TV Online pe orice dispozitiv smart cu pachetele Play TV

Ai canalele tale favorite LIVE sau în reluare în aplicația Focus Sat.

Play TV

32 lei pe lună
Vezi 7 zile gratuit
 • 63 de canale TV live, dintre care 22 Restart & Replay
 • Acces gratuit în Biblioteca VOD cu filme & documentare
 • Acces inclus și nelimitat la AntenaPLAY

Play TV Extra

63 lei pe lună
Vezi 7 zile gratuit
 • Peste 100 de canale TV live, dintre care 40 Restart & Replay
 • Acces gratuit în Biblioteca VOD cu filme & seriale, documentare, desene animate
 • Acces inclus la canalele HBO & Cinemax, FilmBox Premium & FilmBox Extra HD
 • Acces inclus și nelimitat la AntenaPLAY, HBO Max și FilmBox+

Canale TV incluse

PRO TV

PRO TV

Kanal D

Kanal D

Prima TV

Prima TV

TVR 1

TVR 1

PRO CINEMA

PRO CINEMA

Digi 24

Digi 24

Focus Sat TV

Focus Sat TV

Film Cafe

Film Cafe

Realitatea TV

Realitatea TV

B1 TV

B1 TV

Prima Sport 1

Prima Sport 1

Național TV

Național TV

AXN

AXN

TV 1000

TV 1000

Canale TV documentare

National Geographic

National Geographic

HISTORY

HISTORY

BBC Earth

BBC Earth

DocuBox

DocuBox

Love Nature

Love Nature

Viasat Explore

Viasat Explore

Viasat History

Viasat History

Viasat Nature

Viasat Nature

Aplicația Focus Sat

TV Online pe orice dispozitiv conectat la internet, oriunde în UE

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația nativă Focus Sat din meniu televizorul tău smart. Pentru alt tip de televizor, poți proiecta emisiunea preferată pe ecranul mare prin Google Chromecast sau Apple AirPlay.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon sau tabletă

Comanzi pachetul Play TV ales, descarci aplicația Focus Sat din App Store (pentru iOS) sau Google Play Store (pentru Android).

laptop-serie-kijken

Laptop sau PC

Deschide browserul de Internet și accesează contul tău TV Online din aplicația Focus Sat.

Cum funcționează

Pasul 1:

Comanzi TV Online și creezi Contul meu

Pasul 2:

Vei primi un cod de verificare. Confirmi contul nou creat și alegi o parolă

Pasul 3:

Urmărești canalele TV pe dispozitivul smart preferat

Ana Maria

Servicii

Sunt foarte mulțumită de servicii, iar operatorii sunt mereu disponibili si drăguți! Am avut mereu experiențe plăcute, iar problemele au fost rezolvate cu repeziciune! Recomand!

Aura

Aplicație

O super aplicație, o folosesc de 6 luni și sunt foarte mulțumită și o recomand tuturor să o încerce. Sunt plecată în altă țară iar această aplicație m-a ajutat enorm, vă mulțumesc din suflet 😍

Laurențiu

Aplicație

Aplicație folositoare pentru momentele când pleci în străinătate; vezi canale TV prin intermediul internetului fără cabluri și antena. Felicit tot ce tine de de Focus Sat. Nota 10

Marioara

Aplicație

Imi place ca este simpla si intuitiva, nu se blocheaza iar gama de programe este variata si foarte bine asezate ca utilizatorul sa acceseze aplicatia de drag.

Florin

Servicii

Sunt client Focus Sat de multi ani si nu am fost dezamagit niciodata de serviciile Focus Sat . Din partea mea si a familiei mele 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ si raman acelasi clent fidel!

Adrian

Aplicație

Pentru mine, departe de tara, e un bun mod de a vedea programele tv de acasă. Sincer ,mă interesează mai mult canalele de sport cu principalele competiții europene de fotbal.

Întrebări frecvente

 1. Locuiesc în afara țării, pot alege oferta TV Online?

  În cazul în care locuiești în afara țării, oferta TV Online este cea care ți se potrivește deoarece o poți comanda online, ai acces la ea instantaneu de oriunde ești în Uniunea Europeană și oricând dorești 24/7. Iar din secțiunea Contul meu poți reîncărca oricare dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra oricând dorești sau poți opta pentru plata recurentă și scapi de grija reîncărcării lunare.

 2. Cum pot comanda oferta TV Online?

  Alege pachetul Play TV care ți se potrivește dintre cele 2 pachete prezentate mai sus și apasă butonul de comandă. Dacă dorești informații suplimentare despre un pachet intră pe pagina de prezentare a acestuia din meniu. Următorul pas este să completezi câmpurile solicitate cu datele personale. După efectuarea plății, vei primi un email de confirmare a comenzii.

 3. Cum pot accesa pachetul meu TV Online?

  Pentru a accesa pachetul tău Play TV sau Play TV Extra din browser este necesar să intri pe www.focussat.ro, secțiunea Aplicația Focus Sat și să te autentifici cu adresa de email și parola alese la crearea Contului meu

  Pentru a accesa pachetul tău Play TV sau Play TV Extra de pe un dispozitiv smart (telefon, tabletă, laptop sau Smart TV) este necesar să descarci aplicația gratuită Focus Sat App via App Store , Google Play Store sau din meniul televizorului tău Smart. Apoi te autentifici cu adresa de email și parola alese la crearea Contului meu

 4. Cum reîncarc pachetul meu TV Online?

  Pachetele TV Online Play TV, Play TV Extra și Play TV Adult se prelungesc automat, în fiecare lună, prin debitarea cardului introdus la comanda inițială de pe site. Te rugăm să te asiguri că în cont există fondurile necesare astfel încât prelungirea automată să se poată realiza, iar tu să te bucuri fără pauze de conținutul TV preferat online. În cazul în care cardul nu poate fi debitat (date card incorecte, lipsă fonduri, eroare plăți) serviciul TV Online va fi dezactivat automat.

 5. Pe câte dispozitive pot viziona simultan?

  În contul tău Focus Sat App poți înregistra 5 dispozitive. Cu pachetul Play TV poți viziona pe 2 dispozitive simultan, iar cu pachetul Play TV Extra pe 3 dispozitive simultan.

 6. Cum pot viziona emisiuni sau filme care au fost difuzate deja?

  Cu funcția interactivă Replay vezi în reluare cu până la 7 zile în urmă programele preferate care au fost difuzate deja. Tu alegi în ce moment vrei să oprești vizionarea sau să o reiei peste câteva minute, ore sau zile.

  Cu funcția Restart poți viziona de la început o emisiune de pe un canal care rulează live. Iar dacă dorești poti reveni la difuzarea live apăsând butonul LIVE. Aceste funcții sunt disponibile pentru 22 canale TV din pachetul Play TV, respectiv pentru 40 de canale din pachetul Play TV Extra.