Despre serial

Genuri: Crimă Dramă Mister
Anul lansării: 2016

Descriere:

Când aveau doisprezece ani, Mark, Pru, Danny și Slade își petreceau timpul împreună în pădure. Jesse, fratele lui Mark, care avea doar cinci ani, îi deranja. Într-una din zile au vrut să scape de el - i-au spus să plece. Jesse a fugit. El a dispărut. Nu l-au mai văzut niciodată de atunci. Douăzeci de ani mai târziu, Danny - acum detectiv - află o veste șocantă. ADN-ul lui Jesse a fost găsit la locul unei crime. El este viu și încă se află printre noi. Undeva.

Actori:

Tom Cullen (Mark Wells), Sarah Solemani (Pru Carew), O-T Fanbenle (Danny Kenwood), Slade (Lee Ingleby)

Regizori:

Mark Tonderai

Producatori:

Harlan Coben

Trailer

Secretul celor cinci - Sezonul 1

Episodul 1

Când ADN-ul unui băiat dispărut apare la locul unei crime, la douăzeci de ani de la misterioasa sa dispariție, viețile familiei și ale prietenilor săi sunt date peste cap. Fratele mai mare al lui Jesse, Mark, și prietenii din copilărie, Danny, Pru și Slade, au fost ultimii oameni care l-au văzut pe Jesse în viață în acea zi. Toți trebuie să se împace acum cu faptul că Jesse ar putea reveni. Și pe măsură ce Danny - acum detectiv - investighează crima, secretele din trecut sunt pe cale să fie descoperite.

Episodul 2

Slade, Mark și Pru află în cele din urmă adevărul despre misteriosul fugar și motivul pentru care Britnay nu a putut să dea ochii cu ei. Danny se întreabă dacă ar putea exista o legătură cu Jesse. După ce a renunțat la singurul suspect care ar putea ajuta la rezolvarea cazului și să-i conducă la Jesse, suspiciunile lui Danny și Ally par să fi fost justificate. Pe de altă parte, încep să apară fisuri în căsnicia lui Pru, iar ea a găsit o modalitate periculoasă de a face față.

Episodul 3

Danny și Ally fac o descoperire șocantă și încep să se întrebe ce fel de om ar fi putut deveni Jesse. Pru ajunge la o răscruce de drumuri, când Slade îi face o propunere interesantă. Mark se trezește înapoi la ușa Laurei, când o clientă nouă îi acordă atenție. Dar apoi este tulburat, când își dă seama că prietenii săi cei mai apropiați l-au mințit.

Episodul 4

Mark o convinge pe Pru să-l ajute să-l găsească pe tatăl lui Simon, dar e șocat când își dă seama că Kenton ar putea să ascundă un secret întunecat. Danny și Ally sunt nedumeriți când găsesc un alt cadavru. Ar putea fi Jesse? Incapabilă să trăiască cu sentimentul de vină, față de implicarea ei în cazul Newman, Britnay decide să vorbească cu poliția, dar lucrurile iau o întorsătură urâtă, atunci când trecutul o prinde din urmă.

Episodul 5

Mark o convinge pe Pru să-l ajute să-l găsească pe tatăl lui Simon, dar e șocat când își dă seama că Kenton ar putea să ascundă un secret întunecat. Danny și Ally sunt nedumeriți când găsesc un alt cadavru. Ar putea fi Jesse? Incapabilă să trăiască cu sentimentul de vină, față de implicarea ei în cazul Newman, Britnay decide să vorbească cu poliția, dar lucrurile iau o întorsătură urâtă, atunci când trecutul o prinde din urmă.

Episodul 6

Mark o găsește în cele din urmă pe Alexa și e uimit când își dă seama ce punea la cale soțul Laurei. Slade se întoarce exact când Mark are cel mai mult nevoie de el. Dar capul o ia razna când Slade îi dezvăluie un secret întunecat. Danny face un pas înainte în anchetă, când găsește unele dovezi lipsă, dar e forțat să pună la îndoială propriul rol în dispariția lui Jesse, atunci când Ray îi aruncă în față câteva adevăruri.

Episodul 7

Relația dintre Julie și Alan e pusă la încercare, când un intrus pătrunde în casa lor și fură fotografii vechi de familie. Bănuind că spărgătorul ar putea fi Jesse, Mark pornește în urmărirea lui, dar în curând începe să-și pună întrebări. Jennifer se întoarce cu un ultimatum. Dacă Danny își salvează căsnicia, va trebui să ia o decizie dificilă, dar el și Ally sunt pe cale să-l prindă pe ucigașul Selenei Callaway.

Episodul 8

Pru e în pericol, când atinge fundul prăpastiei. În cele din urmă, își dă seama că e timpul să-și facă ordine în viață, înainte să fie prea târziu. După ce Danny cere ajutorul prietenilor săi, Mark e tulburat, când e pus față în față cu dovezile care vor dezvălui în cele din urmă adevărul despre dispariția lui Jesse. Marosi promite să-l conducă pe Danny la locul unde spune că l-a îngropat pe Jesse, dar o descoperire surprinzătoare demonstrează că Marosi poate nu a acționat singur.

Episodul 9

Mark află câteva vești devastatoare care îl fac să pună la îndoială totul, în legătură cu familia sa. Danny e devastat, când întoarcerea lui Ray aproape că se sfârșește printr-o tragedie. Ally îi cere ajutorul lui Pru pentru a rezolva cazul, iar recompensa lor este găsirea lui Jesse.

Episodul 10

După ce își dă seama că Jesse este, de fapt, Karl, Pru reușește să-l găsească, pentru ca apoi să-l piardă. Ea îi cere ajutorul lui Slade pentru a-l găsi, dar apoi fac o descoperire șocantă. Mark, familia și prietenii săi își fac griji cu privire la starea mentală a lui Jesse, în timp ce sunt foțați să facă față adevărului despre trecutul său. Ei știu că trebuie să-l prindă, înainte să fie prea târziu.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905