Noutăți
Arhiva Stiri

Focus Sat retransmite canalele Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle, ZU TV și Antena 3 începând din 1 septembrie 2014. 


Începând din 1 septembrie 2014, denumirea canalului pentru adulți Daring!TV s-a modificat în Private TV.

Căutăm colaboratori cu sedii și puncte de lucru în următoarele localități:

jud. Arad – Sebiș
jud. Arges – Curtea de Argeș, Câmpulung Muscel
jud. Bihor – Beiuș
jud. Dolj – Bechet
jud. Mures - Iernut, Luduș, Târnaveni, Taragu Mureș
jud. Mehedinți - loc. Orșova
jud. Satu Mare - loc. Negrești-Oaș
jud. Sibiu - loc. Agnita
jud. Teleorman - loc. Alexandria
jud. Vâlcea - loc. Drăgășani
jud. Vaslui - loc. Huși
jud. Brașov - loc. Rupea

Solicitarile de colaborare se trimit la adresa de mail suport@focussat.ro


Ia cu tine seria smartcard-ului Focus Sat și solicită reîncărcarea pe loc! 

Serviciul este disponibil în magazinele Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco și Rombiz. După ce achiziționezi voucherul de reîncărcare pentru pachetul de programe dorit, solicită vânzătorului din magazin reîncărcarea pe loc. Asigură-te că ți-ai notat seria smartcard-ului din receptor. Acest serviciu de reîncărcare nu presupune costuri suplimentare.

  Facebook
Servicii de instalare

Dacă ai optat pentru echipament în custodie iți recomandăm să alegi o echipă autorizată Focus Sat pentru a beneficia de instalare gratuită (manopera și materiale necesare în limita a 20 m de traseu).

Dacă ai optat pentru achiziție sau HD, costul serviciului de instalare este de 124 de lei (TVA inclus) și acoperă manopera și materialele pentru un traseu de 20 m. Acest tarif se percepe doar în cazul în care instalarea a fost efectuată.

În acest mod, beneficiezi de instalare profesionistă și de garanție timp de 2 ani pentru echipamentul de recepție. Intervențiile de service autorizate din această perioadă sunt gratuite.

Termenul de instalare este de cel mult 5 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii.

Despre companie     Știri     Termeni și condiții     Politică de confidențialitate     ANPC     Distribuitori     Echipe de instalare
Folosind serviciile site-ului Focus Sat, accepți că acesta îți poate instala cookies în sistem. Află mai multe informații despre cookies.

(C) 2013 Focus Sat Romania. Toate drepturile rezervate.