Filme noi în Biblioteca FilmBox on Demand
Înapoi la blog

Filme noi în Biblioteca FilmBox on Demand

07.10.2022 Focus Sat App

Savurează din plin timpul liber în aceste zile de toamnă vizionând cele mai recente filme adăugate în Biblioteca FilmBox on Demand din Focus Sat App.

Zeci de noi titluri sunt adăugate în fiecare lună în această bibliotecă VOD: de la filme clasice la producții cu nume binecunoscute la Hollywood și în întreaga lume. Rămâne doar să descoperi conținutul variat prezentat pe categorii: filme de acțiune, de aventură, biografice, comedii, de investigații, documentare, drame, de familie, fantezie, de istorie, de dragoste, SF, western, filme despre sportivi, de război sau de groază.

Dacă ești în pană de idei și nu știi ce să alegi din sutele de titluri disponibile, ți-am pregătit o listă cu recomandările noastre.

 

FILME DE ACȚIUNE

CAPCANA (DESTROYER, 2018)  

CAPCANA

Filmul urmărește drama morală și existențială a lui Erin Bell (Nicole Kidman) detectiv din Poliția Los Angeles, care la începutul carierei sale a lucrat într-o misiune sub acoperire cu o bandă din deșertul Californiei, însă rezultatele au fost tragice. Partener în această misiune îi este Chris (Sebastian Stan). După ani întregi, conducătorul bandei reapare, iar Erin trebuie să refacă legătura cu membrii bandei care au rămas în viață și mai ales cu propriul ei trecut pentru a îndrepta lucrurile care i-au distrus viața.

Născut la Constanța, actorul Sebastian Stan a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey, studiind în timpul acesteia un semestru la Globe Theater din Londra. Printre cele mai importante realizări de televiziune se numără serialul de succes "Gossip Girl", “Kings”, “Once Upon a Time”, “Political Animals” (pentru care a primit o nominalizare Critics’ Choice Telelevision Awards la categoria “Cel mai bun actor într-un rol secundar”). La Hollywood a câștigat recunoaștere pentru rolul său în franciza media Marvel “Captain America: The First Avenger (2011)”.

Vezi Online

 

CLUBUL MILIARDARILOR (BILLIONAIRE BOYS CLUB) 

CLUBUL MILIARDARILOR

La începutul anilor ´80, un grup de băieţi înstăriţi din Los Angeles pune la cale o înşelătorie pentru a se îmbogăţi rapid, însă situaţia le scăpa de sub control.

Distribuție: Kevin Spacey, Ansel Elgort, Emma Roberts, Judd Nelson, Taron Egerton

Vezi Online

 

ÎN APE ADÂNCI (BLACK WATER) 

ÎN APE ADÂNCI

Un agent sub acoperire este captiv într-un submarin la o bază secretă CIA.

Distribuție: Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Patrick Kilpatrick, Jasmine Waltz, John Posey

Vezi Online

 

ADEVĂRUL CARE UCIDE (THE HUMANITY BUREAU) 

ADEVĂRUL CARE UCIDE

Într-un viitor apropiat, guvernul este cel care va decide cine sunt membrii societății considerați neproductivi și îi alungă într-o colonie cunoscută sub numele de "New Eden".

Distribuție: Nicolas Cage, Sarah Lind, Hugh Dillon

Vezi Online

 

VANGUARD 

VANGUARD

Compania de pază de top VANGUARD este singura speranţă de supravieţuire a cuiva care a devenit ţinta celor mai periculoşi criminali din lume. Pentru a-şi proteja un client şi pe fiica acestuia, însuşi şeful agenţiei (Jackie Chan) va participa la această misiune extrem de dificilă. O luptă spectaculoasă va avea loc pe trei continente.

Distribuție: Jackie Chan, Yang Yang, Miya Muqi

Vezi Online

 

COMEDIE ȘI DRAMĂ

RAIN MAN

RAIN MAN

Tatăl egoistului om de succes, Charlie Babbitt, i-a lăsat o avere fratelui său savant Raymond, iar lui Charlie mai nimic. Raymond este autist și are o memorie prodigioasă, și mai ales cu un talent extraordinar pentru calcule matematice. Cei doi frați pornesc într-o călătorie de-a lungul și de-a latul țării, o adevărată odisee cu Buick-ul, ajung să se cunoască unul pe celălalt și între ei se dezvoltă o afecțiune reală.

Distribuție: Dustin Hoffman, Tom Cruise, Valeria Golino

Vezi Online

 

BĂTRÂNUL ŞI ARMA (THE OLD MAN AND THE GUN)      

BĂTRÂNUL ŞI ARMA

Bazat pe povestea adevărată a lui Forrest Tucker (Robert Redford), de la evadarea lui curajoasă din San Quentin la vârsta de 70 de ani, la o serie de furturi fără precedent care au pus autorităţile în dificultate şi au captivat publicul. Prinşi în urmărire sunt detectivul John Hunt (Casey Affleck), care este captivat de dedicarea lui Forrest pentru ceea ce face, şi o femeie (Sissy Spacek), care îl iubeşte în ciuda profesiei lui.

Distribuție: Robert Redford, Casey Affleck, Danny Glover, Sissy Spacek, Tom Waits

Vezi Online

 

APROAPE PRIETENI (ALMOST FRIENDS)  

APROAPE PRIETENI

Charilie este un tânăr nemotivat de douăzeci şi ceva de ani care încă mai stă acasă cu mama şi tatăl lui vitreg, şi care se îndrăgosteşte de o tânără care intenționează să se mute cu prietenul său stabil la New York.

Distribuție: Freddie Highmore, Odeya Rush, Christopher Meloni

Vezi Online

 

SECHESTRAT… DIN DRAGOSTE (SERIOUS MOONLIGHT)  

SECHESTRAT… DIN DRAGOSTE

Avocata de succes Louise (Meg Ryan) află că soțul său, Ian (Timothy Hutton), plănuiște să pună capăt casniciei lor de 13 ani pentru o tânără de numai 20, pe nume Sara (Kriten Bell), și ia hotărârea să rezolve situația intr-un mod neobișnuit. Louise îl leagă burduf pe Ian în casa lor de vacanță și refuză să îi dea drumul. În timp ce doi soți se ceartă, un huligan (Justin Long), care trecea întâmplător pe acolo decide să îi jefuiască pe cei doi, în loc să îl ajute pe bărbatul aflat la ananghie.

Distribuție: Meg Ryan, Timothy Hutton, Justin Long, Kristen Bell

Vezi Online

 

FILME DE GROAZĂ

INSIDIOS (INSIDIOUS)     

INSIDIOS

O familie se mută împreună cu cei trei copii ai lor într-o frumoasă casă veche în stil victorian, însă în scurt timp evenimente bizare încep să se petreacă în jurul lor. Fiul lor, Dalton se accidentează și intră într-o stare vecină cu coma. Mama își dă seama că în casa lor se petrec fenomene paranormale și că un spirit malefic încearcă să preia controlul asupra corpului lui Dalton.

Distribuție: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins

Vezi Online

 

CADILLACUL NEGRU (BLACK CADILLAC)       

CADILLACUL NEGRU

În fiecare an, Scott Robertson, un student admirat de la Yale, şi colegul său uşchit, CJ Longhammer din Minnesota, traversează graniţa din Wisconsin pentru o noapte sălbatică. Scott are o fată în maşină, dar, ca de obicei, trebuie să se întoarcă în bar, deoarece CJ a început o bătaie şi, de data asta, Robbie, fratele lui Scott, e cu ei şi tocmai urma să-şi piardă virginitatea care-i stătea pe creier. Pumnii lui Scotts îi scot de-acolo. Ei sunt urmăriţi de un Cadillac negru. Tinerii se aventurează pe lac pentru a scăpa de el, îl lasă pe Robbie să se uşureze şi-l iau în maşină pe şeriful Charlie, care are probleme cu maşina pe vremea geroasă. Cadillac-ul continuă să-i urmărească şi chiar îi şi loveşte, aşa că încep să se întrebe de ce şi se bănuiesc unul pe altul, şi e din ce în ce mai rău..

Distribuție: Randy Quaid, Shane Johnson and Josh Hammond

Vezi Online

 

VIVARIUM: CASA TA PENTRU TOTDEAUNA (VIVARIUM) 

VIVARIUM: CASA TA PENTRU TOTDEAUNA   

Doi tineri care îşi caută casa perfectă se trezesc captivi într-un cartier misterios labirintic cu case identice. Singura cale de a evada este să crească un nou-născut găsit într-o cutie pe care “creșteți copilul și veți fi eliberați”. Dar copilul devine un mic monstruleț care distruge tot ce era bun în relația celor doi tineri căsătoriți.

Distribuție: Imogen Poots, Danielle Ryan, Molly McCann

Vezi Online

 

Acces online nelimitat la FilmBox on Demand

Cu aplicația Focus Sat ai acces gratuit și nelimitat la întreg catalogul FilmBox On Demand, cu oricare dintre pachetele TV Satelit Acces sau TV Online Play TV.

Dacă ești client TV Satelit și nu ai creat deja Contul meu Focus Sat, află aici cum poți avea unul în numai câteva click-uri. Iar cu datele de autentificare din Contul meu poți accesa aplicația Focus Sat și, implicit, Biblioteca FilmBox on Demand.

 

În Focus Sat App poți crea propria listă de filme favorite pe care să le vezi sau revezi oricând dorești, de oriunde te afli în UE, de pe orice dispozitiv smart: telefon, tabletă, laptop sau smart TV.

Testează gratuit Focus Sat App si ai acces nelimitat timp de 7 zile la Biblioteca FilmBox on Demand.

Testează gratuit Focus Sat App