Recomandări: Discovery Channel ambalează motoarele în luna iulie

Recomandări: Discovery Channel ambalează motoarele în luna iulie

02.7.2020

Luna Turbo la Discovery

- Anul acesta, iulie devine Luna Turbo la Discovery Channel

- Pe canal pot fi urmărite, în fiecare zi, blocuri de conținut cu și despre mașini

- Luna Turbo aduce și trei premiere – episoade noi din Mașini nervoase, O pradă mortală și Test de supravieţuire în doi

Începând cu 1 iulie, Discovery Channel ambalează motoarele, apasă la maximum pedala de accelerație și transmite programe speciale, dedicate magiei auto, parte a Lunii Turbo.

Cu difuzări în fiecare moment cheie al zilei (dimineața, la prânz și seara), fanii pasionați de mașini vor putea urmări în premieră noi episoade din emisiuni celebre, printre care: Mașini nervoase, Mașini pe alese sau Comori auto recuperate.

Mașini nervoase – Cu Mașini nervoase urmărim un „vânător” de hot rod, Richard Rawlings, care alături de echipa lui de la Gas Monkey Garage spulberă acum toate regulile, cu un proiect extrem de ambițios.

Mașini nervoase: Un nou garaj – În Mașini nervoase: Un nou garaj, mecanicii rebeli de la Fired Up Garage își propun o nouă misiune: să-și transforme afacerea într-o adevărată mașinărie de făcut bani. Vor reuși să se bucure de succes și să devină rivalii celor de la Gas Monkeys? Programul Aaron Kaufman, geniul mecanicii îl urmărește pe Aaron, poreclit „Minunea cu Barbă”, trecând de la viața alături de băieții de la Gas Monkey Garage la propria afacere, deschisă recent: atelierul Arclight Fabrication.

Mașini pe alese: Modele de vis – În Mașini pe alese: Modele de vis, cunoscutul dealer de mașini Mike Brewer și mecanicul Marc ‘Elvis’ Priestley ajută proprietari nemulțumiți de mașinile lor să le dea la schimb pentru modele la care au visat

Comori auto recuperate – În Comori auto recuperate, Drew Pritchard, pasionat de ideea de a recupera tot felul de obiecte vechi, și Paul Cowland, vedeta programului Mașini vechi cu povești noi, străbat împreună Marea Britanie, cumpărând, refăcând și vânzând o mulțime de modele auto clasice.

Discovery Channel HD face parte din extraopțiunea Mozaic Plus și din combinațiile de pachete Total și Complet, în timp ce Discovery Channel face parte din pachetul de bază Familia.

Activează-le pe oricare dintre ele și urmărește Luna Turbo în HD, pe televizor sau pe orice dispozitiv smart cu aplicația Live TV!

REÎNCARCĂ PACHET