„Culoare în farfurie – Pe drumul vinului”
Înapoi la blog

„Culoare în farfurie – Pe drumul vinului”, pe TV Paprika

13.10.2022 Recomandări TV

„Culoare în farfurie – Pe drumul vinului”, o nouă producție autohtonă pe TV Paprika

Noua emisiune, producție locală, prezentată de chef Radu Dumitrescu a debutat luna aceasta pe TV Paprika și poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 21:00. Pe parcursul celor 10 episoade, show-ul explorează felul în care un vin bine ales poate îmbogăți și ridica experiența culinară.

Fiecare vin se potriveste perfect cu felul de mâncare ales și fiecare fel de mâncare ales este pus în valoare de vinul potrivit. Pământul românesc are o tradiție de mii de ani în cultivarea viței de vie, fiind în primele 5 țări din lume cu cele mai bune soiuri de vin. Fie că sunt albe aromate, rozé sau roșii, poveștile lor sunt deja în istoria locului. Trebuie doar spuse la o degustare și în compania potrivită.

Radu revine la TV Paprika și te invită să îl însoțești pe acest drum al vinului, din Drăgășani spre Dealu Mare, până spre bătrâna Dobroge. Vei privi spre podgorii întinse pe dealuri încărcate de istorie și tradiție, ajungând până la malul Marii Negre. Vei descoperi crame de tip boutique, unde savoarea și aroma vinurilor se simte până în sufletul degustătorului.

În fiecare episod, chef Radu Dumitrescu este alături de gazda cramei, fie că este proprietarul, managerul sau enologul, dezvăluind pe înțelesul tuturor povestea locului, a cramei sau a podgoriei, a tradiției locale păstrate cu multă dragoste și pasiunea pentru vița de vie. 

Și, pentru că mâncarea fără vin este greu digerabilă, așa cum toate gazdele cramelor au recunoscut, Radu va găti în fiecare episod câte două rețete savuroase, pline de culoare în farfurie, ce se vor asorta perfect cu cele mai bune vinuri ale cramei respective. Acestea vor întregi peisajul pitoresc în care se află și, desigur, vor fi stârni pofta privitorului. 

Nu rata luna aceasta la TV Paprika „Culoare în farfurie – Pe drumul vinului”, emisiunea care te va purta în locuri unde vinul este felul principal!

Vezi online

 

Concurs TV Paprika

Participă la concursul nostru organizat pe pagina de Facebook Focus Sat până pe 16 octombrie, inclusiv, și intri în tragerea la sorți pentru un set de ustensile pentru bucătărie special pregătite de TV Paprika!

Participă la concurs

Urmărește online TV Paprika pentru inspirație în fiecare zi

Canalul TV Paprika se regăsește în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în pachetele TV Online Play TV. Cu Focus Sat App îl poți urmări pe orice dispozitiv smart oricând dorești, oriunde te afli în Uniunea Europeană, indiferent dacă ai pachet TV Satelit sau pachet TV Online.

Dacă nu ești clientul nostru  poți testa gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

Testează gratuit Focus Sat App