Recomandări Discovery în luna octombrie

Recomandări Discovery în luna octombrie

12.10.2020

În octombrie la Discovery Channel: programe despre mașini, viața sălbatică și situații extreme

- Noi premiere pe Discovery Channel: Expediție la capătul pământului, Legendele sălbăticiei și Mașini la comandă

- Fanii Discovery Channel se reîntâlnesc cu familia Brown, în episoade speciale din Indigenii din Alaska

De la restaurări de modele de mașini istorice sau construcții futuriste și reparații de vechituri, descoperite prin magazii și hambare, până la mistere ale naturii elucidate sau situații extreme în colțuri limită ale Pământului, telespectatorii vor fi martorii unor noi întâmplări din viața celor mai îndrăgite personaje din producțiile emblematice ale canalului.

Mașini la comandă (de miercuri, 7 octombrie, de la 21:00) – Fiecare episod îi urmărește pe Beau, Dave și "Mad" Mike descoperind automobile unice, istorice, pe care le refac și le reintroduc în cărțile de istorie auto. La sfârșitul fiecărui proiect, echipa testează produsul finit: mașinile intră în cele mai mari competiții, sunt încercate pe cele mai dure piste și prezentate în fața întregii lumi, alcătuind una dintre cele mai trăsnite colecții de mașini din toate timpurile.

Discovery Legendele sălbăticiei

Legendele sălbăticiei (de sâmbătă, 7 octombrie, de la 22:00) – Această serie captivantă urmărește doi specialiști în sălbăticie, buni prieteni din copilărie, care investighează, studiază și încearcă să rezolve unele dintre cele mai incredibile mistere ale naturii. Împreună, ei se avântă curajoși în sălbăticie, din Alaska până în Papua Noua Guinee, ca să găsească descifreze unele dintre cel mai înfiorătoare taine din lumea naturii.

Discovery Indigenii din Alaska

Indigenii din Alaska (de vineri, 23 octombrie, de la 22:00) – În străfundurile sălbăticiei din Alaska s-a format și a crescut o familie incredibilă: Billy, Amy Brown și cei șapte copii ai lor supraviețuiesc izolați de civilizație, bizuindu-se unii pe alții. Clanul și-a dezvoltat propriul accent și dialect și se autoproclamă „o haită de lupi". Ce le rezervă oare viitorul celor din această haită de lupi absolut unică?

Discovery Expediție la capătul pământului

Expediție la capătul pământului (de duminică, 25 octombrie, de la 22:00) – Această serie captivantă oferă o perspectivă sinceră și necenzurată asupra motivelor, spaimelor și eforturilor trăite de cei care au supraviețuit unei aventuri de 11 luni în legendarul Pasaj de Nord-Vest.

Canalul Discovery face parte din pachetul de bază Familia.

Reîncarcă acum