Atmosferă magică cu filme de Crăciun
Înapoi la blog

Atmosferă magică cu filme de Crăciun

09.12.2022 Recomandări TV

Tic-tac! Zilele de sărbătoare și de relaxare se apropie cu repeziciune.

Dacă ești în căutarea unor filme de sezon pe care să le urmărești alături de familie sau de prieteni, îți sărim în ajutor cu câteva recomandări de filme romantice și comedii numai bune de pus pe lista de favorite din Focus Sat App.

 

Scrisori pentru Moș Crăciun

În această comedie romantică, o femeie misterioasă care lucrează la oficiul poştal (Ashley Scott ) şi răspunde scrisorilor adresate lui Moş Crăciun fură inima lui Cartier (A.J. Buckley), un poştaş deziluzionat.

În rolurile principale: Ashley Scott, A.J. Buckley, Lochlyn Munro, Rolonda Watts, Vanessa Evigan

Vezi Online

Scrisori pentru Moș Crăciun

Miracol de Crăciun

Andrea Roth o interpretează pe Jessica, un avocat federal de succes care se întoarce de Crăciun în casa părintească alături de fiul său, Henry. Atunci când descoperă că locuința în care a copilărit și a crescut a fost vândută lui Michael, un arhitect divorțat, se hotărăște să o cumpere înapoi. Încearcă să îl aresteze pe noul proprietar al casei, înainte de a-și da seama cine este acesta cu adevărat.

Distribuție: Andrea Roth, Nicholas Brendon, Elisa Donovan

Vezi Online

Miracol de Crăciun

Bradul prezidențial

Rock Burdock (Evan Williams) câștigă Concursul Național al Pomului de Crăciun în urma căruia bradul său este ales să fie plantat lângă Casa Albă. Bradul fusese plantat de tatăl său (Andrew McCarthy ) când se născuse Rock, așa că atunci când planurile se schimbă și li se cere tăierea bradului, este momentul în care cei doi își dau seama că trebuie să uite toate disensiunile dintre ei și să facă orice efort necesar pentru a preîntâmpina tăierea copacului.

Distribuție: Andrew McCarthy, Evan Williams, Kari Matchett - Faith, Paula Brancati

Vezi Online

Bradul prezidențial

Iubită pentru tata

De când soţia sa a murit, David (Jeremy Piven) se străduieşte să se înţeleagă cu Jules (Olivia-Mai Barrett),  fiica sa adolescentă. Aceasta se simte captivă şi neînţeleasă, iar el se simte tot mai neputincios şi singur. Ca să-i găsească o nouă parteneră tatălui ei şi cineva cu care să poată discuta, Jules îi face lui David conturi online pe site-uri de întâlniri. Lucrurile iau brusc o întorsătură amuzantă, pentru că deşi sunt multe candidate, niciuna nu împlineşte aşteptările lui David… şi nici pe ale lui Jules. Oare va lua totul o nouă întorsătură de Crăciun? O poveste amuzantă şi înduioşătoare în spiritul Crăciunului!

În rolurile principale: Jeremy Piven, Olivia-Mai Barrett, Hadar Cats, Joely Richardson, Megan Brown

Vezi Online

Iubită pentru tata

Lost Christmas

Te invităm să urmărești e o poveste modernă și emoționantă așezată într-un cadru de Crăciun din Anglia despre cum poți aduce alinare în viața celor apropiați. Atunci când un băiat devastat de o tragedie cunoaște un bărbat misterios care îi oferă un cadou fantastic în Ajunul Crăciunului, i se acordă șansa să îndrepte viețile celor din jurul său și să aibă parte de finalul fericit pe care îl merită cu toții.

În rolurile principale: Eddie Izzard, Larry Mills, Jason Flemyng, Geoffrey Palmer, Sorcha Cusack

Vezi Online

Lost Christmas

 

Urmărește online filmele de Crăciun

Cu Focus Sat App ai acces gratuit și nelimitat la întregul catalog FilmBox On Demand, indiferent dacă ai activ un pachet TV Satelit Acces sau TV Online Play TV sau pur și simplu vrei să testezi aplicația timp de 7 zile.

Dacă ești deja client Focus Sat poți accesa gratuit aplicația cu datele de autentificare din Contul meu. Iar în cazul în care vrei să creezi unul acum este posibil în numai câteva click-uri AICI. Instantaneu vei avea access la Biblioteca FilmBox on Demand, inclusiv la toate titlurile de Crăciun.

În Focus Sat App poți crea propria listă de filme favorite pe care să le vezi sau revezi oricând dorești, de oriunde te afli în UE, de pe orice dispozitiv smart: telefon, tabletă, laptop sau smart TV.

Testează gratuit Focus Sat App si ai acces nelimitat timp de 7 zile la Biblioteca FilmBox on Demand!

Testează gratuit Focus Sat App