Episod 5: Cassandre

Descriere episod:

Totul pare să meargă bine pentru Florence Cassandre, o poliţistă talentată şi pricepută, ale cărei metode formidabile o ajută să obţină o funcţie înaltă în forţele poliţiei din Paris. Însă fermecătoarea şefă de poliţie este mamă în primul rând. Cassandre refuză cele mai bune avantaje ale carierei şi acceptă un transfer ca să poată fi lângă fiul ei Jules, care a fost transferat într-un liceu pentru infractori minori. Aceasta preia funcţia de şef de poliţie în oraşul Annecy, unde noii ei colegi nu sunt prea prietenoşi cu parizienii. Cassandre se teme că ritmul lent al oraşului adormit o va plictisi, dar preconcepţiile ei se duc rapid! Infracţiunile apar fără încetare: pe lacul Annecy, unde este găsit un cadavru plutind pe o parapantă; la şcoala fiului ei, unde Jules este unul dintre suspecţii de pe traseele din jurul lacurilor îngheţate din Chamrousse, la o altitudine de 8200 de metri unde o familie este ucisă cu sânge rece; în afara unei clinici de renume, unde mâna dreaptă a lui Cassandre, căpitanul Roche, este omorât de un nebun pe o motocicletă.Circumstanţele se schimbă dramatic de la Paris la Annecy, dar investigaţiile criminale sunt la fel de interesante şi la fel de greu de dezvăluit. Lucrurile devin şi mai dificile din moment ce Cassandre nu se înţelege cu noua ei echipă. Dar vor trebui să spargă gheața şi să înveţe să lucreze împreună, pentru a putea găsi vinovatul în fiecare nou episod. Difuzat pe France 3, Cassandre oferă telespectatorilor o perspectivă fascinantă a vieţii din Annecy în „Perla Alpilor Francezi”.

Afișează mai multe Afișează mai puține

Actorii din episod:

Gwendoline Hamon, Alexandre Varga, Dominique Pinon, Beatrice Agenin, Jessy Ugolin, Emilie Gavois Kahn, Delphine Sérina, Marc Citti, Bruno Putzulu

Vezi următoarele episoade din sezon 0

01
02
03
04
05
Cassandre Sezonul 0 Episodul 5

S00 E05

06
Cassandre Sezonul 0 Episodul 6

S00 E06

07
Cassandre Sezonul 0 Episodul 7

S00 E07

08
Cassandre Sezonul 0 Episodul 8

S00 E08

Despre acest program

Genuri: Detectiv
Anul difuzării: 2015
Filmbox OD
Cassandre

Descriere:

Florence Cassandre egy éles eszű, határozott és sikeres rendőrparancsnok Párizsban, aki egyben anya is. Amikor fia a fiatalkorú elítéltek iskolájába kerül egy Annecy nevű kisvárosban, a nő úgy dönt, munkahelyet vált, hogy közelebb lehessen fiához, ezért elvállalja a parancsnoki posztot a városban. Párizs után azonban kezdetben unalmasnak tűnik a feladat, de bűnügyek sorozata és az új csapat nem éppen szívélyes fogadtatása alaposan megnehezíti Cassandre életét.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905