Despre serial

Genuri: Dramă Thriller Crimă
Anul lansării: 2019

Descriere:

Serialul prezintă povestea unui transport de cocaină din Americi în Europa și a diverselor grupuri de infractori înfometați după putere, carteluri mexicane, mafia calabreză și afaceriști care se luptă pentru controlul comerțului cu cocaină.

Actori:

Andrea Riseborough (Emma Lynwood), Dane DeHaan (Chris Lynwood), Giuseppe De Domenico (Stefano La Piana), Harold Torres (Manuel Contreras), Francesco Colella (Italo Curtiga), Diego Cataño (Chino)

Regizori:

Janus Metz, Pablo Trapero, Stefano Sollima

Producatori:

Leonardo Fasoli, Mauricio Katz, Stefano Sollima

Trailer
 

Episoade

Episodul 1

Există doar două lucruri care leagă lumea îndepărtată locuită de cartelurile mexicane, de „Ndrangheta” italiană: afacerea cu cocaină și familia Lynwood din New Orleans care intermediază tranzacțiile. Și, în timp ce în Italia Don Minu La Piana îi adună pe toți șefii „Ndranghetei~ din munții Calabriei, pentru a hotărî însăși viitorul organizației criminale, în Mexic o mână de soldați, conduși de Manuel Quinteras, îi urmăresc pe capii cartelului drogurilor Leyra.

Episodul 2

Luptele din interiorul „Ndrangheta” au pus în pericol afacerea și veniturile familiei Lynwood. Chris, fiul mai mic al lui Edward Lynwood, va trebui să măsuri, pentru a apăra moștenirea tatălui său. El se îmbarcă pe cargobotul care transportă pe ascuns cocaina și pleacă din Mexic, îndreptându-se spre portul Gioia Tauro din Italia, pentru a dovedi angajamentul familiei sale față de organizația lui Don Minu.

Episodul 3

La bordul cargobotului, călătoria pașnică a lui Chris este întreruptă de câteva evenimente periculoase și neașteptate, în mijlocul Oceanului Atlantic. Între timp, în Italia, Don Minu decide să părăsească siguranța buncărului său pentru a-și afirma puterea asupra întregii organizații „Ndrangheta”; în timp ce în Mexic Manuel și echipa sa se confruntă cu consecințele alegerilor lor.

Episodul 4

Frații Lynwood, Chris și Emma, trebuie să se reia legătura la Dakar, pentru a se asigura că transportul lor continuă călătoria către Gioia Tauro. După ce se confruntă cu birocrația frustrantă din Senegal, cei doi vor trebui să-și unească forțele cu șefii locali din Dakar, pentru a-și recupera marfa. În timp ce se aflau în Mexic, Manuel și echipa sa au răspândit teroarea și moartea printre traficanții din Monterrey.

Episodul 5

În timp ce conducerea lui Don Minu este subminată de trădări și lupte pentru putere, Chris și Emma se confruntă cu pericolele traversării deșertului din Mali, escortați de un grup de teroriști jihadisti. Pentru a supraviețui și a-și finaliza călătoria, se vor trezi făcând oferte și compromisuri neașteptate.

Episodul 6

În timp ce Chris și Emma sunt pe cale să treacă granița marocană, în Mexic, Manuel și oamenii săi construiesc o armată de infractori în numele cartelului Leyra, care îi creează probleme lui Manuel, în timp ce el încearcă să-și păstreze viața privată la distanță de lumea violenței și a morții în care lucrează.

Episodul 7

În Calabria, dușmanii lui Don Minu înțeleg că singura modalitate de a-l destabiliza definitiv pe șeful „Ndrangheta” este să oprească o dată pentru totdeauna familia Lynwood și transporturile lor. Între timp, Chris și Emma cred că sunt în siguranță în Casablanca, dar ei nu știu că un ultim pericol pândește după colț.

Episodul 8

În cele din urmă, totul se limpezește. În timp ce familia Lynwood se va confrunta cu consecințele faptului că sunt traficanți de cocaină, Don Minu va fi obligat încă o dată să decidă cât este dispus să plătească pentru a-și păstra puterea. Aceasta este exact dilema cu care Manuel va trebui să se confrunte la o mie de mile distanță, în Mexic.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905