Apasă butonul de relaxare, weekend-ul e aici!
Înapoi la blog

Apasă butonul de relaxare, weekend-ul e aici!

13.04.2023 Recomandări TV

Bucură-te de liniștea Sărbătorilor Pascale alături de cei dragi, cu filme legendare și emisiuni speciale!

În weekend-ul prelungit de Paște am pregătit pentru tine o listă cu unele dintre cele mai bune producții cinematografice și emisiuni speciale dedicate acestei perioade. Bucură-te de liniștea Sărbătorilor Pascale alături de cei dragi cu filme legendare!

Vineri, 14 aprilie

Hoțul de cuvinte, ora 20:30, la Pro Cinema

Primul roman publicat de Rory Jansen (Bradley Cooper) stârneşte o furtună de admiraţie aşa cum se întâmplă o dată într-o generaţie; lumea literară, dar şi imaginaţia publicului sunt luate cu asalt de acest debut: prietenii o recomandă fără să ezite, criticii literari sunt entuziasmaţi; peste tot se vorbeşte despre această carte, iar Rory devine un star al literaturii. Charismatic, talentat, inteligent, tânărul scriitor pare să le aibă pe toate: o viaţă frumoasă, o soţie care îl adoră, o lume întreagă aşernută la picioarele sale. Şi totul datorită cuvintelor pe care le-a aşternut pe hârtie. Dar cui aparţin aceste cuvinte? Şi, la urma urmei, cui aparţine această poveste? Dar exact când tânărul scriitor se bucura de culmile succesului, un misterios Bătrân (Jeremy Irons) îl găseşte pentru a-l confrunta cu revelaţia că, de fapt, el este adevăratul autor al romanului.

Românii au talent, ora 20:30, la Pro TV

Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele emisiunii Smiley şi Pavel Bartoş, care vor fi în permanență alături de concurenți și îi vor susține mai energic ca niciodată. Jurații Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2023.

Hook, ora 23:30, la DIVA

Rămâi alături de Robin Williams, urmărind acest film perfect pentru întreaga familie, în care joacă rolul lui Peter Pan. Acesta trebuie să se întoarcă în Țara de Nicăieri și să redescopere copilul din el, pentru a-și salva propriii copii de Căpitanul Hook (Dustin Hoffman).

 

Sâmbătă, 15 aprilie

Al cincilea element, ora 19:30, la AMC

Un film scris si regizat de către celebrul Luc Besson. Efectele speciale sunt uimitoare, iar scenariul, cât și distribuția garantează punerea în scenă a unui film de excepție. Acțiunea se petrece în viitor, la o distanță de 250 de ani. Planeta este amenințată de venirea Răului... Numai Al Cincilea Element (interpretat de Milla Jovovich) poate salva lumea de la cucerire. Aceeași luptă cu Răul are loc la fiecare 500 de ani. De data aceasta, Alesul are un ajutor... un taximetrist, fost soldat, interpretat de către Bruce Willis. Din păcate, Răul are un aliat: maleficul Dl. Zorg (interpretat de Gary Oldman), care vrea să profite de pe urma haosului creat de Rău și de mercenarii săi.

Bohemian Rapsody, ora 21:00, la Cinemax

Filmul este o celebrare fascinantă a trupei Queen, a muzicii lor şi a extraordinarului lider al formaţiei, Freddie Mercury. El a sfidat stereotipurilor, a distrus convenţiile şi a devenit unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi artişti ai planetei. Filmul urmăreşte ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice şi sunetul revoluţionar. Ei au un succes răsunător, dar pe neaşteptate Freddie, înconjurat de influenţe nefaste, se îndepărtează de Queen ca să-şi facă o carieră solo. Suferind puternic fără colaborarea cu formaţia, Freddie reuşeşte să se împace cu colegii lui la timp pentru concertul caritabil Live Aid. În timp ce se confruntă cu o boală care-i ameninţă viaţa, Freddie şi ceilalţi hipnotizează publicul şi susţin unul dintre cele mai mari concerte din istoria muzicii rock. Queen consolidează o moştenire care continuă să inspire visătorii şi iubitorii muzicii până în ziua de azi.

Trenul asasinilor, ora 22:30, la HBO

Agentul cu nume de cod Gărgărița (Brad Pitt într-un film de acțiune cu multe scene de luptă) este trimis în Japonia cu o misiune. E adevărat că nu este el cel mai norocos om din lume, dar nu se plânge. În trenul de la Tokyo spre Morioka, după câteva lupte dure, descoperă că nu este singurul cu un țel clar. Sunt alți patru asasini care vor să rezolve treburile cu Moartea Albă. Sunt alți patru asasini care vor să rezolve treburile cu Moartea Albă. Se pare că acum sunt legați și trebuie să acționeze împreună. La Kyoto vor afla ce șanse de supraviețuire au.

 

Duminică, 16 aprilie

Dans murdar, ora 15:05, la TV1000

Frances Houseman face parte dintr-o familie privilegiată. Petrecându-și vara într-o stațiune din regiunea Catskills, Frances, poreclită și „Baby”, devine printr-o întorsătură stranie a sorții partenera de dans a lui Johnny Castle, instructorul de dans al stațiunii. Acesta este un bărbat care face parte dintr-o clasă socială inferioară lui Baby. Petrecând din ce în ce mai mult timp cu Johnny, Baby se îndrăgostește iremediabil de acesta.

Memoriile unei gheișe, ora 19:10, la Film Cafe

„Lumea mea este pe cât de interzisă, pe atât de fragilă; fără misterele ei, nu ar putea supraviețui." În 1929, Chiyo, o fetiță de nouă ani dintr-un sat japonez, este vândută unei gheișe din Kyoto, Hatsumono, care o supune unui tratament extrem de dur, geloasă pe frumusetea ei uimitoare. Într-un tarziu, Chiyo este salvată de marea rivală a lui Hatsumono, Mameha, care o ia sub aripa ei ocrotitoare. Chiyo devine astfel gheișă Sayuri, pregatită cu toate aptitudinile sociale și artistice de care e nevoie pentru a supraviețui în societatea japoneză a secolului trecut. Al Doilea Razboi Mondial amenință însă atât Japonia, cât și viața lui Chiyo.

Tonul perfect 2, ora 23:25, la DIVA

Filmul este continuarea poveștii din 2012, în care Anna Kendrick, Rebel Wilson și Hailee Steinfeld cântă cu foc și pasiune. Acum, grupul à cappella Barden Bellas participă la o competiție muzicală internațională. Al treilea muzical din serie a fost lansat în 2017 și a fost urmat și de un serial spin-off, axat pe Bumper (Adam DeVine) – „Pitch Perfect: Bumper in Berlin” (2022).

Clanul, ora 20:00 la PRO TV

Clanul este o adaptare care se concentrează pe o poveste captivantă despre lupta clasică dintre poliție și mafie. Tensiunile vor crește pe măsură ce poveștile de dragoste condimentează lupta eternă dintre bine și rău. Privește-i în rolurile  pe Denis Hanganu (Tudor Achim) și Marian Olteanu (David Pribeag), alături de actori la început de drum precum Theo Rose.

 

Luni, 17 aprilie

La masa de Paşte, ora 14:45, la TVR1

Și anul acesta, Iuliana Tudor şi a sa echipă îți dau întalnire la prima ediţie a acestui program special dedicat sărbătorilor pascale. Vino să serbezi alături de la interpreţi binecunoscuți ai cântului românesc și  de tineri ale căror cariere se află la început,  lansați în cadrul talent show-ului „Vedeta populară”!

Lara Croft: Tomb Raider, ora 18:55, la AXN

Bazat pe celebrul joc, „Tomb Raider”, Angelina Jolie dă viață personajului Lara Croft. Fiind descendenta unei familii aristocratice bogate britanice, aceasta este un „tomb raider” - un vânător de antichități pentru închiriere și pentru lovituri - care este bine antrenat în arme și atacuri acrobatice și autoapărare. Într-o noapte descoperă ascuns în conacul ei un artefact fascinant, un fel de ceas care este și cheie. O societate secretă numită Illuminati are nevoie de acea cheie pentru a recupera cele două jumătăți rupte ale unui talisman antic care îi dă putere proprietarului să controleze timpul, dar numai în momentul exact în care cele 9 planete din sistemul solar se aliniază, ceea ce se întâmplă la fiecare 5.000 de ani... și este pe cale să apară. Lara trebuie să încerce să-l bată pe Manfred Powell, puternicul agent al Illuminati, până la artefact și să-l distrugă fără a fi tentată să-l aducă înapoi pe iubitul ei tată arheolog Richard Croft din morți. Vânătoarea o va duce în junglele Cambodgiei și în deșeurile înghețate ale Siberiei.

Maria Antoaneta, ora 19:25, la Cinemax 2

Câştigătoarea premiului Oscar, Sofia Coppola, aduce pe marele ecran o interpretare flamboiantă, extraordinară, magnifică a vieţii legendarei Marie Antoinette, regina-adolescentă a Franţei. La vârsta de numai paisprezece ani, Marie, este aruncată în mijlocul Curţii Franceze care musteşte de intrigi, comploturi şi scandaluri, fiind doar un pion într-o căsătorie aranjată pentru a armoniza relaţia între două naţiuni. Prinsă în convenţiile care îi guvernează viaţa, ea îşi găseşte scăparea în decadenta aristocraţie franceză şi în braţele Contelui Fersen al Suediei. Coppola a stârnit reacţii foarte diferite în diverse cercuri pentru faptul că a avut, după unii, curajul, iar după alții, chiar tupeul nemăsurat, de a spune povestea lui Marie Antoinette în cel mai cool-pop mod posibil, prin muzică şi dialoguri contemporane, printr-o etalare de costume şi decoruri care îţi taie respiraţia şi în care pe ici pe colo se observă intruziunea prezentului în trecut. Un absolut must-see al lunii!

Mumiile: aventurile moderne, ora 18:30 la HBO

Ce ar fi dacă câteva mumii dintr-o piramidă din Egipt ar ajunge în Londra zilelor noastre? Inelul familiei regale furat de arheorlogul Lord Carnaby trebuie găsit neapărat. Şi pentru asta vor face orice le va sta în putinţă. O animaţie cu şarm şi haz pentru toate vârstele.

Jurnalul lui Bridget Jones: La limita rațiunii, ora 20:15, la Focus Sat TV

În această continuare la filmul Jurnalul lui Bridget Jones o găsim pe Bridget acolo unde am lăsat-o, fericită şi îndrăgostită în braţele superbului avocat Mark Darcy (Colin Firth). Mark este desăvârşit, îi susţine şi tolerează (aproape) toate micile gelozii, inclusiv faţă de noua superbă stagiară a lui, care vrea să-l îndepărteze de Bridget, o femeie cu opinii puternice, uneori nepotrivite. Odată cu intrarea în scenă a ameninţării cu picioare lungi, norii roz al lui Bridget încep să devină cenuşii, pe măsură ce neîncrederea în sine îi testează amarnic relaţia cu Darcy. Şi tocmai când se părea că apele nu puteau fi mai agitate, fostul şef al lui Bridget, afemeiatul Daniel Cleaver (Hugh Grant), intră în scenă. Sfaturile lui sunt stupide şi ameninţă să transforme visul lui Bridget într-un labirint comic din care ar fi greu să iasă.

Cele mai bune filme se văd online în App

Dacă ești client TV Satelit, cu Focus Sat App vezi canalele online din pachetul tău Acces activ direct pe Smart TV sau pe orice alt dispozitiv smart conectat la internet, de oriunde te afli.

Vrei să primești notificare în App înainte ca filmul să înceapă? Setează alerta de vizionare astfel: click pe filmul sau emisiunea mai sus recomandate și apasă icon-ul “Programați alertă”.

Descarcă gratuit Focus Sat App sau accesează contul tău din aplicație și bucură-te de programe TV special alese pentru tine!

Canale TV LIVE

Restart și Replay în Focus Sat App

Cu funcțiile Restart și Replay, tu controlezi programul TV. Ai disponibile pentru vizionare, timp de 7 zile, filmele, seriale, știrile, show-urile sau documentarele de pe cele mai urmărite canale TV. Vezi de la început, pui pauză și continui peste câteva minute, ore sau zile.

Ai ratat programul preferat? Cu funcția "Replay" vezi în reluare programele preferate care au fost difuzate în ultimele 7 zile pe  canalele TV. Intri în Ghid TV în aplicație, selectezi ziua difuzării, canalul preferat și dai click pe "Urmărește".

Ai pierdut o fază importantă? Cu funcția „Restart” vezi de la început o emisiune de pe un canal care rulează live sau poți selecta momentul care te interesează. Iar dacă dorești poți reveni la difuzarea live apăsând butonul "LIVE".

Canale TV REPLAY