Eurosport transmite în exclusivitate US Open 2020

Eurosport transmite în exclusivitate US Open 2020

14.9.2020

Eurosport, gazda tenisului de Mare Șlem, va difuza în direct și în exclusivitate pe platformele sale din România toate meciurile de la US Open: peste 200 de ore de tenis live în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1, Eurosport 2 și eurosport.ro!

În perioada 31 august – 13 septembrie, fanii tenisului din România pot urmări zilnic evoluția de la Flushing Meadows a celor mai apreciați jucători de tenis din lume pe Eurosport 1 și Eurosport 2.

De-a lungul celor două săptămâni, Eurosport va transmite peste 200 de ore de tenis live de US Open. De asemenea, platformele digitale ale Eurosport (website-ul Eurosport și paginile de social media) vor pune la dispoziția fanilor conținut exclusiv cu privire la turneu, care să completeze experiența de vizionare a fanilor.

În turneu s-au înscris și patru românce: Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, la simplu, și Raluca Olaru, care va face echipă cu Sara Sorribes Tormo, în timp ce Horia Tecău este singurul reprezentant al României în turneul masculin la dublu.

Canalul Eurosport face parte din pachetul de bază Familia, împreună cu Eurosport 2.

Vrei mai mult sport? Reînoiește sau reîncarcă online pachetul Familia ca să nu pierzi niciuna dintre competițiile favorite!

Reîncarcă Familia