Oferte televiziune satelit cu abonament

Focus Sat îți aduce oferta TV potrivită pentru tine! Alege pachetele TV satelit Acces cu abonament și ai programele preferate de divertisment, filme, programe pentru copii și documentare, plus acces gratuit în aplicația Focus Sat

Canale Focus Sat pe laptop telefon tableta tv
 • Vezi pe TV, telefon, laptop sau tabletă sau smart-tv prin aplicația Focus Sat
 • Modul CI+ sau receptor HD în custodie, chirie 0 lei
 • Al doilea echipament de recepție (modul CI+ sau receptor HD) cu chirie 5 lei
 • Instalare gratuită

{{page.title}}

{{page.subtitle}}

Client nou
Client existent
Image description

{{item.title}}

{{item.promotext}}

 • {{advantage}}
 • {{advantage}}
+
{{inpackage.name}}
{{inpackage.price}}
{{inpackage.periode}}
{{item.periodetext}}
 • {{item.price}}
 • {{item.campaignPrice}} {{item.price}}
 • pe lună
{{ item.campaignTag }}
+
{{item.device}}
{{item.devicePrice}}
{{item.device2}}
{{item.device2Price}}
{{item.device3}}
{{item.device3Price}}
 
 
{{item.cta}} {{item.ctaExisting}}
 • {{item}}
 • {{item}}

Întrebări frecvente

 1. Cum pot comanda online oferta TV Satelit cu abonament?

  Alege dintre cele 4 pachete de mai sus, pachetul Acces care ți se potrivește și apasă butonul de comandă. Dacă dorești informații suplimentare despre un pachet intră pe pagina de prezentare a acestuia din meniu.

  În pagina de checkout, poți schimba pachetul TV ales și poți alege să activezi extra-opțiuni, pentru și mai mult conținut TV. Dacă televizorul tău are receptor de satelit încorporat și slot CI+ (DVB/S2) îți recomandăm să alegi Modul CI+ ca echipament de recepție. Acesta funcționează direct în televizor, fară a fi nevoie de receptor pentru satelit.

  Următorul pas este să completezi câmpurile solicitate cu datele personale și adresa de livrare. După efectuarea plății, vei primi un email de confirmare a comenzii. Vei fi contactat în câteva zile de către o echipă pentru instalare.

 2. Vreau să comand TV Satelit cu abonament prin partenerii autorizati

  Poți comanda simplu TV Satelit cu abonament online, urmând pașii de aici

  Dacă dorești să comanzi printr-un partener autorizat Focus Sat, găsești aici lista completă a acestora.

  Oferta TV Satelit cu abonament prin parteneri nu este aceeași cu oferta online, poți afla mai multe detalii despre oferta prin parteneri aici.

 3. Care este perioada contractuală minimă pe care pot încheia un contract?

  Pentru oferta TV Satelit cu abonament se încheie contract pentru o perioadă de 24 de luni.

 4. Ce echipament de recepție să aleg?

  În pagina de checkout, trebuie să alegi echipamentul de recepție satelit. Dacă televizorul tău are receptor de satelit încorporat și slot CI+ (DVB/S2) îți recomandăm să alegi Modul CI+ ca echipament de recepție. Acesta funcționează direct în televizor, fară a fi nevoie de receptor pentru satelit.

  Dacă dorești să optezi pentru receptor, în oferta noastră online este disponibil modelul Kaon HD Zapper CO3600, iar în oferta prin partenerii autorizați Focus Sat sunt disponibile modelele Kaon HD Zapper CO3600 și Kaon HD MZ52.

 5. Voi plăti chirie lunară pentru receptorul de satelit?

  Alegând oferta TV Satelit cu abonament, primul echipament de recepție (receptor de satelit sau Modul CI+) este gratuit. Pentru cel de-al 2-lea echipament de recepție (receptor de satelit sau Modul CI+) se percepe taxa de 5 lei / lună.

 6. Cât costă instalarea?

  Alegând oferta TV Satelit cu abonament, instalarea este gratuită și include manopera și materialele necesare pentru un traseu de 15 m.

 7. Cum pot plăti factura?

  Iți punem la dispoziție mai multe variante de reîncărcare:

  -Poți plăti factura online cu card bancar. Este cea mai rapidă și sigură metodă de reîncărcare.

  -La orice punct din rețeaua de terminale SelfPay , PayPoint și Un-Doi.

  -Prin transfer bancar către contul Focus Sat deschis la Citibank: RO82CITI0000000000091642.

 8. Care este termenul scadent al facturii?

  Termenul scadent al fiecărei facturi este de 20 de zile de la data emiterii facturii și se regăsește menționat pe aceasta.

 9. Ce se întâmplă dacă depășesc termenul scadent de plată a facturii?

  Pentru facturile neplătite până la data scadenţei, se vor plăti penalităţi de întârziere în cuantum de 0,1 lei/zi de întârziere, până la plata întregii sume.

 10. Cum pot primi factura în format electronic?

  În Contul meu Focus Sat regăsești factura în format electronic. Dacă bifezi opțiunea de factură exclusiv electronică, o primești lunar pe adresa ta de e-mail.

 11. Am beneficiat de servicii de mentenanță, cum plătesc pentru ele?

  Factura emisă în luna în curs va cuprinde și contravaloarea serviciilor de mentenanță aferente lunii anterioare.

 12. Ce extra opțiuni pot adăuga pachetului Acces?

  Oricând dorești, poți adăuga sunând la Relații clienți (021 406 7220) una sau mai multe extra opțiuni: MaxPak, Adult sau Panonia. Extra opțiunea MaxPak include canalele HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2 și acces gratuit în aplicația HBO Max.

 13. La ce conținut TV am acces cu aplicația Focus Sat?

  Aplicația Focus Sat este disponibilă gratuit tuturor clienților TV Satelit și poate fi accesată de pe orice dispozitiv smart: telefon, laptop, tabletă sau smart-tv.

  Dacă ai activ pachetul Acces, cu aplicația Focus Sat poți viziona peste 40 de canale Live din pachetul tău și ai acces la Biblioteca VOD cu documentare premium National Geographic.

  Dacă ai activ pachetul Acces Plus, cu aplicația Focus Sat poți viziona peste 70 de canale Live din pachetul tău ai acces și la Biblioteca VOD extinsă, cu seriale, documentare și desene animate.

  Dacă ai activ pachetul Acces Max, cu aplicația Focus Sat poți viziona peste 80 de canale Live din pachetul tău și ai acces la platformele partenere HBO Max, FilmBox+ și AntenaPLAY și la Biblioteca VOD extinsă cu seriale, documentare premium și desene animate.

  Dacă ai activ pachetul Acces Panonia, cu aplicația Focus Sat poți viziona peste 50 de canale Live din pachetul tău, inclusiv cele în limba maghiară și ai acces la Biblioteca VOD cu documentare premium National Geographic.

 14. Pot viziona emisiuni care au fost difuzate deja?

  Da, cu funcțiile Restart și Replay din aplicația Focus Sat poți vedea de la început emisiunile pe care le-ai ratat sau te bucuri în reluare de programele tale preferate oricând vrei, în următoarele 7 zile