Noutăți

Oferta specială Multi-TV

 

Începând din 15 mai 2015, au fost schimbați parametrii de recepție ai canalelor Look TV si Look Plus:

- frecvența 11900
- polaritate H

Pentru actualizare automată, receptoarele Focus Sat trebuie închise și repornite.Ia cu tine seria smartcard-ului Focus Sat și solicită reîncărcarea pe loc!
 

Serviciul este disponibil în magazinele Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, Rombiz, precum și în rețeaua de distribuție și instalare autorizată. După ce achiziționezi cartela/voucherul de reîncărcare pentru pachetul de programe dorit, solicită vânzătorului din magazin reîncărcarea pe loc. Acest serviciu de reîncărcare nu presupune costuri suplimentare.


Arhiva Stiri

  Facebook
Servicii de instalare

Dacă ai optat pentru echipament în custodie iți recomandăm să alegi o echipă autorizată Focus Sat pentru a beneficia de instalare gratuită (manopera și materiale necesare în limita a 20 m de traseu).

Dacă ai optat pentru achiziție sau HD, costul serviciului de instalare este de 124 de lei (TVA inclus) și acoperă manopera și materialele pentru un traseu de 20 m. Acest tarif se percepe doar în cazul în care instalarea a fost efectuată.

În acest mod, beneficiezi de instalare profesionistă și de garanție timp de 2 ani pentru echipamentul de recepție. Intervențiile de service autorizate din această perioadă sunt gratuite.

Termenul de instalare este de cel mult 5 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii.

Despre companie     Știri     Termeni și condiții     Politică de confidențialitate     ANPC     Distribuitori     Echipe de instalare     Abonare newsletter
Folosind serviciile site-ului Focus Sat, accepți că acesta îți poate instala cookies în sistem. Află mai multe informații despre cookies.

(C) 2013 Focus Sat Romania. Toate drepturile rezervate.