Play TV și Play TV Extra

Comandă și vezi pe loc
Play TV online Focus Sat

Vizionezi oriunde

 • Pe toate dispozitivele, oriunde ai acces la Internet
 • Până la 3 dispozitive simultan, fără receptor sau modul CI+
 • Vezi acasă, în casa de vacanță sau oriunde călătorești
Comandă și vezi pe loc
TV online Focus Sat

Oricând dorești

 • Urmărește live emisiunile preferate
 • Vezi emisiuni difuzate cu până la 7 zile în urmă
 • Repornești emisiuni și programe pe care vrei să le vezi de la început
 • Până la 40 de canale cu funcția Restart & Replay
Comandă și vezi pe loc
Play TV online fără instalare
* După terminarea perioadei de testare gratuită.

Verifică dispozitivul

Poți vedea canalele din pachetul ales pe toate dispozitivele, până la 3 în același timp!
Descarcă aplicația Focus Sat direct pe următoarele modelele de Smart TV:
- Samsung modele 2015-2020 cu Tizen OS
- smart TV/dispozitive Android TV Philips, Sony, Xiaomi Mi Box, Xiaomi Mi Stick TV, nVidia Shield (cu Android 7+)
- peste 1500 modele Vestel (vezi lista completă aici)
- LG cu webOS 3.0
Poți accesa contul tău oriunde ai acces la Internet în România și în toate țările UE.

show-online-pro-tv-Chromecast-airplay-stream

(Smart) TV

Descarcă aplicația Focus Sat Live TV de pe televizorul tău pentru a o urmări pe un ecran mare. Nu ai smart TV? Poți face streaming prin Google Chromecast sau Apple AirPlay.

Cum funcționează

Este simplu. Dai click pe pachetul dorit. Completezi datele personale și plătești. Validezi adresa de e-mail cu codul primit de la noi. Alegi parola și vizionezi direct, pe telefon, laptop sau tabletă. Mai multe detalii găsești aici.

Pasul 1:

Comandă și creează cont

Pasul 2:

Confirmă contul și alege o parolă

Pasul 3:

Începe să vizionezi pe telefon, laptop sau tabletă

Canale incluse

Ai acces la toate programele TV satelit transmise pe aceste canale.

Descarcă aplicația pentru Play TV sau Play TV Extra

Vizionează online pe mobil doar cu smartcard. Poți renunța oricând.

George

15 ianuarie 2021

The best tv online app

Cristian

31 octombrie 2020

Sunt client Focus Sat din 2007 și nu-l voi schimba cu nimic. Aplicația pe telefon funcționează perfect. Aplicația pe TV funcționează perfect doar cu precizarea că televizorul l-am setat pe România (ca țară sunt "afară")

Gyno

7 iunie 2020

Foarte bună aplicația. Va felicit pentru acest lucru. Sunteti cei mai buni.

Ai o întrebare?

 1. Sunt deja client Focus Sat, pot vedea Play TV sau Play TV Extra? În calitate de client Focus Sat cu subscripție activă Familia și Mozaic Plus ai acces gratuit la versiunea free a aplicației Focus Sat care include 50 de canale. În cazul în care dorești să vizionezi pachetele Play TV dedicate este necesar să le achiziționezi separat.
 2. Pe ce dispozitive pot urmări? Poți viziona pe televizor, smartphone, tabletă, laptop sau computer. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația gratuită Focus Sat din App Store sau Google Play. Sau poți urmări direct din browser.
 3. La ce am acces cu Play TV și Play TV Extra? Ai acces în direct la toate programele TV de pe canalele incluse în pachetul pe care l-ai ales. Urmărește-le în direct sau înapoi până la 7 zile cu funcția Restart și Replay în toate țările UE și pe nu mai puțin de 3 dispozitive în același timp. În plus, te poți bucura de o gamă largă de documentare la cerere incluse în NG+.
 4. Cum pot viziona pe ecranul televizorului meu? Cu aplicația Focus Sat pentru Smart TV poți viziona direct pe ecranul televizorului tău. Nu ai un televizor inteligent adecvat? Poți proiecta emisiunea preferată pe ecranul mare prin Chromecast sau Apple AirPlay.
 5. Cum plătesc? Plata pachetelor Play TV și Play TV Extra se face exclusiv în secțiunea Contul Meu de pe site, unde poți selecta 1, 2 sau 3 luni. Un cod PIN este adăugat automat în secțiunea Contul Meu și acesta va trebui să fie activat pentru a putea viziona. La achiziția a 3 luni se vor adăuga în cont 3 pinuri.
 6. La cât timp după comandă pot viziona pachetele Play TV și Play TV Extra? Imediat după confirmarea plății efectuate prin card bancar seria de smartcard se asociază automat cu emailul tău. Te poți loga în contul tău folosind aceste informații pentru a viziona pe loc pachetele alese
 7. Pot folosi seria de smartcard pe care o am deja pentru a avea acces la pachetele Play TV? Nu, seria de smartcard pe care o utilizezi deja nu este compatibilă cu pachetele Play TV, de aceea vei primi gratuit un smartcard dedicat în momentul în care comanzi Play TV sau Play TV Extra.
 8. Care este durata contractului? Serviciul de televiziune online fără instalare nu are durată contractuală.
 9. Cum activez Antena Play prin intermediul aplicației Focus Sat? Vezi aici pașii pentru activare Antena Play.
 10. Cum pot începe să folosesc aplicația Focus Sat pentru smart TV?

  Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă Smart TV, o poți utiliza gratuit.
  Vezi mai jos mărcile și modelele de smart TV pe care poți descărca și utiliza aplicația Focus Sat direct din meniul televizorului.

  ■ Samsung: Televizoare smart modele 2015-2020 cu sistem de operare Tizen ■ LG: toate modelele de televizoare smart care au WebOS Version 3.0 sau versiuni mai noi ■ Android: Televizoare smart/dispozitive cu Android TV (Android 7+): Philips, Sony, Xiaomi Mi Box, Xiaomi Mi Stick TV, nVidia Shield ■ Alte mărci Vestel (Dual, Elektroland, Finlux, Gogen, Guest TV, Hanseatic, Hitachi, HP Tronic, Hyundai, ITT, JVC, Kendo, Mobile TV, Nabo, Nikkei, ok., Orava, Panasonic, Schaub Lorenz, Silva Schneider, Telefunken, Techwood): caută modelele compatibile în lista anexată.