Femeile dau startul acțiunii, pe AXN
Înapoi la blog

Femeile dau startul acțiunii, pe AXN

02.07.2024 Recomandări TV

Când canicula te ține în casă, AXN te revigorează cu seriale populare pe care le iubești.

Luna aceasta, eroinele dictează acțiunea, așa că aruncă niște gheață-n limonadă și protejează-te de căldură cu noile cazuri investigate, care mai de care mai interesante.

FBI: Biroul Federal de Investigaţii

Serial dramă, lunea de la ora 21:00

Realizat de Dick Wolf, câștigător al premiului Emmy, și de echipa din spatele francizei "Law and Order" (Lege și ordine), "FBI: Biroul Federal de Investigații" este o dramă dinamică despre activitatea internă a biroului din New York al Biroului Federal de Investigații.

Această unitate de elită își pune la bătaie talentul, intelectul și expertiza tehnică în cazuri majore pentru a menține New York-ul și țara în siguranță. Născută într-o familie cu mai multe generații de polițiști, agentul special Maggie Bell este profund implicată în relația pe care o are cu oamenii cu care lucrează, dar și cu cei pe care îi protejează. Partenerul ei este agentul special Omar Adom "OA" Zidan, un absolvent de West Point din Bushwick, care a petrecut doi ani sub acoperire pentru DEA înainte de a fi selectat de FBI. Sub supravegherea lor se află agentul special responsabil Isobel Castille, care operează sub o presiune intensă și are o autoritate de comandă incontestabilă.

Din echipă face parte și agentul special adjunct responsabil Jubal Valentine, centrul de comandă al biroului, a cărui capacitate de a relaționa și de a se implica cu ușurință atât cu superiorii, cât și cu subordonații îl face un maestru al motivării.

Kristen Chazal este cea mai valoroasă resursă a echipei, un analist strălucit recrutat direct din universitate, care poate pune cap la cap imaginea de ansamblu mai repede decât oricine altcineva. Acești agenți de primă clasă investighează cu tenacitate cazuri de o amploare extraordinară, inclusiv terorism, crimă organizată și contrainformații.

Distribuție: Jeremy Sisto, Zeeko Zaki, Missy Peregrym, Alana De La Garza, John Boyd, Katherine Renee Turner

Regie: Stephen Surjik, Jean de Segonzac, Alex Chapple

CSI: Vegas

Serial dramă, lunea de la 21:55

Confruntându-se cu o amenințare existențială care ar putea distruge laboratorul criminalistic, o echipă strălucită de anchetatori trebuie să primească înapoi vechii prieteni și să implementeze noi tehnici pentru a păstra și a servi justiția în Orașul Păcatelor. Maxine Roby își conduce echipa genială, în timp ce aceștia folosesc știința pentru a rezolva cazuri derutante.

Distribuție: Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillon, Jay Lee, Ariana Guerra, Lex Medlin, Marg Helgenberger

Regie: Jason Tracey

Recrutul: Agent Special (The Rookie: Feds)

Serial de acțiune, joia, de la 21:55

Agentul special Simone Clark, cea mai în vârstă începătoare din Academia FBI, este desemnată să sprijine biroul de teren din Los Angeles. „Recrutul: Agent Special”, este un spin-off al binecunoscutului serial polițist „Recrutul”.

Distribuție: Niecy Nash, James Lesure, Britt Robertson, Felix Solis, Kevin Zegers

Regie: Alexi Hawley, Terence Paul Winter

Vezi online serialele AXN live și în reluare cu Focus Sat app.

Canalul AXN este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces și în pachetele TV Online Play TV.

Descarcă gratuit aplicația Focus Sat și poți urmări online filmele și serialele de la AXN, live sau în reluare timp de 7 zile, pe smart TV sau pe orice dispozitiv mobil de oriunde ești. Pentru și mai multe filme și seriale subtitrare în limba română, fără reclame, te așteptăm în Biblioteca AXN Now din Focus Sat app.

Testează gratuit Focus Sat app timp de 7 zile și ai acces la canalele TV live și la întregul conținut video din Bibliotecile VOD cu filme, seriale, documentare, desene animate, sport și show-uri culinare!

Profită acum de oferta TV Online cu 50% reducere!
TV Online