Sharkweek revine pe Discovery Channel

Sharkweek revine pe Discovery Channel

20.8.2020

Rechinii vin din nou la Discovery

SHARK WEEK, cel mai longeviv program televizat și cel mai așteptat eveniment al verii, se reîntoarce pe Discovery Channel începând cu 17 august, cu rechini mai mari și mușcături mai adânci. Difuzat pe parcursul unei întregi săptămâni, SHARK WEEK 2020 va prezenta povești incredibile despre rechini, celebrând aniversarea de 20 de ani a seriei „Rechinii zburători”. În acest an, Shark Week îi va purta pe telespectatori în oceanele din întreaga lume, dezvăluind perspective uimitoare asupra lumii misterioase a acestor creaturi magnifice.

Discovery Channel continuă să lucreze cu cei mai apreciați biologi marini și instituții științifice de top din lume pentru a descoperi noi tehnologii inovatoare de cercetare a rechinilor și perspective solide cu privire la comportamentul și viața speciilor unice de rechini. Urmărind SHARK WEEK, telespectatorii vor avea șansa de a vizita Noua Zeelandă, Australia și Africa de Sud pentru a vedea cum carantina globală și activitatea umană redusă pe mări au oferit rechinilor posibilitatea de a „revendica” oceanele.

Discovery Channel face parte din pachetul de bază Familia.

Vrei mai multe documentare fascinante? Reîncarcă sau activează online pachetul Familia pe 6 sau 12 luni și beneficiezi de o lună sau două luni gratuite.

Reîncarcă Familia