Recomandari TV satelit: Luna iulie la AMC

Recomandari TV satelit: Luna iulie la AMC

13.7.2020

Luna iulie la AMC

Ești pregătit pentru un tur de forță? Haide să vedem ce te așteaptă luna aceasta la AMC, parte din pachetul de bază Familia.

  • Maraton Fear the Walking Dead, în fiecare luni de la ora 22:00

13 iulie – Sezonul 4

În sezonul patru, vedem lumea lui Madison Clark și familia ei prin ochi noi – ochii lui Morgan Jones. Trecutul imediat al personajelor se amestecă cu un prezent incert de luptă și descoperire, întrucât întâlnesc noi prieteni, dușmani și amenințări. Ei luptă unul pentru celălalt, unul împotriva celuilalt și împotriva unei legiuni de morți pentru a construi cumva o existență împotriva presiunii zdrobitoare a vieților care se desprind. Va fi întuneric și lumină; teroarea și harul; eroic, mercenar și poftă, toate prăbușindu-se împreună spre o nouă realitate.

20 iulie – sezonul 5A, 27 iulie – sezonul 5

În Fear the Walking Dead – sezonul 5, grupul are o misiune clară: să-i localizeze pe supraviețuitori și să ajute la transformarea a ce a mai rămas din lume într-un loc puțin mai bun. Cu o hotărâre neclintită, Morgan Jones (Lennie James) conduce grupul, motivat de o filozofie bazată pe bunăvoință, comuniune și speranță. Fiecare personaj este convins că prin ajutorarea altora poate compensa pentru tot răul din trecut. Însă încrederea nu se câștigă ușor. Misiunea de a-i ajuta pe ceilalți este testată când grupul se găsește într-un teritoriu neexplorat, care îi forțează să-și înfrunte nu doar trecutul, ci și temerile. Doar prin înfruntarea acestor temeri va descoperi grupul un nou de viață complet nou, care îi schimbă pentru totdeauna.

  • Better call Saul – sezonul 5

Premiera: Un nou episod în fiecare joi, de la ora 22:00. 

În cel de-al cincilea sezon de 10 episoade Better Call Saul, decizia lui Jimmy McGill de a practica avocatura sub numele de ”Saul Goodman” creează valuri de schimbare neașteptate și profunde pentru cei din jurul său. Chiar în primul episod, făcând afaceri sub numele de Saul Goodman, Jimmy dezvăluie o strategie neortodoxă pentru dezvoltarea clientului, care testează toleranța lui Kim la acest nou personaj. 

Serialul îi are în distribuție pe Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Michael Mando, Giancarlo Esposito, Patrick Fabian și Tony Dalton, iar producători executivi sunt: showrunner  Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein și Thomas Schnauz. Better Call Saul a obținut un premiu Peabody Award în 2018, și de-a lungul a patru sezoane a strâns 32 nominalizări la premiile Emmy®, trei nominalizări Golden Globe®, două Writers Guild Awards, trei Critics’ Choice Awards, două Television Critics Association Awards și trei AFI Awards pentru “TV Programs of the Year” (”Cel mai bun program TV al anului”), pe lângă multe alte nominalizări Guild. 

  • Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor (18)

(Interview With The Vampire) (1994)
(155')
Regizor: Neil Jordan
Actori: Brad Pitt, Tom Cruise

18 iulie, ora 22:00

A trecut aproape un de când Louis (Brad Pitt), proprietarul unei plantații, și-a pierdut soția. Acum și-a pierdut și dorința de a trăi. Lestat (Tom Cruise), un vampir misterios, îl place pe Louis și îi dă "șansa" de a deveni o creatură a întunericului și a nopții: un vampir. Louis acceptă și învață de la Lestat cum să devină vampir. Dar lui Louis îi displace viața cea nouă și refuză să devină cu adevărat vampir.

AMC face parte din pachetul de bază Familia. Reînoiește subscripția și rămâi pe AMC alături de Focus Sat ca să te bucuri de filme și seriale fascinante.

REÎNCARCĂ FAMILIA