Brigada

1 sezon - Acțiune | Crimă

O trupă de elită a Poliției Naționale Franceze care luptă împotriva crimei organizate și a terorismului.

Noul lider, Saïd, alături de tinerii săi co-echipieri trebuie să prevină un război între două clanuri rivale care amenință să distrugă Parisul.

ÎNCEARCĂ 7 ZILE GRATUIT AFLĂ MAI MULTE

MAI MULTE DESPRE SERIALUL BRIGADA

Saïd tocmai a preluat conducerea brigăzii de cercetare și intervenție (BRI - Brigade de Recherche et d’Intervention) de la Versailles, o unitate istorică specializată în crima organizată formată din tinerii polițiști Vanessa, Badri, Julien și Socrate. Saïd descoperă legăturile complicate ale lui Patrick, fostul lider carismatic aproape idolatrizat al BRI, cu Éric - liderul unei bande de romi, aflat în război cu un alt clan, El Hassani. Patrick devine hotărât să revină în fruntea BRI dacă Saïd refuză să ia parte într-o reglare de conturi dintre cele două clanuri care amenință să distrugă Parisul.

BRI a fost înființată în 1964 și este echivalenta SWAT din SUA. Aceasta a fost implicată în operațiuni importante, precum atacul armat din redacția publicației „Charlie Hebdo” (din ianuarie 2015) și atacurile cu bombă din Paris (din noiembrie 2015). Ei au fost implicați și în vânătoarea celebrului Jacques Mesrine, „Omul cu o mie de chipuri”, un criminal francez responsabil pentru numeroase crime, jafuri de bănci și răpiri în Franța, SUA și Canada.

ÎNCEARCĂ 7 ZILE GRATUIT

URMĂREȘTE TRAILERELE

DESCOPERĂ PERSONAJELE

keyboard_arrow_right
Sofian Khammes

Sofian Khammes

Saïd

A fost soldat și a căpătat experiență lucrând pentru Serviciul de Informații din Siria. Acum a fost ales să fie înlocuitorul lui Patrick ca șef BRI în Versailles. Cu toate că este hotărât să respecte regulile Saïd își dă seama rapid cât de mult va trebui să se apropie de infractori pentru a-i combate.

Sofian Khammes

Ophélie Bau

Vanessa

Este un ofițer extrem de competitiv care ar face orice este necesar pentru a obține rezultate. După ce împușcă un bărbat în timpul programului, fără să aibă nicio remușcare, Vanessa este tulburată de reacția ei lipsită de emoții. Așa că apelează la Saïd pentru îndrumare și pentru a găsi o cale de ieșire din trauma pe care a experimentat-o.

Sofian Khammes

Théo Christine

Socrate

Cu o carieră începută în brigada Antidrog, Socrate abia s-a transferat în echipa lui Saïd. El ajunge să-și investigheaze fostul șef Patrick pe care îl suspectează că lucrează cu un traficant de cocaină. Dar motivația lui este și una personală: acesta bănuiește că traficantul i-a ucis familia... Poate el oare să devină un membru de încredere al echipei dacă nu-și dorește decât răzbunarea?

Sofian Khammes

Rabah Nait Oufella

Badri

A crescut la periferia defavorizată a Parisului unde ostilitatea față de poliție este profund înrădăcinată. În spatele fațadei sale zgomotoase și agresive se ascunde o vinovăție copleșitoare: după ce a devenit polițist a fost nevoit să îl denunțe pe vărul său care planifica un atac terorist. Simte o loialitate față de Patrick care l-a recrutat în BRI. Dar când Saïd îl înlocuiește pe Patrick lui Badri îi este greu să accepte noua conducere.

Sofian Khammes

Waël Sersoub

Julien

Pe hârtie, Julien este membrul cel mai eficient al unității. Patrick i-a permis să rămână în zona lui de confort, dar Saïd se așteaptă ca Julien să fie mai inventiv și să rezolve mai multe cazuri. Dar când informatorul lui distrage echipa cu o pistă falsă, Julien este copleșit de vinovăție. Va profita de această oportunitate pentru a o lua de la zero și a deveni cu adevărat cel mai bun dintre toți?

ALTE SERIALE CANAL+ ORIGINAL

Înregistrează-te acum și bucură-te de sute de titluri fără reclame

7 zile GRATUIT
PLAY TV EXTRA
63 Lei / lună
ÎNCEARCĂ 7 ZILE GRATUIT
 • check

  Bibliotecă VOD cu seriale premium Canal+ Original

 • check

  Biblioteca VOD cu filme, seriale, documentare, desene animate

 • check

  Peste 90 de canale TV live, dintre care 33 Restart & Replay

 • check

  HBO & Cinemax, FilmBox Premium & FilmBox Extra HD

 • check

  Acces inclus și nelimitat* la AntenaPLAY, HBO Max și FilmBox+

 • check

  TV Online oriunde în Uniunea Europeană

7 zile GRATUIT
PLAY TV
32 Lei / lună
ÎNCEARCĂ 7 ZILE GRATUIT
 • check

  Bibliotecă VOD cu seriale premium Canal+ Original

 • check

  Biblioteca VOD cu filme, seriale, documentare, desene animate

 • check

  54 de canale TV live, dintre care 16 Restart & Replay

 • check

  Acces inclus și nelimitat* la AntenaPLAY

 • check

  TV Online oriunde în Uniunea Europeană

 •  

ÎNTREBĂRI FRECVENTE