Despre serial

Genuri: Dramă Thriller
Anul lansării: 2017

Descriere sezon 1:

Impinsă să ia măsuri disperate, asistenta medicală Cath Hardacre fură identitatea celei mai bune prietene a ei, un medic care lucra la urgențe și începe o nouă viață în Edinburgh ca și Doctor Ally Sutton. Dar cum poate ea să-și păstreze viața perfectă și meseria mult visată când trăiește în permanență o minciună?

Actori:

Jodie Whittaker (Cath Cath Hardacre/Dr. Ally Sutton), Emun Eliott (Dr. Andy Brenner), Sharon Small (Dr. Brigitte Rayne), Lois Chimimba (Karen)

Regizori:

John Alexander, Amy Neil

Producatori:

Emily Feller, Michaela Fereday, Gaynor Holmes, Dan Sefton, Nicola Shindler

Descriere sezon 2:

Caporalul Jamie McCain a rămas cu o leziune a coloanei vertebrale după o ofensivă militară care s-a încheiat dramatic. Când colegii pacienți din unitatea medicală unde a fost spitalizat mor pe neașteptate în jurul lui, comportamentul paranoic a lui Jamie devine din ce în ce mai greu de controlat. Este oare amenințarea sa reală sau imaginară? Este Jamie un om în care putem să avem încredere?

Actori:

Alfred Enocj (Caporal Jamie McCain), Katie Clarkson-Hill (Dr. Zoe Wade), John Hannah (Dr. Archie Watson), Ashley Jensen (Dr. Debbie Dorrell)

Trailer Sezon 1

Trailer Sezon 2

Ai încredere în mine - Sezonul 1

Episodul 1

Atunci când asistenta medicală Cath Hardacre asistă la practici neprofesionale în spitalul unde lucrează, își exprimă îngrijorarea celor din management. Cu toate acestea, lui Cath nu îi vine să creadă când își pierde slujba pentru că a tras niște semnale de alarmă! Impinsă să ia măsuri disperate, Cath fură identitatea celei mai bune prietene a ei, un medic care lucra la urgențe și începe o nouă viață în Edinburgh ca și Doctor Ally Sutton. Nu trece însă mult timp până cînd minciuna pe care și-a asumat-o profesional amenință să-i distrugă întreaga viață.

Episodul 4

Împinsă în pragul prăpastiei, viața personală și cariera medicală a lui Cath/Ally încep să se destrame. Începe o anchetă despre incidentul fatal de la spital care a avut loc cu o zi înainte. Fostul partener a lui Cath, Karl, care este și tatăl fiicei ei Molly, se îndreaptă spre Edinburgh și este disperat să o ia pe Molly înapoi să locuiasca cu el la Sheffield. Dar va găsi Cath/Ally o modalitate de a-l opri înainte să fie prea târziu?

Episodul 2

Îngropată în noua identitate furată, Cath se îndrăgostește de doctorul Andy Brenner. Dar cum poate ea să-l păstreze alături când trebuie să mintă mereu? Andy se întîlnește cu un vechi prieten, Mike. Andy este surprins când Mike dezvăluie că o cunoaște pe Doctorul Ally Sutton, deoarece Cath/Ally nu își amintește deloc de Mike din perioada lor petrecută la universitate. Mike afirmă că a crezut că Ally a plecat cu noua ei familie în Noua Zeelandă, ridicându-i lui Andy un mare semn de întrebare. În toiul nopții, în casa lui Cath/Ally, Andy preia un apel de la un azil de bătrâni și care o cere la telefon pe Cath Hardacre.

Episodul 3

Acum că secretul este dezvăluit, Andy trebuie să ia o decizie. Andy se îndreaptă spre spital, hotărât să-i spună lui șefei de secție, Brigitte despre descoperirea sa. Dar când Andy o găsește pe Brigitte, nu se poate hotărî să dezvăluie secretul lui Ally. Brigitte îi spune lui Andy că crede că Ally este un medic excelent; toate asistentele o iubesc și primește mereu feedback excelent din partea pacienților.

Ai încredere în mine - Sezonul 2

Episodul 1

Când Jamie McCain ajunge la unitatea medicală specializată în tratarea leziunilor coloanei vertebrale , este furios, necooperant și refuză să vorbească despre accidentarea sa în timpul unei ofensive militare. Dar ce s-a întâmplat cu adevărat cu Jamie și este el un om în care putem să avem încredere?

Episodul 4

Viața lui Jamie atârnă de un fir de ață. Îl poate salva doctorița Zoe Wade sau ea este cea care i-a pus viața în pericol? Întregul personal clinic devine suspect.

Episodul 2

Jamie continuă să perturbe unitatea medicală cu coșmarurile sale nocturne recurente. Pe măsură ce caută obsesiv răspunsuri la ceea ce se întâmplă în jurul său, devine din ce în ce mai greu de controlat. Este adevărat totul sau este doar rodul imaginației sale bolnave?

Episodul 3

Jamie se confruntă cu ceea ce s-a întâmplat în trecutul său. În paralel, investigația sa face ca personalul clinic din jurul său să se confrunte cu propriile lor coșmaruri tulburătoare.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Uniunea Europeană

smart-tv

Aplicație Smart TV

Dacă televizorul tău smart este compatibil cu aplicația noastră nativă smart TV, o poți descărca și utiliza direct din meniul televizorului.

telefoon-tablet-serie-kijken

Aplicație mobilă

Pe telefon sau tabletă, oricând vrei și oriunde te-ai afla. Descarcă aplicația Focus Sat pentru IOS sau pentru Android

laptop-serie-kijken

Aplicație web

Conținutul din aplicația Focus Sat – canale TV live și Bibliotecă video la carere - este disponibil din orice browser web.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.

Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905