Noutăți

Oferta specială Multi-TV

 

Începând din 15 mai 2015, au fost schimbați parametrii de recepție ai canalelor Look TV si Look Plus:

- frecvența 11900
- polaritate H

Pentru actualizare automată, receptoarele Focus Sat trebuie închise și repornite.Ia cu tine seria smartcard-ului Focus Sat și solicită reîncărcarea pe loc!
 

Serviciul este disponibil în magazinele Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, Rombiz, precum și în rețeaua de distribuție și instalare autorizată. După ce achiziționezi cartela/voucherul de reîncărcare pentru pachetul de programe dorit, solicită vânzătorului din magazin reîncărcarea pe loc. Acest serviciu de reîncărcare nu presupune costuri suplimentare.


Arhiva Stiri

  Facebook
Pachetul Familia este special conceput pentru a acoperi nevoile întregii familii. Peste 50 de canale de știri, filme, sport, muzică, documentare, desene animate, modă, evenimente culturale.
Vizionezi canalele din pachetul Familia și canalul Look TV ca să te poți bucura de toate meciurile din Liga 1, la un preț avantajos. Activezi două pachete de programe printr-o singură reîncarcare.
Patru pachete de programe - Familia, Mozaic, Cinema și Activ – o singură reîncărcare, 18% reducere din prețul total al pachetelor achiziționate separat.
Cinci pachete de programe - Familia, Mozaic, Cinema, Filmbox si Activ – o singură reîncărcare, 18% reducere din prețul total al pachetelor achiziționate separat.
Un mozaic de canale care să îți satisfacă pasiunea pentru călătorie, istorie, știință, muzică, precum și canale destinate celor mici.
Zece canale HD internaționale îți aduc imagini de 5 ori mai clare decât televiziunea clasică și sunet impecabil Dolby Digital 5.1.
Patru canale de filme premium care te vor aduce mai aproape de acțiunea și farmecul filmelor de top.
Vezi în premieră ultimele filme de box office.
Bucură-te de experiența fotbalistică totală! Nu rata următorii 5 ani de fotbal din Liga 1 și Cupa Ligii!
Pasiune și erotism non stop. Cele două canale pentru adulți vor face serile mai interesante.
Pachetul conține trei canale destinate exclusiv filmelor de calitate, serialelor și mini-serialelor 24 de ore pe zi.
Activezi două pachete de programe printr-o singură reîncarcare.
Dacă știi ce înseamnă “csomag televíziós programok” înseamnă că acest pachet este pentru tine. Peste 20 canale în limba maghiară: sport, muzică, documentare, știri și filme.
Despre companie     Știri     Termeni și condiții         ANPC     Distribuitori     Echipe de instalare     Abonare newsletter
Folosind serviciile site-ului Focus Sat, accepți că acesta îți poate instala cookies în sistem. Află mai multe informații despre cookies.

(C) 2013 Focus Sat Romania. Toate drepturile rezervate.