Acces gratuit în AntenaPLAY

 

AntenaPLAY este disponibilă gratuit clienților TV satelit care au activ pachetul Acces Max sau extra opțiunea MaxPak și clienților TV Online care au activ pachetul Play TV sau Play TV Extra.

AntenaPLAY este cea mai mare platformă de conținut local original, parte din Antena TV Group. Aici vei găsi toate canalele Antena 1, Happy Channel, Antena Stars, ZU TV și canalul Mireasa în regim live și emisiuni în sistem video on demand, precum Asia Express, iUmor, X Factor, pe care le poți urmări 24 de ore pe zi, 7 zile din săptămână. Filme românești clasice: seriile B.D. și Mărgelatu, Coana Chirița și Liceenii.

Accesul la platforma AntenaPLAY nu este disponibil în perioada inițială de testare gratuită.

 

Întrebari frecvente:

 

 1. Sunt client TV satelit Focus Sat, am acces inclus la AntenaPLAY?

  Ai acces inclus în platforma AntenaPLAY dacă ai activat pachetul TV Satelit Acces Max. Vezi aici tutorialul pas cu pas despre cum poți accesa AntenaPLAY.

  Dacă ai activat alt pachet TV Satelit (Acces, Acces Panonia, Acces Plus) poți activa AntenaPLAY pentru 5 lei/lună (peste 85% reducere față de prețul standard - 7.99 €).

 2. Sunt client TV online Focus Sat, am acces la AntenaPLAY?

  Ai acces inclus în platforma AntenaPLAY dacă ai activat oricare din pachetele TV Online, Play TV sau Play TV Extra. Vezi aici tutorialul pas cu pas despre cum poți accesa AntenaPLAY.

 3. La ce canale am acces în AntenaPLAY și ce îmi oferă în plus față de canalele de la televizor?

  AntenaPLAY este cea mai mare platformă de conținut local original, parte din Antena TV Group. Aici vei găsi toate canalele Antena 1, Mireasa, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena International în regim live. În plus, poți urmări 24 de ore pe zi, 7 zile din săptămână, emisiuni în sistem video on demand, precum Asia Express, iUmor, X Factor, sau filme românești clasice: seriile B.D. și Mărgelatu, Coana Chirița și Liceenii.

  Prin AntenaPLAY ai acces și la 3 canale tematice cu conținut video on demand, Antena Monden, Comedy Play, Cook & Play.

 4. Ce pot să văd pe canalul exclusiv online Antena Monden?

  Dacă ești atras de peisajul monden și vrei să ții pasul cu lumea vedetelor, aici ai ocazia să accesezi o plajă largă a celor mai selecte știri mondene. Am filtrat pentru tine emisiuni de top, care îți furnizează informații 24/24.

 5. Ce pot să văd pe canalul exclusiv online Comedy Play?

  Tuturor ne plac emisiunile de divertisment, așa că te provocăm la un adevărat maraton al comediei! Prin Comedy Play descoperi o selecție a celor mai îndrăgite show-uri de divertisment, care te vor face să râzi cu poftă în orice moment al zilei!

 6. Ce pot să văd pe canalul exclusiv online Cook & Play?

  Ești în permanentă căutare de rețete noi și dorești un strop de inspirație în bucătărie? Atunci, cu siguranță, îți recomandăm să urmărești canalul exclusiv Cook&Play. Cei mai importanți chefi din show-uri celebre de cooking te așteaptă să gătiți împreună!

 7. Cum se încarcă emisiunile în AntenaPLAY?

  Înregistrările emisiunilor de pe AntenaPLAY se încarcă după difuzarea acestora pe TV.

  În funcție de durata înregistrărilor, procesul de încărcare variază. Durata estimativă de încărcare a emisiunilor este de 1-2 ore.

 8. Care sunt emisiunile și serialele cu durată limitată în AntenaPLAY?

  Emisiunile care sunt bazate pe formate internaționale au un număr limitat de zile în care pot fi vizionate dupa difuzarea la TV, urmând ca edițiile să expire și să dispară de pe site.

  AntenaPLAY nu mai deține drepturi de difuzare pentru sezoanele anterioare ale emisiunilor X Factor, Chefi la cuțite, Asia Express, Te cunosc de undeva, Insula Iubirii, Burlacul, The Wall, The Four (Cei 4), Splash.

AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII?

Pentru informații legate de serviciile Focus Sat ne poți contacta la:

Tel: 021 406 7220
Email: contact@focussat.ro

Program call center relații cu clienții:

Luni – Vineri: 08:30 – 20:30
Sâmbătă- Duminică: 10:00 – 18:00