Despre serial

Genuri: Comedie Dramă
Anul lansării: 2018

Descriere:

Când erau tineri și îndrăgostiți, Nina și Erik și-au trăit viața la maximum plină de adrenalină apelând la diverse metode de înșelăciune și escrocherie. Împreună cu partenerul lor de crimă, Jacqueline, puteau să înșele pe oricine cu absolut orice. Dar când Nina a rămas însărcinată, tânărul cuplu a pus capăt stilului de viață criminal și au părăsit-o pe Jacqueline. Dorind să ducă o viață normală, s-au stabilit în suburbiile orașului Copenhaga.

Actori:

Lars Ranthe (Erik), Lene Maria Christensen (Nina), Kasper Løfvall Stensbirk (Patrick), Emma B. Marott (Esther)

Regizori:

Mikkel Serup

Producatori:

Thor Bjørn Krebs

Trailer

Pro și contra - Sezonul 1

Episodul 1 - O viață reală

Erik și Nina trăiesc ca niște cetățeni respectabili în casa lor mică, cu cei doi copii, și se ceartă pe vasele de spălat. În mijlocul acestor lucruri, Jacqueline – vechia lor colegă dintr-o viață anterioară de escroci – reapare și presează cuplul să comită o nouă și grandioasă escrocherie.

Episodul 2 - Daune

Erik intră în rolul alter ego-ului său dichisit, misteriosul om de afaceri Frank Zeller, în timp ce Nina îmbracă o mască de schi și intră în birourile InvoPharma. Acasă, Esther îl prezintă familiei pe noul ei iubit, iar Kaj vrea să participe la antrenamentele de hochei pe gheață cu copiii cool.

Episodul 3 - Ceva e putred...

Unul dintre angajații InvoPharma reprezintă o amenințare pentru escroci, așa că trio-ul îl urmărește pentru a-l scoate din joc. Erik transpiră puțin, când merge la o întâlnire pe Tinder în rolul lui Frank Zeller, cu Mads Morell ca spectator. Esther se teme că purtarea ciudată a părinților ei este semnul unui divorț iminent.

Episodul 4 - Întorsătura belgiană

Nina se deghizează în comisarul ONU Birgitta Engdahl. Mads vrea să împiedice încercarea lor de șantaj și trio-ul trebuie să gândească rapid, pentru a salva misiunea. Esther pare să fi moștenit abilitățile părinților ei și, cu Patrick ca spion, ea se află pe urmele misterioasei Jacqueline.

Episodul 5 - Prima zi de boală a copilului

Trio-ul trebuie să efectueze complicata manevră dublă „Oglinda din Corsica” în interiorul clădirii ONU, care e bine păzită. Așteptând în mașină afară este Kaj, ușor bolnav, iar nivelul scăzut al bateriei iPad-ului său amenință să ducă la prăbușirea întregului castel de cărți.

Episodul 6 - Puneți-vă centurile

Marea lovitură s-a încheiat, iar acum prada trebuie adusă acasă. Cele două milioane de euro din portbagaj fac o călătorie tensionată înapoi. O coliziune cu un cuplu într-o rulotă și o razie întâmplătore a poliției îi împing pe cei doi escroci într-o situație în care totul poate să o ia la vale.

Episodul 7 - 467 889 coroane lipsă

Erik și Nina se complac în eșecul lor, când Esther se întoarce cu vești revelatoare – acum devine clar cât de creduli au fost. Nina își ascute ghearele și începe urmărirea lui Jacqueline și a milioanelor pierdute. Cuplul trebuie să aibă o discuție dificilă cu Esther despre trecutul lor.

Episodul 8 - Folosește prosopul albastru

Prada a trecut din mâinile lui Jacqueline la Severin, gorila lui Morel. Acesta devine cârligul pe care Erik și Nina îl pot folosi pentru a o face să ajungă cu nasul în țărână. Cei care au fost victime sunt acum conspiratori. Esther și Patrick își lansează propriile vise și planuri.

Episodul 9 - Vaca pe gheață

Totul este pregătit pentru ziua în care banii ajung în contul bancar al InvoPharma. Familia se aventurează în cușca leului pentru a ajunge la masa negocierilor, dar este nevoie de finețe, muncă în echipă și atitudine, iar Esther demonstrează că este cu adevărat fiica părinților ei.

Episodul 10 - Bolivia

Erik, Nina și Jacqueline sunt luați la întrebări de anchetatorii poliției. E timpul să aflăm care e mincinosul cel mai bun și cine poate reuși trucul final, pentru a scăpa cu marele premiu. Un seif gol întrerupe planurile lui Patrick și Esther, și Kaj trebuie să facă primii pași singur într-o lume mare și ciudată.

Premii și distincții

 

Lene Maria Christensen - Nominalizare Danish Film Awards (Robert) în 2021 la categoria Cea mai bună actriță dintr-un serial TV

 

Lars Ranthe - Nominalizare Danish Film Awards (Robert) în 2021 la categoria Cel mai bun actor dintr-un serial TV

 

Lene Maria Christensen - Nominalizare Danish Film Awards (Robert) în 2019 la categoria Cea mai bună actriță dintr-un serial TV

 

Lars Ranthe - Nominalizare Danish Film Awards (Robert) în 2019 la categoria Cel mai bun actor dintr-un serial TV

 

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905