Despre serial

Genuri: Thriller Dramă Crimă
Anul lansării: 2019

Descriere:

Un serial modern, elegant și de o frumusețe glacială, Moscow Noir urmărește căderea lui Tom dintr-o viață relaxată și lipsită de griji a unui expatriat plin de bani în tenebrele morale ale Moscovei moderne.

Actori:

Adam Pålsson (Tom Blixen), Christopher Wagelin (Fredrik Kastrup), Karolina Gruszka (Olga Ukolova), Linda Zilliacus (Rebecka Ekholm), Georg Nikoloff (Dmitri Skurov)

Regizori:

Mikael Håfström, Johan Brisinger, Mårten Klingberg

Producatori:

Aleksi Bardy, Mia Ylönen, Max Barron

Episoade

Episodul 1

Tom Blixen este un tânăr angajat ambițios al unei bănci de investiții, Pioneer Capital. Cariera lui este pe ducă, dar, când prietenul său Fredrik îi cere ajutorul pentru vânzarea unor acțiuni la o companie petrolieră desființată, numită Neftnik, Tom vede șansa ca amândoi să câștige. Prima lui încercare de a le vinde se termină cu uciderea cumpărătorului, chiar în fața lui.

Episodul 2

În ciuda morții lui Baranov, Tom încă are nevoie de afacerea Neftnik. El trece la un alt cumpărător, extravagantul om de afaceri Gusev, care ajunge să se prăjească pe propriul său grătar. Între timp Fredrik primește o casetă cu el forțat să omoare un tânăr gangster. Clar, Neftnik e mai mult decât se spune.

Episodul 3

În ciuda morții lui Baranov, Tom încă are nevoie de afacerea Neftnik. El trece la un alt cumpărător, extravagantul om de afaceri Gusev, care ajunge să se prăjească pe propriul său grătar. Între timp Fredrik primește o casetă cu el forțat să omoare un tânăr gangster. Clar, Neftnik e mai mult decât se spune.

Episodul 4

Ancheta lui Skurov este oprită de sus. Fredrik știe că trebuie să fugă, dar, când Tom aranjează să-i vândă acțiunile către RusOil, un atac cu bombă anulează vânzarea, ucigându-l pe Fredrik și rănindu-l pe Tom. Poliția dă vina pe teroriștii ceceni, dar Skurov și Tom știu că e mai mult de atât. Pioneer vrea să continue afacerea și Skurov are un moment de slăbiciune cu secretara Darya. Tom o vizitează pe Olga, soția lui Fredrik, acasă la familia ei, în pustietatea rusească.

Episodul 5

Tom se îndreaptă către cabana suedeză a lui Fredrik, în căutarea acțiunilor Neftnik, dar este atacat de bărbați înarmați și scapă cu greu. La Stockholm, el merge să-l viziteze pe fratele său Mikel, dar nu poate să se apropie de el. Lui Skurov i se ordonă să-l aresteze pe Tom cu orice preț, dar el nu este de acord. Între timp, Olga constată că nu este în siguranță nici acasă și se întoarce la Moscova pentru a încheia afacerea, o dată pentru totdeauna.

Episodul 6

În timp ce Tom și Skurov se apropie de proprietarii Neftnik, Skurov este șantajat cu fotografiile cu Darya. Tom și șefa sa Rebecka se îndreaptă către RusOil pentru a finaliza afacerea, dar un control al fiscului închide compania. Tom încearcă să le ducă pe Olga și pe fiica ei Ksenia în siguranță și recunoaște față de Olga propriul său trecut teribil. Rebecka îi află secretul și încearcă să-l îndepărteze din Pioneer, dar Strelka o oprește. Skurov se apropie de ucigașul lui Fredrik, dar Olga, furioasă, ia afacerea în propriile mâini și îl răpește pe celebrul dirijor Kruglov.

Episodul 7

Kruglov o ia pe Olga să-l cunoască pe misteriosul proprietar Neftnik, iar ea e la un pas de a fiu ucisă, într-un schimb de focuri. Tom ajunge și o salvează, dar ea trebuie să se ascundă. Rebecka le prezintă șefilor de la Pioneer dovada, dar își dă seama că sunt implicați în afacerea Neftnik. Skurov ia atitudine și sfidează ordinele, în timp ce ucigașii le amenință pe Ksenia și Rebecka. Rebecka supraviețuiește, dar Tom o suspectează că e implicată și ea. El pleacă cu Ksenia, sub protecția lui Strelka. Directorul RusOil , la închisoare, îi dă lui Skurov un indiciu care îl conduce la dirijorul Kruglov și apoi la identitatea criminalului.

Episodul 8

Skurov află că Tom este cu Strelka și pune la punct un plan, împreună cu Rebecka pentru a-l salva pe Tom și a-l doborî pe Strelka. În acest timp, Rebecka câștigă destui bani pentru a ieși din afacere, iar Skurov îl prinde pe șeful lui corupt, Karimov. Strelka scapă, dar cariera sa s-a încheiat. Tom o ia pe Ksenia înapoi acasă și în cele din urmă îl întâlnește pe fratele său, care îl iartă pentru ceea ce a făcut. Skurov îi aduce împreună pe Tom și Olga, care s-a recuperat. Cei doi își reiau legătura, iar Tom o aduce pe Olga la Ksenia. O reuniune fericită, dar cineva îi privește…

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905