Despre serial

Genuri: Crimmă Thriller
Anul lansării: 2018

Descriere:

Polițista pensionată Catherine e forțată să se întoarcă la muncă când fiica ei, Julie, care e și ea polițistă, dispare. Ajutată de Raphaël, partenerul lui Julie, Catherine trebuie să își folosească toate instinctele pentru a-și găsi fiica.

Actori:

Nathalie Baye (Catherine Susini), Malik Zidi (Raphaël Berger), Maïwenn (Julie Susini), Frédéric Pierrot (Garraud), Damien Chapelle (Nox 1)

Regizori:

Mabrouk El Mechri

Producatori:

Fred Cavayé, Quoc Dang Tran, Jerome Fansten

Trailer

NOX Sezonul 1

Episodul 1

În timpul unei operațiuni a poliției care se desfășura în tunelurile subterane din Paris, tânăra locotenentă Julie Susini dispare sub ochii partenerului ei, Raphaël Berger. Grupul de polițiști plecat în căutarea ei nu găsește nimic. Mama înstrăinată a lui Julie, polițista pensionară Catherine, decide să conducă propria anchetă paralelă. Împreună cu Raphaël, ea coboară mai adânc în Parisul subteran, un labirint interzis de încăperi și pasaje. Acolo, ei fac o descoperire șocantă: cadavre, cimentate în perete, la fel ca trupurile din Pompei.

Episodul 2

Cadavrele sunt în mare parte imigranți ilegali care au fost uciși și spălați în mod expert. Poliția întrerupe percheziția subterană, fiindcă pașaportul lui Julie a fost localizat în Spania. Catherine și Raphaël cred că este doar o înscenare. Ei investighează zonele tulburi ale trecutului lui Julie: era agitată, voia să renunțe la slujbă și chiar a contactat IGPN, „poliția poliției”. Din înregistrările de supraveghere video din oraș, ei descoperă că a fost urmărită. Catherine are dreptate să creadă că i s-a întâmplat ceva rău lui Julie în subterane: o vedem ținută captivă printre imigranții ilegali într-o groapă subterană.

Episodul 3

Catherine și Raphaël află că un polițist o urmărea pe Julie. Sub amenințare, el dezvăluie de ce ea a dispărut: împreună cu un grup de colegi a participat la o crimă a unor justițiari din poliție. Au împușcat trei adolescenți. Julie urma să mărturisească, deci colegii ei au fost nevoiți să scape de ea. Ei au dat cadavrul unui bărbat care scapă de cadavre, în tunelurile subterane, „groparul”. Între timp, este descoperită o a doua groapă comună, plină cu cadavre proaspete: există un ucigaș activ în măruntaiele orașului.

Episodul 4

Catherine, prefăcându-se moartă, intră în lada secretă folosită pentru a transfera cadavrele la „gropar”. Lada este de fapt un pasaj. Catherine cade în laboratorul subteran al groparului. Raphaël o urmărește printr-un localizator GPS pe care l-a înghițit, dar, în panică, el sună la poliție. Înainte de sosirea poliției, Raphaël și Catherine îl forțează pe „gropar” să vorbească: el le spune că, atunci când Julie i-a fost trimisă, ea era încă în viață. El a predat-o unui criminal misterios numit «Nox».

Episodul 5

În timp ce șeful poliției Garraud inspectează laboratorul subteran împreună cu unul dintre colegii lui Julie, aflăm că și ei sunt implicați în dispariția ei. Acum, când „groparul” a fost descoperit, Garraud se angajează într-o luptă pe viață și pe moarte, pentru a reduce la tăcere fiecare martor. Între timp, Catherine și Raphaël fug de poliție pentru a continua ancheta. Cu ajutorul unui hacker genial, aceștia se infiltrează în «Nox», o licitație de trafic de persoane pe Darknet.

Episodul 6

Nox vinde oamenilor licența de a face ceva inimaginabil unei alte ființe umane. Julie se numără printre victimele puse în vânzare. Catherine plătește o avere pentru ea și este condusă de administratorii Nox în camera subterană unde este ținută Julie. Astfel, se desfășoară actul final al acestei povești, o luptă disperată pentru supraviețuire în întunecimile de sub oraș.

Premii și distincții

 

Câștigător al premiului Music Laurel (Laurier Musique) acordat de către Lauriers de l'Audiovisuel 2018 (Franța)

 

Nominalizat la premiul Cea mai buna productie (Gaumont) în cadrul galei L'Association des Critiques de Séries 2018 (Franța)

 

Nominalizat la premiul Cea mai buna actrita (Nathalie Baye) în cadrul galei L'Association des Critiques de Séries 2018 (Franța)

 

Nominalizat la premiul Cel mai bun actor (Malik Zidi) în cadrul galei L'Association des Critiques de Séries 2018 (Franța)

 

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905