Cele mai urmărite seriale din 2024
Înapoi la blog

Cele mai urmărite seriale din 2024

07.06.2024 Recomandări TV

Ți-am pregătit un top 5 al celor mai văzute seriale din Focus Sat app

Vacanța de vară este foarte aproape, așadar, îți propunem să spui „time-out!” și să te relaxezi împreună cu ai tăi, familie sau prieteni, urmărind online episod cu episod sau punând la cale un binging de weekend cu seriale polițiste și de acțiune sau poate cu un serial de comedie.

 

1. Despre bani și sânge

Inspirat din realitate, serialul spune povestea unei fraude de proporții din Franța anilor 2008-2009. Miliarde de Euro se volatilizează pe noua piață a „cotelor de carbon” care a fost înființată pentru a lupta împotriva poluării. O bandă de mici escroci din Belleville se asociază cu un broker înstărit pentru a pune la cale o fraudă de proporții epice. Este ceea ce se întâmplă atunci când „capitalismul de cazinou” se ciocnește frontal cu politica și când se dezlănțuie pasiuni care trec cu mult dincolo de simpla lăcomie.

Distribuție: Vincent Lindon, Niels Schneider, Ramzy Bedia, Judith Chemla, Olga Kurylenko, David Ayala, Victoire Du Bois, André Marcon, Yvan Attal, Michaël Abiteboul

Regie: Xavier Giannoli, Frédéric Planchon

Vezi online

Despre bani și sânge

2. Polițiști fără frontiere

Amplasat în locuri interesante și exotice, povestea serialului Polițiști fără frontiere (Crossing Lines) pleacă de la premisa cartei Curții Penale Internaționale (CPI) de a mandata o unitate specială de luptă împotriva criminalității pentru a investiga infracțiunile în serie transfrontaliere, pentru a vâna criminali și a-i aduce în fața justiției... astfel luând naștere un FBI global.

Distribuție: Cate Fowler, William Fichtner, Donald Sutherland, Tom Wlaschiha, Lara Rossi, Marc Lavoine, Gabriella Pession

Regie: Daniel Percival, Eric Valette, Andy Wilson

Vezi online

Polițiști fără frontiere

3. C*A*U*G*H*T

Când patru soldați australieni sunt trimiși într-o misiune secretă pe insula sfâșiată de război Behati- Prinsloo, ei sunt confundați cu americanii și capturați de luptătorii pentru libertate. Autoritățile australiene, care nu ar trebui să se afle în Behati-Prinsloo, își iau mâna de deasupra băieților. Mai degrabă decât să meargă acasă unde nu-i așteaptă nimic, ei produc un videoclip ca ostatici, care devine viral. Când soldații ajung la statutul de celebritate, își dau seama că, să fie C*A*P*T*U*R*A*Ț*I, ar putea fi cel mai bun lucru care li s-a putut întâmpla.

Distribuție: Ben O'Toole, Kick Gurry, Lincoln Younes, Alexander England, Matthew Fox, Susan Sarandon, Sean Penn, Mel Jarnson, Fayssal Bazzi, Rebecca Breeds, Tuppence Middleton, Bryan Brown

Regie: Kick Gurry

Vezi online

C*A*U*G*H*T

4. Vecinii

Eva fugară, fiindcă și-a răpit fiica adoptivă Roosje, în vârstă de doi ani. În timp ce ea încearcă să fie cu un pas înaintea autorităților, fuge în Sardinia cu ajutorul unui străin ciudat. Acest bărbat pe nume Olivier și partenera a seducătoare Victoria o ajută să se stabilească și devin vecinii ei de pe insulă. Ea începe să-și construiască din nou o viață pentru ea și Roosje, dar destul de curând, se dovedește că noua ei casă nu este refugiul sigur care spera să fie. Acasă, în Olanda, Peter începe să-și caute soția și fiica după ce a fost externat de la spital. În același timp, un cuplu tânăr, care așteaptă primul lor copil, se mută în cartier și Lilly își găsește fosta colegă de celulă pe treptele casei. La primul indiciu că Eva și Roosje ar putea fi în Sardinia, Peter ia un avion pentru a încerca să le găsească. Puțin mai târziu, Victoria și Olivier apar în circumstanțe suspecte în cartierul din Olanda. Nu există nici urmă de Eva, Roosje sau Peter...

Distribuție: Bracha van Doesburgh, Anneke Blok, Daan Schuurmans, Tibor Lukács, Karina Smulders, Leopold Witte, Thijs Römer, Maxime van Ommeren, Beppie Melissen

Regie: Bobby Boermans, Mark de Cloe, Lourens Blok, André van Duren, Maarten Treurniet, Jelle de Jonge

Vezi online

Vecinii

5. Avocatul

Frank Nordling este un avocat tânăr cu o carieră extrem de promițătoare. Când Frank află adevărul din spatele morții părinților săi adoptivi, întreaga sa lume se năruie. În copilărie, Frank și sora lui Sara au fost martori la moartea acestora ca urmare a exploziei unei bombe plasate în mașina lor. Ca adult, Frank află că au fost uciși de unul dintre liderii lumii interlope din Copenhaga, Thomas Waldman. Spre groaza lui Frank, Waldman se întâmplă să fie unul dintre cei mai importanți clienți ai firmei de avocatură – un om pe care firma l-a ajutat să scape de justiție în numeroase ocazii. Pentru a răzbuna moartea părinților săi, Frank trebuie să se infiltreze în organizația lui Waldman, să devină avocatul și omul său de încredere. Ca să evite să-i pună în pericol pe cei apropiați Frank trebuie să păstreze aparențele și să respecte cu strictețe regulile jocului.

Distribuție: Alexander Karim, Malin Buska, Thomas Bo Larsen

Regie: Mikael Newihl

Vezi online

Avocatul

 

Cu Focus Sat app vezi online și offline orice serial din top

Toate titlurile din Topul celor 5 cele mai vizionate seriale în 2024 sunt disponibile integral în Biblioteca VOD din Focus Sat app, alături de numeroase alte producții originale Canal+. Ai acces nelimitat la acestea cu pachetele TV Online Play TV și Play TV Extra. Le poți urmări oricând și de oriunde pe orice ecran smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV, chiar și pe 2 dispozitive simultan.

Poți descărca pe mobil sau pe tabletă serialele sau filmele disponibile în Biblioteca VOD Focus Sat și le vezi offline de oriunde te afli, de ori de câte ori dorești.

Pregătește-te să iei cu tine serialele din Focus Sat app și să le urmărești de oriunde ești chiar și atunci când nu ești conectat la internet! Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și ai 7 zile să testezi gratuit aplicația pe orice dispozitiv smart, de oriunde din U.E.

TV Online