăciun (Snowed In For Christmas, 2021). Pentru că o furtună de zăpadă nu o lasă să se întoarcă acasă de Sărbători, Kaley (Kayla Wallace), dădacă pentru două fetițe, decide să le învețe pe protejatele sale despre magia Crăciunului. Misiunea ei se dovedește surprinzător de plăcută când apare în peisaj și unchiul cel chipeș și singur al fetițelor.

Crăciunul la Madison

22 noiembrie - Crăciunul la Madison (Sister Swap: A Hometown Holiday, 2021) și Crăciunul în oraș (Sister Swap: Christmas in the City, 2021). Surorile Jennifer (Kimberly Williams-Paisley) și Meg Swift (Ashley Williams) își regăsesc scopul în viață atunci când de Crăciun fac schimb de orașe. Jennifer decide că vrea să renoveze un cinematograf în orașul natal și Meg participă la un concurs culinar în Salt Lake City. Cum interpretează două actrițe surori, rolul de surori? Cu multă încântare și naturalețe!

25 noiembrie - Planuri de Crăciun (Fixing Up Christmas, 2021). Holly Green (Natalie Dreyfuss) este o organizatoare de evenimente, foarte talentată și muncitoare. Ea îl ajută pe Theo (Marshall Williams), un tânăr director, să planifice o petrecere de Crăciun fabuloasă, pentru a impresiona primarul și a-și salva afacerea. Cum poți să reinventezi o petrecere de Crăciun? Cu idei originale, muncă și iubire, desigur!

Casa de Crăciun 2

29 noiembrie - Casa de Crăciun 2 (The Christmas House 2: Deck Those Halls, 2021). Familia Mitchell este divizată! Frații Mike (Robert Buckley) și Brandon (Jonathan Bennett) intră în competiție pentru cele mai spectaculoase ornamente de sărbători, iar tatăl lor, Bill (Treat Williams), este pus în situația de a media competiția acerbă.

 

PREMIERELE FESTIVE DE DUMINICĂ, de la 16:00

Zilele de duminică sunt preferatele publicului la DIVA și ideale pentru difuzarea filmelor romantice presărate cu un strop de magie! În următoarele zile de duminică, premierele difuzate sunt:

Iubiții mei de Crăciun

20 noiembrie - Iubiții mei de Crăciun (Boyfriends of Christmas Past, 2021). În perioada premergătoare Crăciunului Lauren (Catherine Haena Kim) este vizitată de fantomele a trei foști iubiți și învață câteva lecții de viață valoroase. Catherine Haena Kim a jucat și în filmul Ghosts of Girlfriends Past (2009), care este deasemenea o adaptare a clasicului A Christmas Carol.

27 noiembrie - Crăciunul din inima mea (Christmas in My Heart, 2021) - Revenită în orașul natal, violonista Beth (Heather Hemmens) o ajută să se pregătească pentru concertul de sărbători pe fiica unei vedete de muzică country singuratică. Iar în Melodia mea de Crăciun (My Favourite Christmas Melody, 2021), după un eșec în carieră, cântăreața și compozitoarea Abby (Mya) își redescoperă vocea și visele în orașul natal și are șansa de a găsi dragostea.

Așează-te comod pe canapea și savurează filmele festive speciale de la DIVA!

 

Urmărește premierele DIVA online de oriunde ești cu Focus Sat App

Dacă nu ai deja aplicația o poți descarca si testa gratuit timp de 7 zile pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Apoi alegi să primești în App notificarea de vizionare pentru filmele preferate și nu ratezi niciun moment festiv marca DIVA.

Testează 7 zile gratuit