Play TV și Play TV Extra

Comandă și vezi pe loc
Aplicație Focus Sat

Vizionezi oriunde

 • Pe toate dispozitivele, oriunde ai acces la Internet
 • Până la 3 dispozitive simultan, fără receptor sau modul CI+
 • Vezi acasă, în casa de vacanță sau oriunde călătorești
Comandă și vezi pe loc
Fox Sports

Oricând dorești

 • Urmărește live emisiunile preferate
 • Urmărește emisiuni cu până la 7 zile în urmă
 • Instalarea antenei este opțională
 • Reîncărcare lunară
Comandă și vezi pe loc
Fox Sports

Verificați dispozitivul

Poți vedea canalele din pachetul ales pe toate dispozitivele, până la 3 în același timp! Urmărește pe telefon, laptop, tabletă sau doar la televizor. Poți accesa contul tău oriunde ai acces la Internet în România și în toate țările UE.

show-online-pro-tv-Chromecast-airplay-stream

(Smart) TV

Descarcă aplicația Focus Sat Live TV de pe televizorul tău pentru a o urmări pe un ecran mare. Nu ai smart TV? Poți face streaming prin Google Chromecast sau Apple AirPlay.

Cum funcționează

Este simplu. Dai click pe pachetul dorit. Completezi datele personale și plătești. Validezi adresa de e-mail cu codul primit de la noi. Alegi parola și vizionezi direct, pe telefon, laptop sau tabletă. Mai multe detalii găsești aici.

Pasul 1:

Comandă și creează cont

Pasul 2:

Confirmă contul și alege o parolă

Pasul 3:

Începe să vizionezi pe telefon, laptop sau tabletă

Canale incluse

Ai acces la toate programele TV satelit transmise pe aceste canale.

Descarcă aplicația pentru Play TV sau Play TV Extra

Vizionează online pe mobil doar cu smartcard. Poți renunța oricând.

Catalin Kta

13 iunie 2020

Funcționează foarte bine pe orice dispozitiv... Grila de programe este foarte buna...

Gyno

7 iunie 2020

Foarte bună aplicația. Va felicit pentru acest lucru. Sunteti cei mai buni.

Sorin Popescu

7 februarie 2020

Super bună aplicația

Ai o întrebare?

 1. Sunt deja client Focus Sat, pot vedea Play TV sau Play TV Extra? În calitate de client Focus Sat cu subscripție activă Familia și Mozaic Plus ai acces gratuit la versiunea free a aplicației Focus Sat care include 50 de canale. În cazul în care dorești să vizionezi pachetele Play TV dedicate este necesar să le achiziționezi separat.
 2. Pe ce dispozitive pot urmări? Poți viziona pe televizor, smartphone, tabletă, laptop sau computer. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația gratuită Focus Sat din App Store sau Google Play. Sau poți urmări direct din browser.
 3. La ce am acces cu Play TV și Play TV Extra? Ai acces în direct la toate programele TV de pe canalele incluse în pachetul pe care l-ai ales. Urmărește-le în direct sau înapoi până la 7 zile cu funcția Restart și Replay în toate țările UE și pe nu mai puțin de 3 dispozitive în același timp. În plus, te poți bucura de o gamă largă de documentare la cerere incluse în NG+.
 4. Cum pot viziona pe ecranul televizorului meu? Cu aplicația Focus Sat pentru Smart TV poți viziona direct pe ecranul televizorului tău. Nu ai un televizor inteligent adecvat? Poți proiecta emisiunea preferată pe ecranul mare prin Chromecast sau Apple AirPlay.
 5. Cum plătesc? Plata pachetelor Play TV și Play TV Extra se face exclusiv în secțiunea Contul Meu de pe site, unde poți selecta 1, 2 sau 3 luni. Un cod PIN este adăugat automat în secțiunea Contul Meu și acesta va trebui să fie activat pentru a putea viziona. La achiziția a 3 luni se vor adăuga în cont 3 pinuri.
 6. La cât timp după comandă pot viziona pachetele Play TV și Play TV Extra? Imediat după confirmarea plății efectuate prin card bancar seria de smartcard se asociază automat cu emailul tău. Te poți loga în contul tău folosind aceste informații pentru a viziona pe loc pachetele alese
 7. Pot folosi seria de smartcard pe care o am deja pentru a avea acces la pachetele Play TV? Nu, seria de smartcard pe care o utilizezi deja nu este compatibilă cu pachetele Play TV, de aceea vei primi gratuit un smartcard dedicat în momentul în care comanzi Play TV sau Play TV Extra.
 8. Care este durata contractului? Serviciul de televiziune online fără instalare nu are durată contractuală.
 9. Cum pot începe să folosesc aplicația Focus Sat pentru smart TV? Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă Smart TV, o poți utiliza gratuit.