Despre serial

Genuri: Comedie Dragoste
Anul lansării: 2016

Descriere Serie

Planeta celor singuri. Opt povestiri este o antologie de povestiri romantice despre întâlniri facilitate de mediul online.

Fiecare episod ne dezvăluie prin ochii unui regizor diferit ce înseamnă dragostea în lumea modernă, când totul poate lua o întorsătură neașteptată. Opt povestiri diferite, uneori dulci-amare, alteori amuzante sau înduioșătoare, toate apropiate de viața reală. Opt portrete ale lumii contemporane. Personajele diferă ca vârstă, origine sau motivație de a-și căuta cealaltă jumătate. Ele au un numitor comun - dorința de a găsi dragostea.

Toată lumea se poate identifica cu aceste personaje și cu situațiile în care acestea se regăsesc pentru că dragostea are multiple fețe.

Producători:

Radosław Drabik, Michał Chaciński,

Produs de:

CANAL+, Alicja Gancarz, Beata Ryczkowska, Anna Różalska, Gigant Films

Trailer

Despre episoade

Episodul 1: REUNIUNEA DE LICEU

Klara și Rafał sunt un cuplu căsătorit și s-au cunoscut în liceu. Toată viața lor se schimbă într-o clipă după ce își trimit fiul la studii în străinătate. În mod neașteptat, pe când era încă la aeroport, Rafał îi spune Klarei că vrea să divorțeze. Femeia nu stă prea mult pe gânduri și merge la reuniunea absolvenților de liceu unde și-a cunoscut soțul. Pentru a-l face gelos, aceasta pretinde că are un nou iubit. Ea îl întâlnește pe Jack prin aplicația Planeta celor singuri și îi dezvăluie planul viclean. Va funcționa această strategie și va reuși ea să-l recâștige pe Rafał?

Actori:

Izabela Kuna (Klara), Bartłomiej Topa (Rafał), Piotr Witkowski (Jacek), Anna Krotoska (Monika), Rafał Królikowski (Andrzej), Andrzej Konopka (Jerzy), Arkadiusz Brykalski (Zbyszek)

Regizor:

Aleksandra Terpińska

Scenarist:

Aleksandra Parnowska

Episodul 2: PĂCĂTOSUL

Kasia, o profesoară din Silezia, se întânește cu Rafał, pe care l-a cunoscut prin aplicația Planeta celor singuri. În ciuda unor probleme inițiale, întâlnirea se dovedește a fi un succes. Fata simte că și-a întâlnit sufletul pereche și chiar a doua zi îl invită la nunta fratelui ei. Din păcate, el este ocupat la serviciu chiar și în weekend. În calitate de domnișoară de onoare la o nuntă tradițională scoțiană, Kasia este șocată când îl întâlnește pe bărbatul cu care își petrecuse o noapte. Ce impact va avea petrecerea de familie asupra noii lor relații? Se va dovedi Rafał demn de încredere?

Actori:

Hanna Konarowska-Nowińska (Kasia), Filip Pławiak (Rafał), Małgorzata Zajączkowska (Helena), Roman Gancarczyk (Jan), Stanisław Linowski (Maciek), Oskar Rybaczek (Piotrek), Aleksandra Nowosadko (Ala)

Regizor:

Julia Kolberger

Scenarist:

Łukasz Światowiec

Episodul 3: TESTUL

Un tânăr chimist decide să creeze un test special pentru a verifica calitățile necesare construirii unei relații de succes. Este deja frustrată de tot ceea ce înseamnă întâlniri moderne și nu-i place să piardă timpul - mai ales în cazul relațiilor care nu au viitor. La primele întâlniri, ea îi provoacă pe bărbați să-și descopere adevărata natură. În cele din urmă, prin aplicația Planeta celor singuri, aranjează să se întâlnească cu incitantul Adam. Va funcționa testul ei și va găsi astfel dragostea adevărată?

Actori:

Marianna Linde (Ela), Mateusz Damięcki (Adam), Łukasz Lotek Lodkowski (Bolek)

Regizor:

Alek Pietrzak

Scenarist:

Błażej Dzikowski

Episodul 4: SUNĂ A DRAGOSTE

Tomáš locuiește la Praga și, deși este talentat din punct de vedere muzical, își câștigă existența lucrând într-un magazin care vinde instrumente. Viața lui se schimbă dramatic când întâlnește o fată poloneză frumoasă și misterioasă, Paulina, prin intermediul aplicației Planeta celor singuri. Prima întâlnire pare a fi un dezastru din cauza comportamentului ciudat al fetei. Se pare că Paulina suferă de o tulburare neurologică - misofonie sau hipersensibilitate la anumite sunete. Problema fetei redefinește pentru amândoi conceptul de dragoste, tandrețe și relație. Vor reuși ei să aibă o nouă relație?

Actori:

Zofia Wichłacz (Paulina), Zdeněk Piškula (Tomáš), Tomáš Hanák (Luděk), Do Thu Trang (Eliška)

Coprodus de M7 Group:

Lada Dobrkovska, Bara Mudrova

Regizor:

Maciej Kawalski

Scenarist:

Jules Jones

Episodul 5: DISTANȚA

În secret față de părinții săi, Bartek pornește într-o călătorie nebună la Viena pentru a-și întâlni în sfârșit dragostea online. Adolescentul nu renunță, chiar și atunci când se dovedește că această călătorie nu decurge conform planului. În drumul său, întâlnește diferiți oameni care îi demonstrează că pentru dragoste trebuie să lupți. Va ajunge în siguranță la prima sa întâlnire? Cine îl va saluta la locul întâlnirii? Primele întâlniri pot fi surprinzătoare.

Actori:

Vitalik Havryla (Bartek), Jan Wieteska (Lennox), Monika Kwiatkowska (Mama lui Bartek), Magdalena Berus (Sora lui Bartek)

Coprodus de M7 Group:

Sonja Schiftar, Lada Dobrkovska, Bara Mudrova

Regizor:

Jakub Czekaj

Scenarist:

Abelard Giza, Szymon Jachimek

Episodul 6: DETECTOR DE PROSTII

O primă întâlnire din zilele magice chiar înainte de Ajunul Crăciunului se încheie într-un conflict neașteptat cu legea. În aplicația Planeta celor singuri Ewa îl întâlnește pe fermecătorul Jack, care o cucerește imediat cu simțul umorului. Întâlnirea lor romantică este întreruptă brusc de intervenția forțelor de ordine, iar fata ajunge pe neașteptate la secția de poliție. A fost ea accidental în locul nepotrivit la momentul nepotrivit? În timpul interogatoriului va fi obligată să-și examineze relațiile anterioare.

Actori:

Masza Wągrocka (Ewa), Konrad Eleryk (Aspirant), Antoni Królikowski (Jacek)

Regizor:

Michał Chaciński

Scenarist:

Michał Chaciński

Episodul 7: SUFLETE TINERE

Cum ar putea arăta o primă întâlnire pentru un cuplu de șaptezeci de ani? O noapte petrecută împreună sau mai degrabă doar savurarea unei prăjituri delicioase. Sau poate ambele? Władek și Halinka se întâlnesc prin aplicația Planeta celor singuri și își încep călătoria împreună - liberi de orice așteptări sau inhibiții. Va dovedi întâlnirea lor că la orice vârstă există încă o șansă pentru o aventură nebună, o furtună senzuală și o întoarcere la viață deplină? Poate că această ultimă dragoste se va dovedi a fi cea mai frumoasă.

Actori:

Maria Maj (Halinka), Witold Dębicki (Władek), Maciej Damięcki (Kaziu), Klara Bielawka (Ala), Nicolas Przygoda (Kuba)

Regizor:

Mateusz Głowacki

Scenarist:

Abelard Giza, Szymon Jachimek

Episodul 8: O NOAPTE ÎN AMSTERDAM

Piotr ajunge la Amsterdam într-o călătorie de afaceri pentru a-și salva mica companie de jocuri de noroc. După o prezentare eșuată pe care a ținut-o la un sediul unui investitor, el ajunge să-și înece amarul într-un bar local. Aici își sărbătorește și ziua de naștere alături de prietenii săi. Prietenii lui decid să-i facă cadou un cont fals în aplicația Planeta celor singuri și îi aranjează o întâlnire cu Sylvii. Potrivit informațiilor postate pe profilul său, Piotr este un aventurier și șeful unei companii de turism. Cum va arăta întâlnirea lui cu frumoasa olandeză? Se va transforma o zi fatidică în cea mai bună noapte din viața lui?

Actori:

Jan Sobolewski (Piotr), Sallie Harmsen (Sylvii)

Coprodus de M7 Group:

Robin Logjes, Lada Dobrkovska, Bara Mudrova

Regizor:

Michał Marczak

Scenarist:

Michał Marczak, Łukasz Światowiec

În exclusivitate seriale europene multipremiate

Rezervă-ți serile de luni până joi pentru o experiență originală de vizionare pe Focus Sat TV sau vezi oricând în aplicația Focus Sat.

Crossing lines
Carlos
Sanctuarul
Soarele de la miezul nopții
Fără nicio pată
Instinto
Stagiarii
Brigada
Poarta roșie S3
Primele rândunele
Django
În mijlocul furtunii
Paris Police 1905
Ridley Road
Regăsirea
Toate acele lucruri
Poarta roșie
Avocatul
Spirala crimei
Klangor
Ani și ani
Regele Varșoviei
Ostatici în subteran
Planeta celor singuri
Paris Police 1900

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905