Despre serial

Genuri: Dramă Thriller
Anul lansării: 2016

Descriere:

Pedagogul este un thriller complex și captivant care se desfășoară în frumosul ținut împădurit din orașul Dobrowice din Polonia, în regia lui Łukasz Palkowski (Gods, Rezerwat) și cu actorul Maciej Stuhr (Aftermath, Letters to Santa) în rolul lui Paweł Zawadzki.

Chiar înainte de începerea unui nou an școlar, o tânără studentă este găsită moartă. Când verdictul inițial de sinucidere este exclus, un profesor de la școala locală este hotărât să descopere motivele reale din spatele morții sale.

Investigația sa neoficială dezvăluie piste tulburătoare de corupție politică, în care sunt implicate și niște mari oameni de afaceri, iar pe măsură ce se apropie de adevăr devine la rândul său vânat. Insă, întrucât tânăra fată ucisă a fost fiica sa biologică secretă, nimic nu-l mai poate opri să descopere adevărul.

Actori:

Maciej Stuhr (Paweł Zawadzki), Katarzyna Sawczuk (Joanna aka Asia Walewska), Grzegorz Damięcki (Grzegorz Molenda), Sebastian Fabijański (Adrian Kus), Magdalena Cielecka (Katarzyna Molenda), Krzysztof Pieczyński (Leslaw Dobrzanski), Józef Pawłowski (Maciek Dabrowa), Paweł Królikowski (Sławomir Słota), Sandra Drzymalska (Ewelina Rozłucka)

Regizori:

Łukasz Palkowski

Producatori:

Wojciech Bockenheim

Trailer

Pedagogul Sezonul 1

Episodul 1

Chiar înainte de începerea unui nou an școlar, trei adolescenți descoperă cadavrul Joannei Walewska, o colegă de clasă și iubita unuia dintre ei. Când poliția examinează locul crimei, descoperă geanta Joannei plină cu droguri și sume mari de bani. Șeful poliției, Slawomir Slota, crede că este vorba de sinucidere, dar tânărul inspector Rafal Papiński suspectează că ar fi putut fi ucisă.

Episodul 2

Elevii sunt interogați de poliție, care află că Joanna nu era populară și lua droguri psihotrope. Iubitul ei, Maciek, era agresiv și foarte gelos. Joanna era însărcinată când a murit, iar Maciek e acuzat că i-a dat Joannei banii găsiți în geantă pentru un avort. Maciek este devastat și fuge din arestul poliției.

Episodul 3

Daniel, profesorul de sport, e acuzat de hărțuire sexuală a elevelor, de o relație cu Joanna și de uciderea ei. El nu are alibi pentru noaptea crimei și este închis cu un infractor agresiv, pentru a-l face să mărturisească. Pawel se îndoiește de vina lui Daniel și vrea să afle adevărul. Găsind telefonul mobil al profesorului, el urmărește un hairstylist și află că Daniel lucrează ca stripper și că în noaptea crimei el distra femeile.

Episodul 4

Videoclipul de pe telefonul Joannei o arată pe aceasta flirtând cu Sebastian. Supărat, Maciek fură arma tatălui său și pleacă. Molenda, fiul său Sebastian, primarul și șeful poliției vor să aducă alcool ilegal din Rusia în Polonia, pentru asta el vinde un teren promis soției sale, Katarzyna. Când află că soțul ei a vândut terenul, ea vrea să se răzbune.

Episodul 5

Maciek vrea să răzbune moartea Joannei împușcându-l pe Sebastian. Tatăl său încearcă să intervină, arma se descarcă și Maciek e rănit. E dus de urgență la spital în stare critică. Telefonul Joannei ajunge la poliție și procurorul, Anna Bednarz, suspectează că unul dintre bărbații familiei Molenda e tatăl copilului Joannei.

Episodul 6

Pawel se întoarce acasă și e întâmpinat de polițiști și pompieri. Casa mătușii sale, unde locuiește el, e în flăcări. Grzegorz Molenda îl duce pe Jasiek la școală și acesta descoperă o armă în portbagaj. În fața școlii, Molenda îi sugerează lui Pawel că incendiul a fost o pedeapsă, iar acesta pune capăt aventurii sale cu Katarzyna.

Episodul 7

Procurorul Anna Bednarz o interoghează pe Ewa, mama Joannei. Mărturia ei dovedește nevinovăția lui Grzegorz Molenda. După erorile din anchetă, procurorul cere ca șeful poliției să fie demis. Acesta, disperat, promite că îl va găsi pe ucigașul Joannei într-o săptămână.

Episodul 8

Adrian vorbește cu Yuri și acesta îl eliberează pe Pawel. El se întoarce în Dobrowice și se întâlnește cu Pawel. Ei hotărăsc să lucreze în echipă cu Leslaw, să-l dezvinovățescă pe Adrian și să-l găsească pe adevăratul criminal.

Episodul 9

Poliția anchetează împușcarea lui Adrian. Inspectorul Radoslaw nu crede că Adrian a fost ucis de șeful poliției. Leslaw merge cu Pawel la locul crimei Joannei. Jakub autistul, repetând „a fost doar o glumă” îi conduce în poiana unde aceștia găsesc urme de cârlige și curele, cum au spus Kijana și Shrek. E locul unde Joanna a fost ucisă.

Episodul 10

Jasiek conduce traficul local de droguri. El vrea să se răzbune pe Pawel și îi dă droguri Olei, care merge cu Pawel la olimpiada de limbă poloneză . Din cauza drogurilor e internată în spital. Mama ei îl acuză pe Pawel că a stresat-o pe fiica sa și el e suspendat de la școală.

Pedagogul Sezonul 2

Episodul 1

La scurt timp după ce devine profesor la un liceu de elită din Wrocław, Paweł Zawadzki se confruntă cu minciunile elevilor, dramele adolescenților și o crimă. Iwo este un adolescent cu probleme de agresivitate, pe care părinții decid să-l retragă de la prestigioasa instituție. Dar chiar dacă accesul în clădire îi este interzis, rebelul adolescent nu are de gând să asculte de reguli.

Episodul 2

Școala se confruntă cu un atac armat soldat cu mai multe victime. Paweł și Karol se refugiază în clasa de arte și oferă primul ajutor răniților până la sosirea autorităților. După o urmărire pe holuri și în cantină, atacatorul este prins, dar refuză să se predea.

Episodul 3

Paweł îl acuză pe Radek de neglijență și susține că tragedia de la liceu putea fi evitată. După ce șocul evenimentelor se risipește, investigația continuă și dezvăluie implicarea unui grup izolat, localizat în munți. Marta, iubita lui Paweł, decide să îi facă o vizită surpriză și să îi dea o veste importantă.

Episodul 4

În timp ce investighează un bastion german, Paweł este rănit și capturat. Este eliberat după câteva zile de către iubita sa și doi dintre elevi. În lipsă de mai multe infomații, Paweł decide să călătorească la Dorowice și nu se întorce cu mâna goală.

Episodul 5

O fostă elevă a lui Paweł acceptă să se infiltreze în școală pentru a obține informații pentru el, dar ridică prea multe suspiciuni și sfârșește prizoniră în același loc ca el. Deasemena, unul dintre elevi descoperă că profesorul lor a colaborat cu poliția în trecut.

Episodul 6

Paweł și Marta decid să se bucure de un weekend în doi. Timpul împreună nu se dovedește deloc relaxant deoarece Ewelina este în pericol și a activat semnalul de panică. Atunci când Paweł reușește să o localizeze, scena care se derulează în fața lui îi aduce aminte de cel mai mare coșmar al său.

Episodul 7

Evenimente de o mare de gravitate îl obligă pe Radek să se alăture investigației și să angreneze mai multe departamente, după ce sunt corelate cu un atac cibernetic asupra unei stații de poliție. Investigația complexă îi conduce pe agent și profesor la o petrecere într-un club, de unde unul dintre ei nu va pleca de bună voie.

Episodul 8

Rolul primei victime și motivul pentru care planul a fost pus în mișcare sunt dezvăluite. Finalul aduce o intervenție în forță a poliției și după ce toate persoanele implicate sunt localizate, Paweł află că trebuie să se întoarcă în Varșovia fără iubita sa.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905