Seriale europene multi-premiate, în exclusivitate

Cu aplicația Focus Sat vezi live sau on demand conținutul exclusiv Canal+ în biblioteca VOD Focus Sat TV

Din 10 iunie

Epidemia

Când o epidemie lovește o populație, pericolul morții iminente scoate la iveală tot ce este mai bun, dar și mai rău din oameni. Toată lumea încearcă să găsească un sens în numărul mereu în creștere al deceselor, caută țapi ispășitori și face orice este nevoie pentru a supraviețui.Află mai multe
Vezi online

Crime în Helsinki

Sergentului de poliție Timo Harjunpää de la Brigada Omucideri din Helsinki i-ar plăcea să-și petreacă vacanța sa de vară în pace și liniște alături de familie, dar meseria sa neîndurătoare îl urmărește peste tot. Alături de partenera sa, Onerva Nykänen, Harjupää se confruntă cu întregul spectru al umanității, de la cele mai întunecate subterane ale crimei organizate până la cele mai dramatice cazuri.

Află mai multe
Vezi online

Despre bani și sânge

Inspirat din realitate, serialul spune povestea unei fraude de proporții din Franța anilor 2008-2009. Miliarde de Euro se volatilizează pe noua piață a „cotelor de carbon” care a fost înființată pentru a lupta împotriva poluării. O bandă de mici escroci din Belleville se asociază cu un broker înstărit pentru a pune la cale o fraudă de proporții epice.

Află mai multe
Vezi online

Trei femei

O producție portugheză bazată pe biografiile, intervențiile culturale și civice ale scriitoarei Natália Correia, ale editoarei Snu Abecassis și ale jurnalistei Vera Lagoa (pseudonimul Mariei Armanda Falcão), serialul amintește de ultimii ani ai dictaturii portugheze „Estado Novo” dintre 1961 și 1973, de la începutul războiului colonial până în ajunul revoluţiei din aprilie 1974.

Află mai multe
Vezi online

Fiul meu

„Fiul Meu” spune povestea căderii lui Jacob, un tânăr student de 18 ani, al cărui comportament devine din ce în ce mai bizar până când primește diagnosticul-șoc: schizofrenie. Psihoza invadează totul, corupe totul și îi închide perspectivele de viitor!
Află mai multe
Vezi online

Zbor fără întoarcere - S2

Detectiva Juliette Michaud consideră că soțul ei Thomas petrece prea mult timp la fereastră spionându-i pe vecini. Cufundat în detaliile vieții lor de zi cu zi, Thomas își imaginează tot felul de lucruri și devine convins că în fața lui se desfășoară un joc mortal. Detectiva Michaud, enervată de interesul obsesiv al lui Thomas pentru vecini, refuză să se lase atrasă de conspirațiil lui. Va ajunge însă să regrete.

Află mai multe
Vezi online

Viața merge înainte

„Viața merge înainte” este o dramă de familie plină de căldură avînd o superfemeie modernă în centrul său. Jonglând cu rolul de mamă, fiică, soție și prietenă, Valeria, însărcinată, este pe cale să facă istorie în meseria ei de chirurg pediatru. Dar când aceasta suferă un accident vascular cerebral brusc viața celor din jur este dată peste cap și familia se dezlănțuie sub ochii vigilenți ai fiului ei de 7 ani, Lucas.

Află mai multe
Vezi online

Noapte în paradis

Un serial distopic care se bazează pe romanul grafic scris de Frank Schmolke. Vincent, șofer de taxi, și Joni, fiica lui, s-au despărțit încă de când ea avea trei ani. Dar când Joni se mută în orașul natal al lui Vincent, ei doi se reîntâlnesc într-o noapte fatidică în care Vincent conduce oameni beți către diverse destinații, iar Joni este urmărită de un grup de bărbați care încercă să o violeze.

Află mai multe
Vezi online

C*A*U*G*H*T

Când patru soldați australieni sunt trimiși într-o misiune secretă pe insula sfâșiată de război Behati- Prinsloo ei sunt confundați cu americanii și capturați de forțele rebele care luptă pentru libertate.

Autoritățile australiene, care nu ar trebui să se afle în Behati-Prinsloo, nu le acordă niciun fel de ajutor soldaților.

Află mai multe
Vezi online

PLÂNSUL PĂDURII

Un grup de prieteni se reunesc după 7 ani ca să plece în excursia cu cortul plănuită în pădure. Lucrurile scapă de sub control când trec accidental în partea interzisă a pădurii unde încep să se confrunte cu anomalii.

După ce sunt uciși unul câte unul, ei vor scăpa din pădure morți sau vii?


Află mai multe
Vezi online

POLIȚIȘTI FĂRĂ FRONTIERE

Amplasat în locuri interesante și exotice Crossing Lines pleacă de la premisa cartei Curții Penale Internaționale (CPI) de a mandata o unitate specială de luptă pentru a investiga infracțiunile în serie transfrontaliere, pentru a vâna criminali și a-i aduce în fața justiției... astfel luând naștere un FBI global.

Află mai multe
Vezi online

NU SE MOARE ÎNTRE PRIETENI

Bazat pe comedia neagră israeliană Stockholm creată de Noa Yedlin, această adaptare germană cunoscută la nivel local sub numele de Unter Freunden Stirbt Man Nicht/Nu mori printre prieteni spune povestea unui grup de prieteni de lungă durată aflați în floarea vârstei.

Vezi online

CARLOS

Mini-seria se bazează pe povestea adevărată a revoluționarului Ilich Ramírez Sánchez, cunoscut și sub numele de Carlos Șacalul, un revoluționar marxist născut în Venezuela care se aliniază cauzei palestiniene și devine cel mai cunoscut terorist din lume.

Află mai multe
Vezi online

SANCTUARUL

Un thriller psihologic plin de suspans care abordează probleme umane legate de supraviețuire, identitate, încredere și trădare într-o poveste care ne pune întrebarea: În cine te-ai putea transforma pentru a supraviețui?


Află mai multe
Vezi online

VÂNĂTOAREA SALAMANDREI

Kamen Petkov și Ralica Petkova sunt doi inspectori de poliție, acum divorțati, afectați de o mare o tragedie familială: dispariția fiicei lor. Niciunul dintre ei nu bănuiește că în spatele morții copilului lor se află un puternic sindicat criminal care operează în Balcani: „Salamander”.

Vezi online

MIDNIGHT SUN

Serialul ne-o prezintă pe Kahina Zadi, un ofițer de poliție francez, care călătorește la Kiruna, o mică comunitate minieră din îndepărtatul nord al Suediei, pentru a investiga uciderea brutală a unui cetățean francez.

Află mai multe
Vezi online

SPOTLESS

Câștigător al premiului BAFTA, acest serial dramă noir, pe alocuri presărat cu umor, ironie și ireverență, spune povestea lui Jean a cărui viață ordonată este dată peste cap când fratele său Martin intră brusc în viața lui angrenându-l în lumea crimei organizate.

Află mai multe
Vezi online

GÂTUL DIAVOLULUI

Într-un mic oraș somnoros din Balcani, care păstrează legenda lui Orfeu și peștera înfiorătoare Gâtul Diavolului ce l-a dus în Tărâmul Morților, ofițerul de poliție local Philip și agenta Mia din Sofia lansează o anchetă asupra unei serii de crime misterioase. Efortul lor îi duce într-o călătorie anevoioasă. Echipa se va confrunta cu povara obositoare a adevărului despre ucigaș, al cărui sânge curge în venele unuia dintre ei.

Vezi online

INSTINTO

Marco Mur este un tânăr om de afaceri care conduce una dintre cele mai de succes companii tehnologice din lume, ALVA. În ciuda faptului că este popular, Marco nu are o viață socială interesantă și este extrem de singuratic.

Află mai multe
Vezi online

ZBOR FĂRĂ ÎNTOARCERE

Șase persoane care nu se cunosc sunt invitate la domeniul impresionant al unui miliardar. Elicopterul care îi transportă trebuie să aterizeze de urgență în mijlocul neantului. Când grupul cere ajutor, accidente misterioase și dispariții se succed. Ce au în comun un fost ofițer de poliție, un negustor de artă, un profesor pensionar, un director de marketing, un avocat și o femeie de afaceri? Maestrul jocului se ascunde oare printre ei?

Vezi online

STAGIARII

Trei studenți la medicină și un medic legist sunt nevoiți să preia conducerea secției de Medicină Internă a unui spital în timp ce medicii primari sunt în carantină după ce au intrat în contact cu un pacient care avea meningită contagioasă.

Află mai multe
Vezi online

PRIMELE RÂNDUNELE

1 septembrie pentru elevii de clasa XI-a ai unei școli obișnuite dintr-un oraș mic începe cu o tragedie. Polina Dudka, o elevă care reprezintă onoarea și mândria școlii, este găsită moartă.


Află mai multe
Vezi online

DJANGO

Vestul Sălbatic, în anii 1860-1870. Sarah și John au fondat New Babylon, un orășel plin de proscriși, femei și bărbați de toate rasele și credințele, în care oricine este binevenit și primit cu brațele deschise.

Află mai multe
Vezi Online

ÎN MIJLOCUL FURTUNII

Serialul are în centrul atenției o familie de preoți cu o istorie lungă. Johannes este Dumnezeu pentru fiii săi. El este cel care dă, ia, iubește și pedepsește.Află mai multe
Vezi online

PARIS POLICE 1905

Un nou sezon al seriei polițiste de epocă „Paris Police 1900” ne poartă de data aceasta în Ajunul Crăciunului din Parisul anului 1904, când un corp neînsuflețit cu identitate necunoscută este descoperit în grădinile Bois de Boulogne.Află mai multe

TV Online pe orice dispozitiv smart

Ai canalele tale favorite LIVE sau în reluare în aplicația Focus Sat.

7 zile GRATUIT Play TV Extra

 

Play TV Extra
32.5 Lei prima lună
63 de Lei pe lună

Play TV
 • Peste 100 de canale TV live, dintre care 36 Restart & Replay
 • Biblioteca VOD cu filme, seriale, documentare, desene animate
 • HBO & Cinemax, FilmBox Premium & FilmBox Extra HD
 • Acces inclus și nelimitat* la Max și FilmBox+
Vezi 7 zile gratuit
7 zile GRATUIT Play TV

 

Play TV             
16 Lei prima lună
32 de Lei pe lună

Play TV
 • 60 de canale TV live, dintre care 20 Restart & Replay
 • Biblioteca VOD cu filme și documentare
 • Biblioteca VOD cu desene animate și programe pentru copii
Vezi 7 zile gratuit

* După terminarea perioadei de testare gratuită

Urmărește sute de filme, fără reclame, pe toate dispozitivele smart

Vezi pe smartphone, tabletă, laptop sau foarte simplu pe Smart TV.

Samsung TV
Samsung TV
LG TV
LG TV
Android TV
Android TV
Chromecast
Chromecast
Fire TV
Fire TV
Apple TV
Apple TV
Smartphone or tablet
Smartphone sau tabletă
Laptop
Laptop

Descarcă aplicația Focus Sat:

Vezi TV online gratuit 7 zile

Vezi TV Online pe orice dispozitiv conectat la internet, oriunde în Europa

Ești deja clientul nostru?

Ești client

Dacă ești clientul nostru TV Satelit, ai acces în aplicația Focus Sat la conținut, conform pachetului TV Satelit de care beneficiezi. Descărcă aplicația sau vizionează direct din browser

Nu ești client

Descoperă cum poți deveni client Focus Sat TV Satelit aici. Sau alege noua experiență de televiziune smart cu pachetele Play TV .

Vezi oferta
TV Satelit
Vezi oferta
TV Online

Află mai multe despre biblioteca VOD cu filme și seriale

 1. Am deja cont online pentru a accesa aplicația Focus Sat

  Dacă ai deja cont online:

  1.

  Accesează livetv.focussat.ro/ sau descarcă aplicația din App Store sau Google Play Store

  2.

  Pentru a te autentifica în contul Focus Sat Live, folosește adresa de email sau seria smartcardului și parola de conectare la "Contul meu Focus Sat”.

  3.

  Accesează secțiunea Bibliotecă/Cataloage/AMC, Comedy Central

 2. Sunt client TV Satelit și nu am cont online pentru a accesa aplicația Focus Sat

  Dacă nu aveți un cont online, urmăriți instrucțiunile:

  1.

  În meniul principal, în partea dreapta sus, acceseaza "Contul meu"

  2.

  Alege "Vreau cont nou!", apoi introdu detaliile necesare. Accesează link-ul de confirmare venit pe email

  3.

  Introdu seria de smartcard si adresa de email in campul "Smartcarduri"

  4.

  Accesează livetv.focussat.ro/ sau descarcă aplicația din App Store sau Google Play Store

  5.

  Folosește adresa de email sau seria smartcardului și parola de conectare la "Contul meu Focus Sat”.

  6.

  Accesează secțiunea Bibliotecă/Cataloage/AMC, Comedy Central

 3. Sunt client TV satelit Focus Sat, am acces la Biblioteca video de filme și seriale?

  Ai acces inclus la Biblioteca video de filme și seriale dacă ai activat unul din aceste 2 pachete TV Satelit: Acces Plus sau Acces Max.

 4. Sunt client TV online Focus Sat, am acces la Biblioteca video de filme și seriale?

  Ai acces inclus la Biblioteca video de filme și seriale dacă ai activat pachetul TV Online Play TV Extra.

 5. Ce avantaje îmi oferă Biblioteca video?

  Biblioteca video este un serviciu online de tip video on demand care îți dă posibilitatea să alegi unde, când și cum vizionezi conținutul dorit. Aceasta include pachete de conținut dispuse într-o structură arborescentă nelineară, spre deosebire de formatul linear de emisie, desfășurat în timp real, pe care îl oferă televiziunile standard.

  Asemenea unei enciclopedii online de tip Wikipedia, biblioteca video îți oferă diferite segmente de conținut, filme, seriale, programe pentru copii, documentare și multe altele.

  Ți se întâmplă să nu găsești ceva interesant de văzut din lista de canale TV? În Biblioteca video ți-am pregatit titluri care se diversifică mereu, astfel încât să te bucuri mereu de ceva nou de văzut.

 6. Cum pot accesa Biblioteca video?

  Biblioteca VOD este disponibilă în Aplicația Focus Sat, pe orice dispozitiv smart. Ți-am pregătit aici un tutorial pas cu pas despre cum poți accesa biblioteca video din aplicația Focus Sat.

 7. Ce tip de conținut găsesc în Biblioteca video de filme și seriale?

  Găsești seriale binecunoscute de la AMC, ca de exemplu Killing Eve, Fear the Walking Dead, precum și seriale de comedie de la Comedy Central, ca de exemplu În mintea lui Amy Schumer, Iluzii la Hollywood, Oraşul femeilor, Din altă epocă ș.a.

 8. Pot să-mi fac o listă de titluri favorite?

  Opțiunea de a adăuga un film sau serial în lista de favorite este disponibilă pentru toate titlurile din Biblioteca video. O poți folosi ori de câte ori îți place un film și vrei să-l regăsești apoi ușor în lista ta.

 9. Dacă reiau un film, pot continua să vizionez de unde am rămas pe orice alt dispozitiv?

  Da, poți continua să urmărești conținutul de unde ai rămas pe orice alt dispozitiv, pe care ești conectat cu datele de înregistrare ale contului.