Better Call Saul, sezon final
Înapoi la blog

Better Call Saul, sezon final

20.09.2022 Recomandări TV

La AMC vezi în premieră sezonul final al unuia dintre cele mai populare seriale – Better Call Saul.

Câte un nou episod în fiecare zi de joi de la ora 22:00.

Better Call Saul este un spin-off al serialului de succes Breaking Bad, avându-l ca protagonist pe Jimmy McGill în rolul unui fost escroc mărunt, care mai târziu devine Saul Goodman, clientul cu glas fin al temutului cartel Mexican, pe măsură ce își dezvoltă cabinetul de avocatură. Vince Gilligan, care a scris ambele seriale, le-a combinat pe cele două într-un mod foarte inteligent, aducând înapoi mai multe personaje și locații importante din Breaking Bad și dând sens multor evenimente din trecut prin Better Call Saul

În rolurile principale îi vei regăsi pe: Bob Odenkirk (Saul Goodman), Rhea Seehorn (Kim Wexler), Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut), Michael Mando (Nacho Varga), Patrick Fabian (Howard Hamlin), Giancarlo Esposito (Gus Fring).

Ultimul sezon din Better Call Saul pune capăt complicatei călătorii de-a lungul căreia eroul certat cu morala, Jimmy McGill (Bob Odenkirk) a devenit avocatul criminalilor, Saul Goodman.

În cadrul celei de-a 74-a ediție a Premiilor Emmy serialul Better Call Saul a fost singura producție proprie AMC nominalizată și a primit nu mai puțin de șapte nominalizări la categoriile:

  • Cel mai bun serial dramatic 
  • Cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramatic - Bob Odenkirk 
  • Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramatic - Rhea Seehorn 
  • Scenariul remarcabil pentru un serial dramatic - Thomas Schnauz ("Plan și execuție") 
  • Cea mai bună editare a sunetului pentru un serial de comedie sau dramă (o oră) - "Carrot And Stick" 
  • Mixaj de sunet remarcabil pentru un serial de comedie sau dramă (o oră) - "Carrot And Stick" 
  • Supervizare muzicală remarcabilă - "Black And Blue" 

 

Urmărește canalul AMC online, de oriunde, cu Focus Sat App

Canalul AMC se regăsește în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în pachetele TV Online Play TV. Cu Focus Sat app îl poți urmări live sau în reluare timp de 7 zile. Tot în App poți crea lista ta de favorite și poți seta notificări de vizionare pentru serialele și filmele AMC pe care le poți vedea de pe orice dispozitiv smart, oricând vrei, de oriunde te-ai afla în Uniunea Europeană.

TESTEAZĂ GRATUIT FOCUS SAT APP

Concurs Better Call Saul

Participă la concursul nostru organizat pe pagina de Facebook Focus Sat până pe 22 septembrie, inclusiv, și intri în tragerea la sorți pentru o boxa wireless pusă la dispoziție de canalul AMC.

PARTICIPĂ LA CONCURS

Concurs