Despre noi

Tot ce e mai bun pentru familia ta!

Vrei să știi că ai alături de tine un partener de încredere, pe care te poți baza în orice situație atunci când vine vorba de servicii de televiziune?

Focus Sat este soluția perfectă.

Mereu cu gândul la bucuria familiei tale, Focus Sat oferă servicii de televiziune digitală prin satelit (DTH) pe tot teritoriul României, la standarde înalte de calitate și la cele mai avantajoase prețuri. Parte a grupului UPC România, Focus Sat reprezintă o alternativă la televiziunea prin cablu, pentru zonele în care aceasta nu este disponibilă.

Focus Sat a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004 și a adus până în prezent bucurie pe fețele a milioane de oameni. A fost primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România.

În luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achiziționată integral de UPC România.

UPC România face parte din grupul american Liberty Global International, care oferă servicii de televiziune prin cablu și satelit, internet și telefonie în 13 țări, în peste 20 de milioane de locuințe din întreaga lume. Din grupul Liberty Global, pe lângă brandul UPC, mai fac parte Unitymedia, Kabel BW, Telenet, VTR, Chellomedia, divizia de programe TV, și fondul de investiții Liberty Global Ventures.

      Despre companie     Arhivă știri     Termeni și condiții         ANPC     Procedură reclamații     Distribuitori     Cariere    Echipe de instalare     Abonare newsletter     Asistenta
Folosind serviciile site-ului Focus Sat, accepți că acesta îți poate instala cookies în sistem. Află mai multe informații despre cookies.

(C) 2013 Focus Sat Romania. Toate drepturile rezervate.
plateste aici
plateste aici
Găsești aici pachetele TV favorite!
Plătește online, rapid și sigur.

Vezi aici toate opțiunile de pachete TV.