Clanul - Sezonul 2
Înapoi la blog

Clanul - Sezonul 2

22.02.2023 Recomandări TV

PRO TV oferă o doză proaspătă de adrenalină în noul sezon al serialului Clanul

„Focul nu iartă”, cel de-al doilea sezon al serialului „Clanul” te întâmpină cu nume noi pe lista actorilor prezenți pe platourile de filmare. Regizorul, scenaristul și producătorul  Anghel Damian a dezvăluit că trei mari actori s-au alăturat poveștii din lumea mafiei.

Lansarea de presă a noului sezon a serialul Clanul a avut loc pe 13 februarie și la aceasta au luat parte atât actorii din vechea distribuție (Denis Hanganu, Theo Rose, Marian Oltean, George Mihăiţă, Cătălina Grama, Şerban Pavlu), cât și cei noi. Două episoade au fost vizionate în cadrul lansării, însă nu înainte ca Anghel Damian să anunțe numele celor care s-au alăturat de curând echipei: Maria Obretin, Dan Condurache și Elvira Deatcu.

Cu ce vor fi surprinși fanii în noul capitol al poveștii

Theo Rose care o înterpretează în serial pe Vera Maximilian și Denis Hugeanu care dă viață personajului Tudor Achim promit fanilor că vor avea parte de adevărate surprize în cel de-al doilea sezon, acțiunea serialului îndepărdându-se de firul poveștii din producția turcească Intrusul pe care se bazează acesta.

„Sezonul 2 va fi cel puțin la fel de spectaculos ca primul. Cu siguranță mult mai imprevizibil, asta pentru că începem să ne îndepărtăm de acțiunea serialului turcesc care a servit drept inspirație (Intrusul). Sunt convinsă că oamenii vor sta mult mai mult cu sufletul la gură în sezonul 2”, declară Theo Rose.

„Pregătim locații și cadre la fel de spectaculoase, secvențe la fel de bine jucate, vor apărea multe personaje noi, iar povestea va merge mai departe cu acțiuni desfășurate pe mai multe planuri”, promite Denis Hugeanu.

Clanul, inspirat din povestea serialului turcesc Intrusul

Intrusul (Icerde) este creat de Ay Yapim, una dintre cele mai de succes companii de producție cinematografică din lume, o companie turcească ce se bucură de un succes răsunător. Intrusul este cel mai vizionat serial turcesc online din toate timpurile, fiind difuzat în cel puțin 50 de țări.

Serialul prezintă povestea lui Umut Yılmaz și Sarp Yılmaz, doi frați care au fost separați de la o vârstă fragedă și care se vor reîntâlni la maturitate, aflându-se în tabere opuse ale legii. Aceștia însă, nu sunt conștienți că sunt frați, povestea lor fiind întinată de ură, mister, dar și presărată cu iubire. Toate aceste ingrediente nasc o poveste care s-a bucurat de un succes spectaculos pe parcursul tuturor celor 39 de episoade și pentru care cei ce au vizionat producția, au acordat în total un rating de 8 pe IMDB. Intrusul a fost, de asemenea, nominalizat la Pantene Golden Butterfly Awards și Turkey Youth Awards la 14 categorii.

 

Vezi Clanul online cu Focus Sat App

Noile episoade ale sezonului doi sunt difuzate la PRO TV în fiecare zi de duminică de la ora 20:00. Adaugă serialul în lista ta de favorite din Focus Sat App și nu vei rata niciun moment de acțiune, dramă sau umor! 

Canalul PRO TV se regăsește în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în pachetele TV Online Play TV. Cu Focus Sat App îl poți urmări live sau în reluare timp de 7 zile de pe orice dispozitiv smart, oricând vrei, de oriunde te-ai afla în UE.

Testează gratuit Focus Sat App și bucură-te de spectacolul PRO TV!

Testează 7 zile gratuit