Filme pentru toate vârstele vara aceasta pe canalele FilmBox
Înapoi la blog

Filme pentru toate vârstele vara aceasta pe canalele FilmBox

10.06.2022 Focus Sat App Recomandări TV

Vizionare liberă între 10 iunie – 1 august 

Pentru a te bucura de serile în familie, nimic mai bun decât să ai un film bun de urmărit. Ca să te distrezi bine alături de copiii tăi este important să alegi filme care să-i mulțumească și să se adapteze vârstei: comedie, dramă, poveste de dragoste, film de acțiune.  Sau poate ei vor să-și invite prietenii să doarmă acasă și vor inspirație pentru un film?

Vara aceasta canalele FilmBox vin cu o ofertă super tentantă de filme pentru toate vârstele. Tot ce trebuie să faci este să ai abonament activ la pachetul de bază TV satelit Acces sau la pachetul de bază TV online Play TV și te așteaptă premiere pe alese pentru că în perioada 10 iunie - 1 august ai vizionare liberă a canalelor din portofoliul SPI International și anume Filmbox Premium, Filmbox Extra HD, Filmbox Stars, Filmbox Family, Docubox și Fightbox.

Astfel toți cei care au active oricare dintre pachetele TV Satelit sau TV Online primesc acces la toate canalele FilmBox între 10 iunie – 1 august.

Ți-am pregătit mai jos câteva recomandări de filme romantice de vizionat cu familia, precum și comedii spumoase de savurat cu prietenii. 

 

Aproape prieteni

FilmBox Family, 11.06. 2022, de la ora 22:00

Aproape prieteni

Charlie este un tânăr nemotivat, la vârsta de 20 și ceva de ani, care încă trăiește acasă cu mama și tatăl său vitreg. El se îndrăgostește de o tânără care are un prieten serios.

 

10 reguli pentru a te îndrăgosti

FilmBox Extra HD, 23.06.2022, de la ora 21:00

10 reguli pentru a te îndrăgosti

Tatăl afemeiat isi învață fiului stângaci decalogul seducției: zece reguli de aur pentru a face orice femeie să se îndrăgostească. Dar rezultatele nu vor fi cele așteptate.

 

Booksmart – Examen de (i)maturitate

FilmBox Premium, 26.06. 2022, de la ora 21:00

Booksmart – Examen de (i)maturitate

În ajunul absolvirii liceului, două eleve eminente și foarte bune prietene își dau seama că ar fi trebuit să învețe mai puțin și să petreacă mai mult. Hotărâte să nu fie mai prejos decât colegii lor, fetele încearcă să facă patru ani de distracție într-o singură noapte.

 

Zi după zi

FilmBox Premium, 08.07. 2022, de la ora 19:20

Zi după zi

Bazat pe aclamatul roman "Every Day", un bestseller New York Times scris de David Levithan, filmul cu același nume spune povestea lui Rhiannon, o adolescentă de 16 ani care se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume "A", care ocupă involuntar, dar inevitabil, în fiecare zi, corpul unui alt adolescent. Simțind că între ei se stabilește o legătură incredibil de puternică, Rhiannon și A se străduiesc să se regăsească în fiecare zi, fără să știe ce sau pe cine va aduce ziua următoare. Cu cât cei doi se îndrăgostesc mai tare unul de celălalt, cu atât mai mult consecințele acestei iubiri în care la fiecare 24 de ore partenerul este altcineva (și totuși același), apasă mai tare asupra lor, obligându-i pe Rhiannon și A să ia cea mai grea decizie din viața lor.

 

21 Jump Street – O adresă de pomină

FilmBox Premium, 09.07. 2022, de la ora 21:00

21 Jump Street – O adresă de pomină

În această spumoasă comedie de acțiune, Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) care erau rivali în anii de liceu, au devenit o pereche de prieteni, cam ciudați, în timpul cursurilor la Academia de Poliție. Deși nu sunt cei mai buni polițiști din cartier, ei au șansa să avanseze și să se remarce acum când sunt repartizați în unitatea sub acoperire a poliției din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson (Ice Cube). Aici, ei trebuie să-și schimbe pistoalele și insignele pe niște rucsacuri, folosindu-se de fizionomiile lor copilărești pentru a lucra sub acoperire.

Din nefericire, adolescenții de azi nu mai sunt ceea ce erau acum ani de zile, iar Schmidt și Jenko descoperă că tot ceea ce știau ei despre adolescență, de la sex și până la droguri sau rock- and- roll, este acum complet greșit ,sau nu mai e valabil. Mai mult decât atât, ei trebuie să se confrunte cu niște probleme pe care nici ei nu putuseră să le rezolve în anii adolescenței. De aceea, amândoi retrăiesc temerile și chinurile adolescenței și se confruntă cu probleme pe care crezuseră că le-au depășit.

 

22 Jump Street – O altă adresă de pomină

FilmBox Premium, 16.07. 2022, de la ora 21:00

22 Jump Street – O altă adresă de pomină

După ce s-au chinuit (de două ori) să-și croiască drumul prin liceu, pe ofițerii Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) îi așteaptă alte încercări grozave, pentru că acum vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu local. Dar atunci când Jenko își întâlnește sufletul pereche în echipa de atletism, iar Schmidt reușește să se infiltreze în boema artistică a facultății, parteneriatul lor începe să scârțâie. Acum, nu trebuie să rezolve doar un caz, ci trebuie să vadă dacă reușesc să construiască între ei o relație matură. Dacă acești doi adolescenți “bătrâni” vor putea să evolueze transformându-se în bărbați adevărați, atunci colegiul ar putea fi cel mai bun lucru care li se întâmplă.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook ca să afli din timp ce suprize ți-am pregătit în lunile iunie și iulie!

Vizionare plăcută!