Filmbox Plus  își schimbă denumirea în Filmbox Stars

Filmbox Plus își schimbă denumirea în Filmbox Stars

01.9.2020

Compania globală de media SPI/FilmBox a confirmat recent că FilmBox Plus, canalul său premium de filme, va adopta denumirea FilmBox Stars, împreună cu un nou logo și pachet grafic în toate țările unde canalul este disponibil. Schimbarea se produce și în România începând din 1 septembrie 2020.

„SPI vrea să ofere telespectatorilor produse inovatoare care utilizează tehnologie de ultimă oră și servicii care răspund cerințelor moderne. Schimbarea numelui în FilmBox Stars reflectă angajamentul nostru ferm de a aduce telespectatorilor noștri o selecție bine gândită a celor mai populare și premiate filme, actorii preferați ai fanilor și hituri de la Hollywood cu vedete celebre”, a declarat Berk Uziyel, CEO la SPI International. „Vom continua să colaborăm cu distribuitori de talie mondială pentru a extinde colecția noastră de filme, selectate cu atenție, pe măsură ce creștem prezența noastră pe tot globul cu FilmBox Stars”, a continuat Uziyel.

Tranziția la FilmBox Stars promite o experiență de vizionare nouă, îmbunătățită și o listă interesantă de filme cu vedete de primă clasă de la Hollywood.

Canalul face parte din extraopțiunea Filmbox, împreună cu canalele Filmbox, Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Filmbox Premium, Docubox, Fightbox.

Reîncarcă acum