De ce să îți faci cont Focus Sat?

■  Știi mereu care este statusul subscripției pachetelor de programe – nu este necesar să suni la Departamentul de Relații Clienți pentru a afla când expiră pachetele de programe

■ Comanzi, plătești si activezi online- poți achiziționa pachetele de programe simplu și rapid, plătind online. Activarea pachetelor o poți face oricând dorești, din contul tău printr- un simplu click.

■  Primești alertă pe email cu 5 zile înainte de expirarea subscripției fiecărui pachet de programe.

■  Smartcard-uri multiple - poți adăuga în contul tău mai multe smartcard-uri, pentru care poți face plata și verifica starea subscripțiilor.

■  Persoana fizică sau persoana juridică - În același cont de client, suplimentar detaliilor tale de cumpărător persoana fizică, poți adauga si datele de persoană juridică. În funcție de profilul selectat, factura va fi emisă așa cum dorești.

Cum îmi fac cont?

Accesează butonul “CONTUL MEU” apoi apasă butonul VREAU CONT NOU!

Completează toate câmpurile, apoi apasă butonul “CREEAZĂ CONT”. Asigură-te că ai introdus o adresă de email validă pentru că în pasul următor va trebui să activezi contul.

Vei primi un email unde ți se va cere să iți activezi contul. Apasă butonul verde CONFIRMARE.

Pentru a putea face reîncărcări, a vizualiza statusul subscriției trebuie să adaugi în cont seria smartcardului pe care îl deți. Accesează secțiunea Smartcarduri.

Ai uitat parola?

Nu este nicio problema, accesează CONTUL MEU și apasă butonul “Ai uitat parola?” și introdu adresa de email cu care ai creat contul. Vei primi un email ce conține un link pentru resetarea parolei. ATENȚIE! Email-ul primit poate fi folosit o singură dată. În cazul în care resetarea parolei eșuează trebuie să apeși încă o dată butonul “Ai uitat parola?”.