Premieră TV Paprika: Deserturi Magice cu Prajiturela
Înapoi la blog

Premieră TV Paprika: Deserturi Magice cu Prajiturela

15.09.2023 Recomandări TV

"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. În fiecare episod, vei descoperi că fiecare dintre noi poate deveni un adevărat maestru cofetar sau patiser, chiar în intimitatea propriei bucătării.

După o carieră în domeniul militar timp de 15 ani, dintre care 10 petrecuți concomitent ca food blogger, Prăjiturela s-a dedicat pasiunii pentru arome delicioase, gusturi irezistibile și culori încântătoare pe farfurie... sau în tava de copt. În această călătorie, ea a explorat lumi noi, fie că a călătorit fizic sau prin paginile cărților, amintirilor și creativității sale nesfârșite.

Fiecare episod ne poartă într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne dezvăluie rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente. Primim sfaturi prețioase despre cum să îi cucerim pe cei mici cu deserturi de poveste pentru petreceri sau cum să pregătim cocktailuri rafinate, cu alcool sau fără.

"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este mai mult decât un simplu show culinar; este o experiență care te face să te îndrăgostești iremediabil de arta deserturilor. Vei învăța cât de ușor este să gătești o prăjitură delicioasă, să organizezi o petrecere memorabilă sau să îți impresionezi familia cu creații de neuitat. Alătură-te nouă în această călătorie plină de savoare și începe să explorezi lumea minunată a gastronomiei dulci alături de Prăjiturela!

Te invităm să urmărești în fiecare weekend noua emisiune culinară, Deserturi Magice cu Prajiturela, o producție locală marca TV Paprika, sâmbăta și duminica de la ora 20:30 și în reluare de la ora 15:00.

 

Concurs dulce TV Paprika

Te așteptăm pe pagina de Instagram Focus Sat să participi până pe 20 septembrie la concursul organizat împreună cu TV Paprika și poți câștiga un mixer vertical, potrivit pentru bucătăria ta.

Participă la concurs

 

Vezi online Deserturi Magice cu Prajiturela

Canalul TV Paprika este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

Dacă ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile TV Paprika, este posibil cu Focus Sat App. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe.

Dacă vrei să testezi gratuit Focus Sat App timp de 7 zile o poți descărca pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV și o poți accesa de oriunde din U.E. Adaugă în lista de favorite emisiunile preferate de la TV Paprika și nu ratezi nimic din ceea ce te interesează!

Oferta TV Online