Colosseum Tournament 39, LIVE pe FightBox
Înapoi la blog

Colosseum Tournament 39, LIVE pe FightBox

29.06.2023 Recomandări TV

Gladiatorii moderni ai kickboxingului se vor confrunta pe ringul din Cetatea de Scaun a Sucevei, vineri, 30 Iunie 2023, începând cu ora 19:00 și îi poți urmări LIVE pe canalul FightBox sau online cu FilmBox+ .

Organizatorii evenimentului au pregătit câteva elemente care aduc plus de spectaculozitate și unicitate galei. Astfel, ringul a fost amplasat în șanțul de apărare al Cetății de Scaun, chiar în vecinătatea zidurilor acesteia. O premieră în istoria acestui sport este și faptul că fundalul sonor va fi asigurat de filarmonica Buciumarii, iar producția video a galei va fi realizată de un specialist recunoscut la Hollywood, cel care a realizat scenele de acțiune ale filmului „Misiune Imposibilă”.

Iar invitatul de onoare al galei este olandezul Semmy Schilt, cvadruplu campion în K1, al cărui antrenor a fost Horia Rădulescu.

Tabloul de concurs este alcătuit din luptători cu priză la public, adevărați campioni care au în palmares meciuri spectaculoase:

Preliminarii:

 1. Zane Bianca vs Liliana Amaritei
 2. Ștefan Druja vs Handrea Daniel

Main card: 

 1. Genunchi Lucian vs Dorin Stan
 2. Popa Lăcrămioara vs Ibtissam Kassrioui
 3. Ionel Bălan vs Bogdan Floristean
 4. Sirghi Andrei vs Rayko Levitchi
 5. Alin Nicola vs Marian Dunca
 6. Liviu Ionilă vs Mustapha Hourri
 7. Taur Guitor vs Alexandru Amaritei 5x3
 8. Sakvan Arab vs Mihai Rusu
 9. Thian de Vries vs Vasile Amaritei

 

Vezi LIVE Gala Colosseum Tournament 39 cu Focus Sat App

Canalul FightBox este disponibil în pachetele TV Satelit Acces Plus și Acces Max, precum și în pachetul TV Online Play TV Extra prin FilmBox+ și va transmite LIVE gala Colosseum Tournament 39, vineri, 30 iunie, începând cu ora 19:00.

Dacă ai un pachet TV Satelit Acces Plus sau Acces Max activ și vrei să urmărești online transmisiunile FightBox, este posibil cu Focus Sat App. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe.

 

Cu pachetul TV Online Play TV Extra ai acces gratuit la aplicația FilmBox+ care include și canalul FightBox. Detalii despre cum poți accesa FilmBox+ găsești AICI.

Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și beneficiezi de oferta specială cu 50% reducere în prima lună! În plus, beneficiezi și de 7 zile de testare gratuită a aplicației pe orice ecran smart, de oriunde din UE.

Oferta TV Online