ARES Fighting Championship – MMA
Înapoi la blog

ARES Fighting Championship – MMA

27.11.2023 Recomandări TV

Din noiembrie urmărește live confruntările din octogonul parizian cu Focus Sat app!

Creat în 2019, ARES Fighting Championship reprezintă liga de MMA (mixed martial arts) din Franța care reusește să aducă față în față cei mai buni luptători ai acestui sport, femei și bărbați, deopotrivă pe celebrul octogon din Palatul Sporturilor “Marcel Cerdan” din Paris. În fiecare sezon sunt organizate zeci de evenimente, iar competițiile sunt retransmise către noi teritorii și au audiențe remarcabile la nivel global.

 

Vezi LIVE luptele ARES cu Focus Sat app

Cele mai importante confruntări ale circuitului ARES sunt difuzate în direct la Focus Sat TV și se bucură de comentarii în limba română. Cu Focus Sat app le poți vedea online live sau în reluare timp de 7 zile. Ulterior, ai acces nelimitat la acestea în Biblioteca VOD destinată competițiilor sportive, alături de cele din turneele de rugby TOP14 și padel (World Padel Tour și Premier Padel).

 

Gala ARES 17 a atras numele mari din MMA

În data de 17 noiembrie a avut loc gala ARES 17, iar cele mai disputate meciuri au fost între cei mai puternici luptători: Chamsudinov vs Klinkhammer, Aida vs Younousov, Oudehha vs Dawa.

Intră în Biblioteca VOD din Focus Sat app și vei afla care dintre ei și-au disputat victoria.

Următoarea gală pe care o poți vedea online, ARES 18 se va desfășura în data de 15 decembrie, iar cap de afiș sunt luptătorii: Shiguemoto vs Augen, Sola vs Younousov, Moreira vs Zouak 2

 

Cu Focus Sat app vezi ARES online pe orice dispozitiv smart

Canalul Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

În cazul în care ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile Focus Sat TV, este posibil cu Focus Sat app pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop sau smart TV. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe AICI.

Ai ratat un meci pe Focus Sat TV pe care voiai să-l vizionezi? Cu Focus Sat app vezi în reluare toate transmisiunile din ultimele 7 zile. Pentru a ști din timp când încep meciurile care te interesează, poți alege să primești în app notificarea de vizionare pentru acestea. Consultă Ghid-ul din app pentru programul TV actualizat.

Pregătește-te să vezi online meciurile de ARES cu Focus Sat app și nu rata oferta specială cu 50% reducere!

Testează 7 zile gratuit